MAGAZİN - 06 Kasım 2018 Salı 17:12

EDHO CANLI İZLE: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. BÖLÜM İZLE (ATV, YouTube İZLE!)

A
A
A
EDHO CANLI İZLE: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. BÖLÜM İZLE (ATV, YouTube İZLE!)

EDHO İZLE: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 116. BÖLÜM İZLE (ATV, YouTube İZLE!) ATV`nin reytin rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yayınlanacak 117. yeni bölümüyle yine nefesleri kesecek. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. yeni bölümde Davut`un ölümünden sonra onun yerine gelen Tuncay, düzenlediği baskınla hain Ateş`i Çakırbeyliler`in elinden alıyor. Peki EDHO 117. bölümde izleyenleri neler bekliyor? EDHO canlı izle ve fragman izle gibi bilgiler haberimizde...

EDHO CANLI İZLE: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. bölüm İZLE (ATV, YouTube İZLE!)

EDHO 117. Bölüm izle... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izle... avut`un ölümünden sonra onun yerine gelen Tuncay, düzenlediği baskınla hain Ateş`i Çakırbeyliler`in elinden alıyor.Yaşanan tüm gelişmelerin ardından yaşamak için itirafçı olmayı göze alan, yaşamak için Çakırbeyliler hakkında tüm bilgileri Tuncay`a açıklamaya hazırlanıyor. Peki, bunun farkında olan Çakırbeyliler, Ateş`i ele geçirebilecek mi? Düşmanın eline geçen delillerle başlarına neler gelebileceğini tahmin eden Çakırbeyliler, ya sabah olmadan Ateş belasından kurtulacak ya da ömürlerinin kalanını cezaevinde geçirmeye hazır olacaklardır. Bir yandan Ateş`e ulaşabilmek için yollar aranırken diğer yandan Tuncay`ın sabah düzenleyeceği olası bir operasyon için depolar güvenli yerlere aktarılmaya çalışılır. Peki EDHO 116. bölümde izleyenleri neler bekliyor? EDHO 116. son bölüm tek part full izle! EDHO 117. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 117. bölüm fragman İZLE...

EDHO SON BÖLÜM CANLI İZLE

EDHO YENİ BÖLÜM FRAGMAN İZLE

EDHO CANLI İZLE: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. BÖLÜM İZLE (ATV, YouTube İZLE!)

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Ateş'i ele geçiren Çakırbeyliler, kendilerine yapılan büyük ihanetin bedelini tek kurşunla ödetmek istemezler. Önce yüzleşecek, Ünal'ı yavaş yavaş öldüren zehrin ne olduğunu öğrenecek sonra da intikamlarını alacaklardır; fakat planları istedikleri gibi gitmez. Davut'un ölümünden sonra göreve gelen Tuncay, düzenlediği baskınla haini ellerinden alır. Bu sayede ölümden kıl payı kurtulan Ateş, yaşamak için itirafçı olmaya hazırdır. Düşmanın eline geçen delillerle başlarına neler gelebileceğini tahmin eden Çakırbeyliler, ya sabah olmadan Ateş belasından kurtulacak ya da ömürlerinin kalanını cezaevinde geçirmeye hazır olacaklardır.
 
Bir yandan Ateş'e ulaşabilmek için yollar aranırken diğer yandan Tuncay'ın sabah düzenleyeceği olası bir operasyon için depolar güvenli yerlere aktarılmaya çalışılır. Tüm bunların tek gecede halledilmesi ise neredeyse imkansızdır.
 
EDHO CANLI İZLE: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 117. BÖLÜM İZLE (ATV, YouTube İZLE!)

EDHO 116. BÖLÜM İZLE

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alparslan, içlerindeki hainin Ateş olduğunu herkesten önce öğrenmiştir. İlyas ise bu gerçeği bilmediğinden telafisi imkansız bir hatanın eşiğindedir. İhanetin en büyüğünü yaşayan Tipi, dostunun elinden ölümünü beklerken diğer tarafta ablası Emine'nin de canı tehlikededir. Yaşadığı acıların sorumlusunun Ateş olduğunu öğrenen Emine'nin, bu gerçekle yüzleşmesi kolay olmaz. İsminin açığa çıktığını öğrenen Ateş ise yarım kalan işlerini tamamladıktan sonra ortadan kaybolmayı planlamaktadır. İlyas, Tipi'ye yaptıklarından ötürü daha da öfkeli biçimde Ateş'i yakalamakla ilgilenirken Hızır da eli kolu bağlı oturamaz. Her ne kadar işlerini İlyas'a devretmiş olsa da Ateş yerine Tipi'nin hedef gösterilmiş olmasına kayıtsız kalamayacaktır. Herkesin tek bir amaç etrafında birleşmesi de Alparslan ve İlyas'ın tekrar birlikte hareket etmesine vesile olacaktır..
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tokat Tokat’ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki deprem anı güvenlik kamerasında Tokat’ta yaşanan 4,7 büyüklüğündeki depremin ardından, Tokat Sulusaray ilçesi Belediye Başkanı Davut Kılıç, ilçede herhangi bir olumsuz durumun bulunmadığını söyledi. Öte yandan deprem anı güvenlik kameralarına yansıdı. AFAD tarafından açıklanan bilgilere göre, saat 01.06’da merkez üssü Sulusaray ilçesi olan 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, 9,97 kilometre derinlikte kaydedildi. Sarsıntı Sivas ve Yozgat illerinden de hissedildi. Depremi hisseden vatandaşlar büyük bir panik yaşayarak kendilerini dışarı attı. Deprem anı iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansırken Tokat Sulusaray Belediye Başkanı Davut Kılıç, açıklamalarda bulundu. Başkan Kılıç, şu ana kadar herhangi bir olumsuz durumun olmadığını fakat dikkatli olunması gerektiğini söyledi. “Yıkılan, hasarlı bir bina yok” Kılıç, ilçede yıkılan ve hasarlı bir binanın olmadığını ifade ederek, “Saat 01.06’da Sulusaray ilçe merkezli 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yok. Yıkılan, hasarlı bir bina yok. Herhangi bir can kaybı ve yaralanma da yok. Köylerimizde de sorun yok. Özellikle vatandaşlarımız bu gece, dikkatli, uyanık olmasını ve mümkünse bu geceyi dışarda geçirmeleri önemli. Vatandaşlarımızı dikkatli olmaları konusunda anons yaparak uyarıyoruz. Deprem ülkemizin gerçeği. İlçemiz de Kuzey Anadolu fay hattına yakın bölgede bulunuyor. Hepimize geçmiş olsun” dedi. Vatandaşlar ise depremi hisseder hissetmez kendilerini evden dışarı attıklarını belirtti.