MAGAZİN - 21 Ekim 2018 Pazar 19:18

Elimi Bırakma 14. yeni SON BÖLÜM İZLE | ELİMİ BIRAKMA 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI izle (TRT 1, Youtube İZLE)

A
A
A
Elimi Bırakma 14. yeni SON BÖLÜM İZLE | ELİMİ BIRAKMA 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI izle (TRT 1, Youtube İZLE)

Elimi Bırakma 14. yeni SON BÖLÜM İZLE | ELİMİ BIRAKMA 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI izle (TRT 1, Youtube İZLE). Elimi Bırakma 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı diziyi ilgiyle takip edenler tarafından merak ediliyor. Azra'yı tehlikeli gelişmelerin beklediği yeni son bölümde Mert'in aldığı kararların sonuçları neler olacak? Sumru ve Kadir'in yeni planları ne? İşte, yayınlanır yayınlanmaz yeni bölüm fragmanı ve yeni son bölümü izleyebileceğiniz linkler ve detaylar...

Elimi Bırakma 14. yeni SON BÖLÜM İZLE | ELİMİ BIRAKMA 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI izle (TRT 1, Youtube İZLE)

ELİMİ BIRAKMA 14. YENİ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ELİMİ BIRAKMA 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Elimi Bırakma dizisi kısa sürede ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Pazar günlerinin sevilen dizilerinden olmaya başlayan Elime Bırakma 14. yeni son bölümü ekranlarda. Peki, yeni son bölümde neler oldu? Serap ve Kadir'in yeni hamlesi neler olacak? Azra'yı hangi tehlikeli gelişmeler bekliyor? Azra ve Cenk meselesinde olaylar nasıl gelişecek? Heyecan dolu yeni bir Elimi Bırakma bölümü daha sizleri bekliyor. Yayınlanır yayınlanmaz izleyebileceğiniz Elimi Bırakma 15. yeni bölüm fragmanı, 14. yeni son bölümü izleyebilceğiniz linkler ve diziyle ilgili son haberlerin yer aldığı detaylar haberimizin devamında...

Elimi Bırakma 14. yeni SON BÖLÜM İZLE | ELİMİ BIRAKMA 15. YENİ BÖLÜM FRAGMANI izle (TRT 1, Youtube İZLE)

ELİMİ BIRAKMA 14. YENİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elimi Bırakma yeni son bölümde heyecanlı gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Azra’nın kardeşini bulmanın sevinci yarım kalmıştır. Çünkü Mert’in kendisini değil Sumru’yu seçmiştir. Mert’in bu kararıyla yıkılan Azra Mert’ten bir saniye bile ayrılmak istemese de Mert, Azra’nın kendisini terk ettiğini düşünmekten kendini alıkoyamaz. Bu gelişme Sumru ve Azra arasında büyük bir çatışmayı beraberinde getirecektir. Diğer yandan Fatma, Mert’in elinden alınmasıyla en trajik hatırasını yeniden yaşar. Mert’i geçmişte kaybeden Fatma bir kez daha onu kaybetmenin acısıyla onu tekrar elde etmenin yollarını arayacaktır. Cenk ise Azra ve kardeşi arasında bağ kurmaya çalışmaktadır. Ancak Kadir çoktan kötü planlarını eyleme dökmeye başlamıştır. Bunun için de Kadir Çelen ailesini içten fethetmek için düğmeye basmakta gecikmez. TRT1'in aile bağlarının önemini bir kez daha gözler önüne seren yeni dizisi Elimi Bırakma, her Pazar günü yeni bölümleri ile saat 20.00'de TRT1'de. Elimi Bırakma'nın başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ gibi ünlü isimler paylaşıyor.

 ELİMİ BIRAKMA DİZİSİ GEÇEN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elimi Bırakma; sahip olduğu tüm değerleri bir gecede kaybeden Azra ile benzer kaderi paylaştıkları Cenk’in yollarının kesişmesiyle başlayan hikayesini anlatıyor ve insanın dönüp gidebileceği bir evinin, ailesinin olması dünyanın en büyük hazinesi” mottosu ile hareket ederek, aile bağlarının önemini bir kez daha seyircinin gözleri önüne seriyor. Cenk’in annesine Azra’ya olan aşkını itiraf etmesiyle, Serap bir an önce Azra’yı evden göndermenin yollarını aramaya başlamıştır. Önce miraslarını şimdi de oğlunu elinden almaya çalışması Serap’ı sert kararlar almaya iter. Cenk, Azra’ya olan aşkını annesine itiraf ederken Azra’nın bunu duyup duymadığından emin olmaya çalışır. Azra ise duyduğu bu itiraf karşısında mutlu olsa da bir yandan da onu daha zor günlerin beklediğini bilir. Cenk annesinden sonra ani bir kararla Azra’nın karşısına çıkacak ve büyük yüzleşme gerçekleşecektir. Arda ve Mert’in aynı yetimhanede bir araya gelmeleri, Mert’i bir adım daha Azra’ya yaklaştırır. Tabi Mert’e tek yaklaşan onlar da değildir; Sumru ve Azmi’nin iş birliği de yavaş yavaş sonuç vermiş, tehlikeli bir karşılaşmanın zemini hazırlanmıştır.

ELİMİ BIRAKMA KÜNYE

Yapımcılığını Üs Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Sadullah Celen oturuyor. Senaryosunu Nilüfer Aydın ve Volkan Yazıcı'nın kaleme aldığı kaleme aldıği dizi güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Dizide; Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi gibi isimler rol alıyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Kadın Oyunları Festivali 23-27 Mart tarihlerinde Ayvalıklı tiyatro severlerle 4. kez buluşacak Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Türkiye’nin ve Avrupa’nın kadın temalı tek tiyatro festivali olan Kadın Oyunları Festivali dördüncü kez Ayvalıklı tiyatro severlerle buluşuyor. 23-27 Mart tarihlerinde Vural Sineması Nejat Uygur Sahnesi’nde, festival beş oyunla “perde” diyecek. 23 Mart “Ben Rosa Luxemburg” 24 Mart “Disko Topu” 25 Mart “Mavi Müzikhol” 26 Mart “Mutlu Bir Romanın Aşk Hikayesi” ve 27 Mart “Bir Tatlı Kaşığı Çamur” festival izleyicisiyle buluşacak. Kadın Oyunları Festivali’nin geçmiş yıllarda olduğu gibi, yine yoğun ilgiyle karşılanması bekleniyor. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, başladığında büyük bir ilgi gören festivalin dördüncüsünde tiyatroseverlerin beş oyun izleyeceğini söyledi. Başkan Ergin, titiz bir çalışmayla oyunların belirlendiğini ve gerçekten kadın konusunu nitelikli ele alan tiyatro oyunlarını her türlü popülariteden uzak, festivalin içeriğine gerçekten uygun olma şartıyla seçmeye çalıştıklarını belirtti. Festival Direktörü Hasan Eldemir de, son zamanlarda neredeyse tek kriter haline gelen tiyatro oyunlarında hangi ünlünün oynadığından ziyade metin üslubu, reji, konu ve oyunculuk performansının festival yönetimi ve izleyicisi tarafından baz alındığını ifade ederek, “Festival, nitelikli bir tiyatro izleyicisine ulaştığını ve bundan da son derece mutlu oluyoruz. Geçtiğimiz yıl festival gelirinin bir bölümünü depremden etkilenen kız çocuklarının eğitim masrafları için bağışlayan Kadın Oyunları Festivali kültür-sanat projeleri alanında Türkiye’nin önemli sosyal sorumluluk faaliyetleri arasında gösteriliyor” dedi. Her geçen yıl daha da büyüyen festival bu yıl altı kentte tiyatro severler ile buluşacak. Sırasıyla; Ankara, Aydın, Bandırma, Konyaaltı, Çanakkale ve Ayvalık’ta yapılacak olan Kadın Oyunları Festivalinde yine kadın temalı nitelikli tiyatro oyunları sahnelenecek. Kadın oyunları festivalinin yapılış nedenlerinin canlı performans konseri dışında, kadının sosyal hayattaki yeri üzerine çalışmalar yapmış siyasilerin de katılacağı bir söyleşi yapılacak açılış 22 Mart’ta olacak. Ayrıca bu yıl Ayvalık’ta gündüz kuşağı yerel seçkiler adıyla; gündüz saatlerinde çevre il ve ilçelerdeki başarılı kadın oyunları da programa alınarak festival daha fazla oyunla Ayvalıkta sergilenmiş olacak.
Ankara 2023 ve 2024 yılında denetlenen firmalara 848 milyon lira ceza Ticaret Bakanlığının 2023 ve 2024 yıllarında toplam 848 milyon 240 bin 387 lira idari para cezası uyguladığı bildirildi. Ticaret Bakanlığının 2023 ve 2024 yılında otomotiv, emlak, haksız fiyat, fiyat etiketi ve diğer iç ticaret mevzuatı kapsamında yürüttüğü denetim faaliyetleri neticesinde toplam 848 milyon 240 bin 387 lira idari para cezası uyguladığı açıkladı. Bakanlık, piyasa bozucu ve tüketiciyi yanıltıcı davranışlara yönelik tedbirler aldığını ve almaya devam ettiğini açıkladı. Bakanlık, fahiş fiyat ve stokçulukla olan mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini, bu çerçevede denetim faaliyetlerinin yoğun bir şekilde devam ettiğini bildirdi. 2023 ve 2024 yılında 212 milyon 176 bin 230 lira idari para cezası uygulandı Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “2023 yılında 135 milyon 104 bin 257 lira, 2024 yılında ise 77 milyon 71 bin 973 lira olmak üzere toplamda 212 milyon 176 bin 230 lira idari para cezası uygulandı. Bu alanda aldığımız tedbirler sonucunda; piyasa dengesini bozmaya ve haksız kazanç elde etmeye yönelik faaliyetlerin önüne geçilmesi noktasında önemli mesafeler kat ettik. Diğer yandan 81 ilde Ticaret İl Müdürlüklerimiz aracılığıyla da piyasa denetimlerimiz aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda 2023 yılında 124 bin 188 adet firmanın 4 milyon 21 bin 80 adet ürünü denetlenmiş olup 43 bin 864 adet aykırı ürüne 96 milyon 851 bin 871 lira idari para cezası uygulandı. 2024 yılının ilk iki ayında ise 43 bin 590 adet firmanın 1 milyon 53 bin 440 adet ürünü denetlenmiş olup 9 bin 117 aykırı ürüne 34 milyon 666 bin 798 lira idari para cezası kesilmiştir.” 688 firmaya 404 milyon 741 bin 914 lira idari para cezası uygulandı Bakanlıktan yapılan açıklamada, iç ticaret alanında otomotiv ve emlak sektörlerinde pek çok düzenlemenin yürürlüğe konulduğu belirtilerek, “Otomotiv sektörüne yönelik bu düzenlemelerimize uymayanlar hakkında ülkemizin dört bir yanında yoğun denetim faaliyetleri yürütüyoruz. Bu denetimlerimiz kapsamında bugüne kadar 2 bin 258 firmayı denetledik ve toplam 688 firmaya 404 milyon 741 bin 914 lira idari para cezası uyguladık. Otomotiv sektöründe olduğu gibi emlak sektöründe de yaşanan gerçeklikten uzak, spekülatif fiyat artışları sonucu oluşan tüketici mağduriyetlerini ortadan kaldırmak ve sektörde adil, rekabetçi ve istikrarlı bir piyasa yapısını yeniden tesis etmek üzere çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Bu kapsamda emlak sektörüne yönelik denetimlerimiz sonucunda toplam bin 338 işletmeye yaklaşık 100 milyon lira idari para cezası uygulanmıştır” ifadeleri kullanıldı. Öte yandan yapılan açıklamada Bakanlığın; otomotiv, emlak, haksız fiyat, fiyat etiketi ve diğer iç ticaret mevzuatı kapsamında yürüttüğü denetim faaliyetleri neticesinde 2023 ve 2024 yıllarında toplam 848 milyon 240 bin 387 lira idari para cezası uyguladığı bildirildi.