GÜNDEM - 29 Kasım 2015 Pazar 13:22

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balıkesir ziyareti

A
A
A
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Balıkesir ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir ziyareti ile ilgili İHA'ya özel açıklama yapan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, “Bu ziyaret Balıkesir tarihinde hatırı sayılır bir gün olarak tarihe geçmiştir” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Balıkesir ziyareti ile ilgili İHA'ya özel açıklama yapan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, “Bu ziyaret Balıkesir tarihinde hatırı sayılır bir gün olarak tarihe geçmiştir” dedi. Orkan, Cumhurbaşkanının Balıkesir'e gelişinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. 

AK Parti İl Başkanı Dinçer Orkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün Burhaniye ve Ayvalık ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaretleri değerlendirdi. Orkan, güzel bir gün olduğunu belirterek şöyle konuştu: "İnanıyorum tüm Balıkesir halkı tarafından mutlulukla karşılanmıştır. Balıkesir’e birçok kez bakanlarımız, başbakanlarımız ve cumhurbaşkanlarımız iştirak etmiştir, ancak halk ile iç içe bu kadar güzel geçen bir başka program inanın hatırlamıyorum. Daha ilk dakikadan itibaren havalimanında başlayan bu güzel gün, akşam Cumhurbaşkanımızı uğurladığımız dakikaya kadar heyecan ve coşku içinde geçti. İlk önce Burhaniye Pelitköy’de açmış olduğumuz okulda, vatandaşlar ile bir araya gelen Cumhurbaşkanımız, daha sonra orada yaşayan vatandaşlar ile birlikte zeytin hasadına geçti. Gerçekten vatandaşlarımızın gözlerindeki mutluluk görülmeye değer bir tabloydu. Daha sonra Zeytinyağı fabrikasında incelemelerde bulunun Cumhurbaşkanımız, Ayvalık’a doğru geçiş yaptı. Normalde rahatlıkla 10-15 dakikada gideceğimiz yolu, Ayvalık’lı hemşehrilerimizin yollarda Cumhurbaşkanımızın önünü kesmesi ve sevgi gösterisinde bulunması sonucu 35 dakikada alabildik."
Cunda adasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adına hazırlanan yemek programı hakkında da açıklama yapan AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dinçer Orkan, şunları söyledi.

"Cunda adasında bir yemek programı hazırlanmış bu programda şehrin mülki amiri ve listeleri hazırlayanlar, eğer belediye ve teşkilatımızın başkanlarını unutmasaydı çok daha güzel olacaktı. Boş koltuklar kalmasına rağmen içeri alınmayan belediye ve ilçe başkanları beni gönülden yaraladı. Bu tip organizasyonlarda bazı bürokratların poz merakı yerine işlerini yapmalarını tavsiye ediyorum. Cumhurbaşkanımızı anlayamamış olmalarını esefle kınıyorum. Yemek programı sonrası, Burhaniye Belediyesi önünde toplanan vatandaşlarımıza seslenmek için yola çıktık. Program alanına girdikten dakikalar sonra, vatandaşlarımıza seslenen Cumhurbaşkanımız, Türkiye gündemi hakkında birçok konuya değinerek, vatandaşlarımızı bilgilendirdi. Cumhurbaşkanımız vatandaşlarımıza seslendikten hemen sonra, Burhaniye belediyesi binasında bizle sohbet etti. İnşallah Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı birçok kez daha Balıkesir’de ağırlamak nasip olur. Balıkesir, milletin oyları ile seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı gönülden seviyor.”  

TAŞKIN SARICA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Cumhurbaşkanlığı Bisiklet turu Marmaris-Bodrum etabı kapanacak yollar Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun Marmaris-Bodrum etabı 24 Nisan Çarşamba günü Marmaris’ten start alacak. 24 Nisan Çarşamba günü Marmaris Ulusal Egemenlik Caddesi’nden saat 12.45’te start alacak Marmaris-Bodrum parkuru, Bodrum Avenue Avm’de sona erecek. 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun dördüncü etabı olan Marmaris-Bodrum etabı kapsamında trafiğe kapanacak yollar belirlendi. Marmaris Atatürk Caddesi, Atatürk Meydanı, Ulusal Egemenlik Caddesi, Gençlik Meydanı, TEB Kavşağı, İncili Kavşak, Sanayi Kavşağı, A Noktası ilçeye giriş kavşağı, Ula Sarnıç kavşağından Sakar rampaları istikametine yük taşıyan kamyon, tır vb. araçların 11.45’ te Gökova kavşağından Akyaka kavşağı arası kamyon, tır vb. araçlar 12.15’ te Ula Sarnıç kavşağından Sakar rampaları istikametine otomobil vb. araçlar saat 12.30’da Gökova kavşağından Fethiye İstikametine tüm araçlar 12.30 ’da Gökova kavşağından Akyaka kavşağı arası otomobil, otobüs, vb. araçlar 12.30’da Akyaka giriş kavşağından Akbük, Ören, Çiftlik, Yalı, Kızılağaç ve Mazı istikametine çift yönlü yolda Bodrum Çıkış Kavşağına tüm yolda 12.30’da Bodrum Çıkış kavşağından Bodrum stat alanı ters yön 14.00’da yol trafiğe kapatılacaktır. Torba kavşağı, Kızılağaç kavşağı, Emin Anter Bulvarı, Kıbrıs Şehitleri Caddesi ve Atatürk Bulvarı (AVENUE AVM Önüne kadar çift yön gidiş geliş) trafiğe kapalı olacak.