GÜNDEM - 22 Temmuz 2014 Salı 19:54

Erdoğan'a ilk yardım 7 yaşındaki Rümeysa'dan

A
A
A
Erdoğan'a ilk yardım 7 yaşındaki Rümeysa'dan

Bilecik'te bir araya gelen ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için banka hesap numarasına para yatıran grup içinde ilk bağışı 7 yaşındaki Rümeysa Avcı yaptı.

AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş öncülüğünde Gazipaşa mahallesi Rasimbey caddesindeki parti binasında toplanan bir grup partili, Cumhurbaşkanı adayı Başkan Recep Tayip Erdoğan’a seçim kampanyası yardımında bulunmak Ziraat Bankası Şubesi'ne kadar hep birlikte yürüdü. Grup içinde il yardımı 10 lira ile 7 yaşındaki Rümeysa Avcı yaptı. Daha sonra grup üyeleri tek tek bağışta bulundular.

İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'a destek vermek için toplandıklarını belirtti. Kurtulmuş, ”Burada değerli arkadaşlar gönüllerinden ne kadar geçerse o şekilde bu kampanyaya bağışta bulunacaklar. Biliyorsunuz 91 yıllık vesayetten sonra ilk defa Cumhur kendi cumhurbaşkanını seçecek. Milletimizin Cumhurbaşkanını milletimiz kendi idaresinde seçeceğidir. Netice itibariyle milletimizin desteğiyle bizim kamuoyunun araştırmalarımız sonrasında yüzde 60 seviyelerindedir. Bizde bu desteği her geçen gün arttırmak için teşkilatlar olarak elimizden gelen cabayı yapıyoruz. Bu süreç yoğun bir şekilde devam ediyor. Başbakanımız biliyorsunuz kendi başına çıkmış olduğu bu secim kampanyasında herhangi bir ekonomik destek olmadığı için bu manada ekonomik desteği gönüllü arkadaşlarla ekonomik desteğini vermek için bugün burada toplanmış oluyoruz. Bu süreç, gönüllü arkadaşların destekleri ile devam edecekler. Bundan sonraki süreçte de ilçelerde de bağış kampanyasına desteklerimiz devam edecek. Ben buraya kadar geldiğiniz için teşekkür ediyorum. Kampanyanın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

CEM KAAN TOKA - İBRAHİM SÜNETÇİ 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir