GÜNDEM - 12 Nisan 2015 Pazar 14:21

Davutoğlu çiftinden yarışan kızlarına destek

A
A
A
Davutoğlu çiftinden yarışan kızlarına destek

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Gazi Üniversitesi'nde kızları Hacer Büke Davutoğlu'nun da katıldığı "Gazi Kupası Oryantiring Şampiyonası"nı izledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından düzenlenen "Gazi Kupası Oryantiring Şampiyonası"nın yapıldığı Gazi Üniversitesi'ni ziyaret etti. Başbakan Davutoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Büyükberber ile Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Tekin Çolakoğlu tarafından karşılandı. Sporcu kıyafeti giyen Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, aralarında Ankara Oryantiring Spor Kulübü (AOSK) sporcusu 14 yaşındaki kızları Hacer Büke Davutoğlu'nun da olduğu sporcularla sohbet etti. Şampiyonada dereceye giren sporculara madalyalarını takan Başbakan Davutoğlu’na, Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından sporcu lisansı verildi.

Pusula ve harita aracılığıyla yön bulma sporu olan oryantiring şampiyonasını izleyen Davutoğlu, şampiyonaya katılan minik öğrencilerle toplu hatıra fotoğrafı çektirdi.  

SİNAN USLU

Bunlar Da İlginizi Çekebilir