ASAYİŞ - 12 Şubat 2016 Cuma 08:11

Dolandırıcılar kaçarken kaza yaptı

A
A
A
Dolandırıcılar kaçarken kaza yaptı

Konya’da daha önce dolandırdıkları kişinin iş yerine giden dolandırıcılar dükkan sahibinin fark etmesi üzerine yakayı ele verdi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Karatay ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi 10644 sokakta bulunan bir iş yerinde geldi. İddiaya göre henüz isimleri öğrenilemeyen iki şahıs Kadir A.’ya ait olduğu öğrenilen iş yerine değeri yaklaşık 150 bin lira olduğu iddia edilen makine için pazarlık yapmaya geldi. Kadir A.’nın amcası ile görüşen dolandırıcılar pazarlık yaptıkları sırada Kadir A. iş yerine geldi. Kadir A. iş yerinde daha önce kendisini dolandırdıkları şahısları gördü.

Bunun üzerine Kadir A. ile şahıslar arasında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine dolandırıcı oldukları iddia edilen kişiler Kadir A.’nın iş yerine tabanca ile ateş ederek otomobil ile olay yerinden kaçtı. Şahıslar kaçarken Fevzi Çakmak Mahallesi Sıla Caddesi üzerinde kaldırıma çarparak kaza yaptı. Şahıslar bu sefer kaza yerinden yaya olarak kaçtı.
Şahıslar üzerinde çalışma başlatan polis ekipleri yaptıkları uygulama sonucu iki kişiyi olayda kullanılan tabanca ile yakalayarak gözaltına aldı.
Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.  

MUSTAFA BEŞER

Bunlar Da İlginizi Çekebilir