MAGAZİN - 09 Nisan 2018 Pazartesi 18:36

Diriliş Ertuğrul 114. bölüm fragmanı yayınlandı

A
A
A
Diriliş Ertuğrul 114. bölüm fragmanı yayınlandı

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul’un 114. Bölüm tanıtımı yayınlandı. Saadettin Köpek’in Kayı obasına baskın emri verdiği görüntülerin yer aldığı fragman izleyenlerde merak uyandırdı.

Fenomen dizinin yayınlanan son bölümünde, Köpek’i öldürmek için saraya giden Aslıhan Hatun’un Köpek tarafından öldürülmesinin ardından obadakiler yıkıma uğramış, Ertuğrul ve alplar intikam yemini etmişti. Yayınlanan tanıtımda ise Saadettin Köpek, Aydoğmuş’un Kayı obasına giderek herkesi kılıçtan geçirmesi için emir veriyor. Görüntülerde obayı basan askerlere Bamsı, Abdurrahman Alp ve beraberindekiler engel olmaya çalışsa da Abdurrahman Alp aldığı kılıç darbeleriyle yaralanarak yere yığılıyor. Aydoğmuş ise elinde kılıcıyla otağa girmeyi başarıyor. 

Obadakilerin akıbeti ne olacak? Otağda neler yaşanacak? Saadettin Köpek kimleri neden infaz ediyor? Ertuğrul, Turgut ve Sungur oklarını kime doğrulttu? Abdurrahman Alp’e ne oldu? Bu ve daha fazla soru Diriliş Ertuğrul’un 11 Nisan Çarşamba Saat 20.00’de yayınlanacak yeni bölümünde yanıt bulacak.

  

Bunlar Da İlginizi Çekebilir