SPOR - 07 Temmuz 2015 Salı 13:47

Enes Ünal'dan Bursaspor'a teşekkür

A
A
A
Enes Ünal'dan Bursaspor'a teşekkür

Bursaspor’dan Manchester City’e transfer olan Enes Ünal, duygu dolu bir mesaj yayınladı.

Bursaspor’dan Manchester City’e transfer olan Enes Ünal, sosyal paylaşım sitesi üzerinden duygu dolu bir mesaj yayınladı. Bursaspor’a veda değil, teşekkür zamanı olduğunu ifade eden genç golcü, “9 yaşımdan itibaren altyapısında mücadele ederken, A takım maçlarında top toplayıcılık yaparken de, ağabeylerimin arasında Süper Lig'de gol atarken de parçası olmaktan gurur duyduğum Bursaspor camiasına veda değil, teşekkür zamanıdır. Yol haritam kulübümü, şehrimi ve ülkemi yurt dışında temsil etme şansını karşıma çıkardığında içimi büyük bir heyecan kaplarken, yoğun bir sorumluluk duygusunu da beraberinde getirdi. Başta üzerimde büyük emeği olan babam, annem, kardeşlerim, ailem, yakın çevrem, menajerim Batur Altıparmak, Ömer Koray Uzun, Footalent ekibi, alt yapıdan itibaren yanımda olan hocalarım, kulüp başkanlarım, yöneticilerim, takım arkadaşlarım, ağabeylerim, kahrımı çeken yemekhane görevlileri ile malzemecilerimiz olmak üzere tüm kulüp personelimize, basın mensubu ağabeylerime, milli takımlardaki hocalarıma ve büyük Bursaspor taraftarına bugüne kadar bana verdikleri destek nedeniyle sonsuz teşekkürler” dedi.

“BU BİR VEDA DEĞİL”

Yeni sezonda elinden geleni göstereceğini anlatan Ünal, “Altyapımızdaki arkadaşlarımıza, kardeşlerimize, Türkiye'de başka bir takımda oynamadan da Avrupa'yı düşünebileceklerini göstermiş olmak benim için ayrıca önemli. Bu hikaye Bursa Atatürk Stadı'nda başladı. Umarım dünya klasikleri arasına giren bir hikaye yazar ve bu hikayenin imzasını Timsah Arena'da atabilirim. Her nerede olursam olayım, her zaman bu şehrin çocuğuyum ve Bursaspor’un taraftarıyım. Dediğim gibi bu bir veda değil. Daha güzel, güneşli günlerde yeniden görüşmek üzere” şeklinde konuştu. 

AHMET FARUK ÇABUK

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Trendyol Süper Lig: Beşiktaş: 2 - MKE Ankaragücü: 0 (Maç sonucu) Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı MKE Ankaragücü’nü 2-0 mağlup etti. Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 52. dakikada Sowe’un pasında topla buluşan Kitsiou’nun sağ çaprazda altı pas üzerinden sert vuruşu üstten auta gitti. 57. dakikada Ghezzal’ın ceza yayının hemen gerisinden sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak üst kale direğine çarparak oyun alanına geri döndü. 67. dakikada sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde iyi yükselen Muleka’nın kafa vuruşunda top direğe çarparak ağlara gitti. 2-0 Hakemler: Bahattin Şimşek, Esat Sancaktar, Yusuf Bozdoğan Beşiktaş: Ersin Destanoğlu, Svensson, Worrall, Necip Uysal, Emrecan Terzi (Tayyip Talha Sanuç dk. 44), Gedson (Demir Ege Tıknaz dk. 90), Al Musrati, Ghezzall (Alex Chamberlain dk. 76), Muçi, Rashica (Vincent Aboubakar dk. 76), Muleka (Mustafa Hekimoğlu dk. 90) Yedekler: Utku Yuvakuran, Cenk Tosun, Daniel Amartey, Emrecan Uzunhan, Fahri Kerem Ay Teknik Sorumlu: Serdar Topraktepe MKE Ankaragücü: Bahadır Han Güngördü, Kitsiou, Radakovic, Mujakic, Kazımcan Karataş, Kaan Güneren (Pedrinho dk. 58), Tolga Ciğerci, Morutan (Chatzigiovanis dk. 76), Efkan Bekiroğlu (Saponara dk. 76), Bassogog (Flips dk. 90+1), Sowe (Macheda dk. 90+1) Yedekler: Ertaç Özbir, Atakan Çankaya, Arda Ünyay, Cephas, Mert Çetin Teknik Sorumlu: Halil Cihan Ünal Goller: Ernest Muçi (dk. 18), Jackson Muleka (dk. 67) (Beşiktaş) Sarı kartlar: Jonas Svensson, Tayyip Talha Sanuç (Beşiktaş) Nihad Mujakic, Kitsiou (MKE Ankaragücü)