ASAYİŞ - 21 Eylül 2017 Perşembe 18:13

Elazığ’da feci kaza: 3 ölü, 1 yaralı

A
A
A
Elazığ’da feci kaza: 3 ölü, 1 yaralı

Elazığ’da otomobilin kamyonun altına girmesi sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. Ölenlerden birinin Elazığ'da görevli polis memuru olduğu öğrenildi.

Kaza Elazığ - Malatya karayolunun 35. kilometresi Gözeli mevkinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 23 AG 481 plakalı otomobil, aynı şeritte seyir eden 44 DZ 958 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada, otomobilde bulunan 4 kişiden 3’ü araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybetti. Otomobilde bulunan 1 ağır yaralı olay yerine sevk edilen ambulansla Fırat Üniversite Hastanesine kaldırıldı. Kaza sonrası jandarma ve polis ekipleri çevre güvenliği alırken, yol da uzun süre Malatya gidiş istikametine kapalı kaldı. Olay yerinde cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından oluşan uzun araç kuyruğu, tek şeritten kontrollü bir şekilde verilmeye başlandı. 

Feci kazada ölenlerden birinin polis olduğu ortaya çıktı

Elazığ’da otomobilin kamyonun altına girmesi sonucu meydana gelen kazada ölenlerin kimlikleri belirlendi. Ölenlerden birinin Elazığ'da görevli Bingöllü Polis Memuru Muharrem Kıyıcı olduğu öğrenildi.

Kaza, bugün öğleden sonra Elazığ-Malatya karayolunun 35. kilometresinde meydana geldi. Yurdagül A. (31) idaresindeki 23 AG 481 plakalı otomobil, aynı şeritte giden Turan Ç. yönetimindeki 44 DZ 958 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, kadın sürücü ise ağır yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin ise Muharrem Kıyıcı (29), Suzan Sertçelik (25) ve Nihat Kıyıcı (39) olduğu belirlendi.
Hayatını kaybedenlerden Muharrem Kıyıcı'nın Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesinde görevli polis memuru olduğunu öğrenildi.

Kamyon sürücüsünün gözaltına alındığı kaza ile ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. 

Kamil Can Kılıç 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Hayatını kaybeden eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz’ın evine taziye ziyaretleri Beşiktaş’taki evinde ölü bulunan eski Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz’ın yakınları ölüm haberinin almasının ardından Yılmaz’ın evine taziye ziyaretinde bulunmaya devam ediyor. Ziyarette bulunan Erol Köse, "Genel durumu gayet yerindeydi. Ben de şok içindeyim” dedi. Eski Devlet Bakanı Mehmet Ali Yılmaz’ın vefat haberinin ardından yakınları evinin önüne gelmeye devam ediyor. Ölüm haberinin ardından iş ve spor dünyasından isimler de Yılmaz’ın evine taziye ziyaretinde bulunmaya geldi. “Başımız sağ olsun, adam gibi adamdı” Mehmet Ali Yılmaz’ın ölümüne ilişkin konuşan yapımcı Erol Köse, “Tedavisi ve teşhisi için 2 buçuk gün hastanede kalmıştı. Ama genel durumu gayet yerindeydi. Ben de şok içindeyim. Kalp temelli olabilir ani vefatlarda. Aldığı ilaçlar vardı. Geri kalanını söylemem kişisel veriye girer. Ağır bir durumu yoktu. Başkan bünyesi güçlü adamdı. Fıtık ve ağrı için hastaneye gitmişti. Başka herhangi bir problemi yoktu. Başımız sağ olsun, adam gibi adamdı. En değerli insandı” dedi. “Başkanımız bizi üzdü” Mehmet Ali Yılmaz için çok üzgün olduklarını dile getiren komşusu Sebahattin Demir ise, “Başkanımız için çok üzgünüz. Başkanımız yıllardır burada oturuyor. Bizde taksi durağı olarak burada çalışıyoruz. Çok sevilen birisiydi. Durağa gelirdi, halimizi hatırımızı sorardı. ‘İşleriniz nasıl’ derdi. 30 yıla yakındır tanıyorum. Komşumuz burada. Başkanımız bizi üzdü. 3 ay önce falan meydan da bir gezinti yaptı. O zaman görüştük, gayet iyiydi. Geldi, tokalaştık, sohbet ettik” ifadelerini kullandı. “Herkese yardım eden bir kişiydi” Yaklaşık 20 yıldır Mehmet Ali Yılmaz’ı tanıdığını söyleyen Emre Elalır ise, "Hayatını kaybettiğini yeni öğrendik. Çok güzel bir insandı. Bu arada üzüldük. Yaklaşık 20 senedir tanıyorum. 20 sene görev yapmıştım durağında, 4 senedir de taksiciliği bıraktığım için görmedim. En son 4 sene önce gördüm. O zamanlar yürüyebiliyordum kendisi müşterimizdi. Herkese yardım eden, yardımsever bir kişiydi” diye konuştu.