MAGAZİN - 15 Haziran 2016 Çarşamba 13:39

Efsane grup Status Quo'nun muhteşem konseri

A
A
A
Efsane grup Status Quo'nun muhteşem konseri

EXPO 2016 Antalya’da düzenlenen etkinlikler kapsamında 1962 yılından bu yana müzik yaşamını sürdüren İngiliz Grup Status Quo konser verdi.

İngiliz rock grubu Status Quo, 'Electric' isimli son turneleri kapsamında EXPO 2016 Antalya’da konser verdi. Francis Rossi ve Rick Parfitt tarafından kurulan ve 48 yıldır boogie rock tarzı müzikleriyle beğeni toplayan grup, Turkcell büyük amfi tiyatroyu dolduran hayranlarına unutulmaz bir konser verdi. Aralarında EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Dışişleri Bakanlığı Antalya Temsilcisi Büyükelçi Ali Rıfat Köksal ve Uluslararası Bahçe Bitkileri Üreticileri Birliği (AIPH) Denetçisi Osman Bağdatlıoğlu’nun da olduğu binlerce kişi grubun şarkılarıyla coştu.

Bugüne kadar 43 stüdyo albümü çıkaran ve 6 binin üzerinde canlı performans sergileyen grup, aynı zamanda dünya genelinde 118 milyonu bulan albüm satışıyla da büyük bir başarı elde etti. Grup, eskimeyen müzikleriyle her yaştan müziksevere hitap etmeyi sürdürüyor.

HAYRANLARI AMFİ TİYATROYU DOLDURDU
Rick Parfitt, Andy Bown, John Edwards, Leon Cave ve Francis Rossi’den oluşan grup, rock, hard rock, boogie rock ve blues rock tarzındaki şarkılarını EXPO 2016 Antalya Turkcell büyük amfiyi dolduran hayranlarıyla birlikte seslendirdi. Her yaş grubundan dinleyicisi olan grup, ilerleyen yıllara rağmen enerjilerinden bir şey kaybetmediklerini gösterdi. Sevilen şarkılarını seslendiren grup, sahne performanslarıyla da beğeni topladı. Status Quo’nun fotoğraflarını çekmek isteyen hayranları ise sahne önünde izdihama neden oldu.

Hayranlarını grup adına selamlayan Status Quo’nun kurucusu ve gitaristi Francis Rossi, EXPO 2016 Antalya içerisinde muhteşem bir ortamda hayranlarıyla buluştukları için mutlu olduklarını belirtti. Rossi, “Bu muhteşem atmosferde sizlerle birlikte şarkı söylediğimiz için inanın bizler de sizin kadar heyecanlıyız” dedi.

HAZİRAN AYINDA ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK
EXPO 2016 Antalya sergi alanı haziran ayında konser ve etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edecek. 24 Haziran’da kongre merkezinde illüzyon gösterileriyle izleyenleri hayrete düşüren “Magicians Without Limit”in şovu yer alacak. “Red red wine” şarkısıyla bilinen İngiliz reggae grubu “UB 40” 25 Haziran’da, dünyanın sayılı DJ’leri arasında bulunan ve dünyanın en büyük sanatçılarına remix yapan DJ Afrojack ise 26 Haziran’da Kır Aktivite alanında hayranlarıyla buluşacak.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir