SPOR - 09 Kasım 2012 Cuma 17:41

Efsaneler yemekte buluştu

A
A
A
Efsaneler yemekte buluştu

Galatasaray'ın efsane futbolcuları yemekte bir araya geldi. Sarı-kırmızılı formayla bir dönem büyük başarılara imza atan futbolcular, Hasan Şaş, Ümit Davala, Bülent Korkmaz, Okan Buruk, Hakan Ünsal, Tolunay Kafkas, Emre Aşık, Arif Erdem ve Claudio Taffarel birlikte eski günleri andılar.

Oldukça keyifli geçen buluşmada Galatasaray’ın şuan ki teknik kadrosunda yer alan Hasan Şaş ve Ümit Davala, Galatasaray Televizyonu’na özel değerlendirmelerde bulundu.
Sarı-kırmızılı eski futbolcu Hasan Şaş, takımın başarısında ki tek etkeninin arkadaşlık olduğuna dikkat çekerek, “Şimdiki arkadaşlarımıza geçmişteki tecrübelerimizi aktarmaya çalışıyoruz. Bunda zaman zaman da başarılı oluyoruz. Bu tam anlamıyla belirli seviyelere çıktığı zamanda kalitenizle birlikte UEFA Kupası oluyor, Süper Kupa oluyor” dedi.

ÜMİT DAVALA: “BÜYÜK BAŞARININ SIRRI ARKADAŞLIK”

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Ümit Davala ise, başarının anahtarının arkadaşlık olduğuna değinerek, “Arkadaşlık olmazsa bir defa başarı olmaz, ben takımda bunu öğrendim. Bizim arkadaşlığımız futbol oynarken her zaman üst düzeydeydi. Saha içinde ve saha dışında sürekli beraberdik. Bu aynı şekilde şuan bizim takım için de geçerli. Takım içinde arkadaşlık çok üst düzey durumda. Herkes saha içinde ve dışında birbiriyle çok iyi anlaşıyor. Tabi ki en büyük başarının sırrı budur” diye konuştu.

BÜLENT KORKMAZ: “BİR DAHAKİNE KADROYU TAMAMLARIZ”

Sarı kırmızılı takımın efsane kaptanlarından Bülent Korkmaz da, uzun zamnadır böyle bir organizasyonu yapmadıklarını belirterek, “Önceden de akşam ve öğle yemekleri yiyorduk. Organizasyonun başı Hakan Ünsal. İşleri nedeniyle bazı arkadaşlarımız gelemedi. İnşallah onlarda geldiği zaman daha geniş bir kadro olacak. Bir kişi eksik oldu 11’den. Bir dahakine tamamlarız” şeklinde konuştu.

HAKAN ÜNSAL: “BİR ARAYA GELİNCE HEPİMİZ GÖZLERİ PARLIYOR”

Milli futbolcu Hakan Ünsal ise, birbirlerinin kardeş olarak gördüklerinin altını çizerek, “Buradakilerin hiç biri birbirine arkadaş olarak bakmıyor. Tam manasıyla kardeş olarak birbirimizi görüyoruz. Zaten bir araya gelince hepimiz gözleri parlıyor. Zaman buldukça da fırsatları kaçırmıyoruz. Ben de hepsine teşekkür ediyorum. Hepsi icabet etti. Hiç biri geri çevirmedi. Bu insanlarla ve kardeşlerimle bir araya geldiğim zaman mutlu oluyorum” ifadesinde bulundu.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir