GÜNDEM - 01 Mart 2015 Pazar 10:04

Efeler Belediyesi tepecik parkını yeniden düzenledi

A
A
A
Efeler Belediyesi tepecik parkını yeniden düzenledi

Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan’ın talimatı üzerine Tepecik Mahallesi’ndeki park yeniden düzenlendi.

Tepecik Mahallesi ziyaret sırasında Tepecik Özel Eğitim Merkezi ile Tepecik İlk ve Ortaokulu’nun kenarında bulunan Tepecik Parkı içerisindeki boş süs havuzunun öğrenciler için tehlike arz edebileceğini fark eden Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, parkta acil olarak çalışma yapılmasının talimatını verdi. Tepecik Parkı’nı yeniden düzenleyen ve çocukların oyun oynayabilmesi için elverişli hale getiren Efeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yağmurlu günlerde su birikince tekliye oluşturan havuzu toprakla doldurarak çiçek dikimi gerçekleştirildi.

Parkta yapılan çalışma nedeniyle Efeler Belediyesi’ne teşekkür eden Tepecik Mahalle Muhtarı Mevlüt Başak, “Vatandaşlarımız park ile ilgili sıkıntılarını bana iletince hemen Efeler Belediyesini telefonla aradım. Sağ olsunlar Belediyemiz daha o gün kepçe ve toprak göndererek havuzu doldurdu. Birkaç gün sonra da üstünü düzenleyerek yeşillendirdiler. Başta Efeler Belediye Başkanımız Mesut Özakcan olmak üzere tüm belediye personellerine teşekkür ediyorum” dedi. 

MEHMET BARLAS
AYDIN 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Kocaeli Büyükşehir’den yaşananlarla ilgili açıklama Şehir hastanesinin çevresinde yapılan düzenlemeler sırasında İzmit Belediyesi ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanları karşı karşıya gelmişti. Yaşananlarla ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi açıklama yaptı. İddiaya göre İzmit Belediyesi ekipleri, şehir hastanesi yanında bulunan ve Tavşantepe Mahallesi’nde kalan sokağın asfalt çalışması için bölgeye gitti. Bu sırada aynı sokakta çalışma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile İzmit Belediyesi çalışları karşı karşıya geldi. İki grup arasında zaman zaman kavgalar da yaşanırken, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet bölgeye geldi. İzmit Belediyesi ekibi ile gelen grupta yer alan bir kişi İzmit Belediyesi meclis üyesi İbrahim Efe’yi ittirdi. Yere düşen İbrahim Efe’ye İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile yanında bulunanlar, "Kendini yere atıyorsun, numara yapma" diye tepki gösterdi. Bu sırada Fatma Kaplan Hürriyet’in yanında bulunan bir kişi de yere düştü. Yaşananlarla ilgili Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, "İzmit Belediyesi’nin değil şehir hastanesi sorumluluğunda olan alana, şehir hastanesi yönetiminin daveti ile vatandaşların ulaşım kolaylığını sağlayacak kapı düzenlemesini yapmak üzere gitmiş olan çalışma arkadaşlarımız, İzmit Belediyesi ekiplerinin engellemesi ile karşılaşmış ve çıkan arbedede çalışma arkadaşlarımız darp edilmiştir. Takdir halkımızındır" denildi.