ASAYİŞ - 29 Temmuz 2015 Çarşamba 23:56

Eğitim-Sen baskınından kaçan 3 yaralı Aksaray'da yakalandı

A
A
A
Eğitim-Sen baskınından kaçan 3 yaralı Aksaray'da yakalandı

Ankara’da 25 Temmuz tarihinde polisin Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu’na (KESK) bağlı Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Genel Merkezi'ne düzenlenen baskından kaçan 2'si Suriyeli 3 yaralı, özel bir firmaya ait iki ambulansla Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine götürülürken Aksaray'da yapılan operasyonla yakalandı.

Aksaray’ın girişinde yapılan operasyonla durdurulan özel bir firmaya ait iki ambulans içinde 2’si Suriyeli biri Türk olan yaralı şüpheliler yakalandı. Operasyon kapsamında emniyet güçleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı. Operasyon mahallinde arama yapan emniyet güçleri, ambulanstaki yaralılarla birlikte 6 kişiyi gözaltına aldı.

Ambulanslar daha sonra Emniyet Müdürlüğü’ne ardından da yaralılarla birlikte Aksaray Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Yaralılar burada tedavi altına alınırken, emniyet güçleri hastanede de çok ciddi geniş güvenlik önlemleri aldı. Yaralı 3 şüpheli çarşafla kapatılarak ambulanstan indirilerek hastaneye taşındı. Yaralıların tedavilerinin sürdüğü ve olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan gözaltına alınan yaralıların Kobani'de girdikleri çatışmada yaralandıkları ve tedavilerinin Ankara'daki Eğitim-Sen binasında yapıldığı ileri sürülmüştü. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir