SPOR - 05 Kasım 2008 Çarşamba 13:43

Denizlispor, Mesut Bakkal'la anlaşma üzere...

A
A
A
Denizlispor, Mesut Bakkal'la anlaşma üzere...

Denizlispor'un teknik direktör Mesut Bakkal ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi...

Sivasspor mağlubiyetinin ardından Ali Yalçın'ın görevi bırakmasından sonra teknik direktör arayışlarını sürdüren Denizlispor, yıllarca yeşil-siyahlı formayı giyen ve Antalyaspor mağlubiyetinden sonra istifa eden Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal ile görüşmelerini sürdürüyor.

Denizlispor Başkanı Ali İpek'in, Mesut Bakkal'la bugün son bir görüşme yapacağı ve büyük bir ihtimalle anlaşma sağlanmasının beklendiği öğrenildi.

Ali Yalçın'ın görevi bırakmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdürdüklerini ve birkaç gün içerisinde yeni hocayla anlaşacaklarını belirten Denizlispor Genel Menajeri Özhan Çetin, "Teknik direktör konusunda yaşanan gelişmeler takımda herhangi bir olumsuzluğa yol açmadı. Takımımız hiçbir şey yokmuş gibi çalışmalarını sürdürüyor. Takım içerisinde huzursuzluk yok. Biz en iyi şekilde hazırlanarak Kayserispor maçına çıkmak ve galip gelmek için oynayacağız" dedi.

Kamuoyunda yabancı teknik direktörler ile görüşüldüğü yönündeki söylentilerin doğru olmadığını belirten Özhan Çetin, "Şu anda görüştüğümüz yabancı bir hoca yok. Denizlispor'u başarıya götürecek yerli bir teknik direktörle anlaşacağız. Taraftarlarımızın bu konuda rahat olmasını istiyoruz. Kimse umutsuzluğa kapılmasın. Denizlispor en kısa zamanda bu zor günleri atlatacak güce sahip" dedi.


Turkcell Süper Lig'in 9. haftasını 8 puanla kapatan Denizlispor, hafta sonunda kendi sahasında oynayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını da Haluk Ulusoy Tesisleri'nde günde tek idmanla sürdürüyor.

ALTAY VAROL - İHA

Bunlar Da İlginizi Çekebilir