MAGAZİN - 02 Temmuz 2018 Pazartesi 17:28

Erkenci Kuş 2. yeni bölümde Sanem'in başı belada! - Yeni fragman yayınlanacak mı?

A
A
A
Erkenci Kuş 2. yeni bölümde Sanem'in başı belada! - Yeni fragman yayınlanacak mı?

İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan Erkenci Kuş dizisi bu akşam 2. yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Yeni bölümde Sanem'in başı büyük derde girerken bunun Can ile aralarında hangi gelişmelere neden olacağı büyük merakla bekleniyor. Erkenci Kuş ile ilgili son fragman ve detaylar haberimizde...

Star TV'nin yeni dizisi Erkenci Kuş reyting listelerine hızlı bir giriş yaptı. Romantik komedi tarzındaki dizi henüz başlamadan hayran kitlesini oluşturmaya başlamıştı. 2. bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak dizinin 3. bölüm yeni fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. Erkenci Kuş yeni bölüm fragman videosunda ilk dikkat çeken ayrıntılar; Aysun ve Mevkıbe'nin tartışması ve Sanem ile Can'ın biraz daha yakınlaşmaya başlaması oldu. Peki Mevkıbe ve Aysun arasındaki tartışma hangi boyutlara varacak? Ve dizinin 2 başrol karakteri Sanem ve Can arasında neler yaşanacak? Erkenci Kuş 3. bölüm fragmanı yayınlanınca haberimizden izleyebilirsiniz.

ERKENCİ KUŞ FRAGMAN VE AYRINTILAR...

ERKENCİ KUŞ 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Can'ın evine izinsiz giren Sanem, fotoğrafik hafızasını kullanarak o an için kurtulmayı başarır, ancak başını hiç düşünmediği bir başka belaya sokmuştur, üstelik bu defa kurtulması o kadar kolay olmayacaktır. 

 

Üstelik mahalleye döndüğünde Aysun ve Mevkıbe'yi birbirine girmiş bulur ve elbette buna da farkında olmadan kendisi neden olmuştur. Can, büyük bir havayolu şirketinden iş bağlamak üzeredir, Aylin ise bunu bozmak için elinden geleni yapacaktır. Sanem istemeden bu olayın merkezinde bulur kendini.

Erkenci Kuş 2. yeni bölümde Sanem'in başı belada! - Yeni fragman yayınlanacak mı?

ERKENCİ KUŞ DİZİSİ KONUSU

Sanem ve Can'ın büyük aşkına sahne olacak Erkenci Kuş çok konuşulacak. İşte diziyle ilgili diğer ayrıntılar; Sanem sabahları birkaç saat babasının bakkalında çalıştıktan sonra bütün gününü hayal kurarak ve kitabı üzerinde çalışarak geçirmektedir ve hayatından son derece mutludur. Ta ki anne babası kendisine doğru düzgün bir iş bulmazsa evlenmek zorunda olduğunu söyleyene kadar! Sanem bunun üzerine mecburen ablasının iş yerinde çalışmaya başlar. Hayallerini süsleyen büyük aşkının kendisini orada beklediğinden habersizdir henüz, üstelik bilmeden Can'a ve şirkete kurulan bir tuzağın parçası olur... Yalanlar üzerine kurulan bir aşk olabilir mi? Ya Sanem? Nefret ettiği Can'a kalbini kaptırabilir mi?

Erkenci Kuş 2. yeni bölümde Sanem'in başı belada! - Yeni fragman yayınlanacak mı?

CAN YAMAN KİMDİR? (CAN DİVİT)

Erkenci Kuş'un Can'ı Can Yaman kimdir? Gönül İşleri dizisi ile oyunculuğa adım atan Yaman, İnadına Aşk dizisinde ise ilk kez başrolde yer aldı. 1989 yılında İstanbul'da doğan ve okul hayatı başarılarla dolu olan Can Yaman, liseyi birincilikle bitirdi. Öğrenci değişim programı kapsamında Amerika'ya giden Yaman, burslu okuduğu Yeditepe Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden 2012 yılında mezun oldu. Asıl mesleği avukatlık olan ve 6 ay boyunca avukatlık yapan Can iki yabancı dil biliyor. Hobi olarak başladığı oyunculukta ilk dizisi Gönül İşleri’nde Bedir karakterini canlandırdı. İkinci dizisi olan 'İnadına Aşk'ta Yalın Aras rolü ile hayran kitlesini artırdı. Oyuncu son olarak Dolunay dizisinde Ferit karakterini canlandırdı.

Erkenci Kuş 2. yeni bölümde Sanem'in başı belada! - Yeni fragman yayınlanacak mı?

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR? (SANEM AYDIN)

Erkenci Kuş'un Sanem'i Demet Özdemir kimdir? 26 Şubat 1992'de Kocaeli’de doğan Özdemir, Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda dans etmeye başlamıştır. İlk TV deneyimine ise 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide "Aylin" karakteri ile adım atmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide "Alya" karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterlerine hayta vermiştir. Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterini canlandıran oyuncu son olarak No:309 adlı dizide "Lale" karakterini canlandırmıştır.

Erkenci Kuş 2. yeni bölümde Sanem'in başı belada! - Yeni fragman yayınlanacak mı?

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Melikgazi Belediyesi’nden glütensiz etkinlik Melikgazi Belediyesi çölyak hastaları ve hasta yakınları ile birlikte glütensiz mutfakta etkinlik düzenledi. Necip Fazıl Kısakürek Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen etkinlikte çölyak hastaları ve çölyak yakınları ile birlikte glütensiz yiyecekler hazırlanarak hastalığa karşı farkındalık oluşturuldu. Melikgazi Belediyesi, buğday, arpa, çavdar gibi tahıllarda bulunan, glütene karşı hassasiyete sebebiyet veren, özel beslenme gerektiren çölyak hastalığına karşı vatandaşlara gıda paketleri ile destek olmanın yanı sıra sağladığı eğitimlerle de bilinçlendirmeye devam ediyor. Yıl içerisinde hastalıkla mücadele eden hastalara talepleri doğrultusunda glütensiz gıda paketi yardımıyla destek olan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, toplumu bilinçlendirecek hizmet ve çalışmaları yakından takip ediyor. MELMEK kursları çerçevesinde verilen eğitimle, yaşam kalitesini düşüren çölyak hastalığına karşı mücadele eden hastalar, Melikgazi Belediyesi tarafından tedarik edilen glütensiz malzemelerle kurabiye, pasta, ekmek gibi yiyecekler üretebiliyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sağlayan Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu olmaları bizler için son derece önem arz ediyor. Çölyak rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın glütensiz ürünlerle beslenmeleri gerekiyor. Melikgazi Belediyesi olarak çölyak hastası vatandaşlarımıza destek olmak için glütensiz gıda desteği sağlıyoruz. MELMEK kurslarımızda çölyak alerjisi bulunan hastalara ve yakınlarına, glütensiz malzemelerle yiyecek hazırlayabilmeleri için eğitim veriyoruz. Çölyak ile mücadele eden vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Desteklerimiz devam edecek. Cenab-ı Allah hepimize sağlık, sıhhat nasip eylesin" dedi. Bu çerçevede düzenlenen etkinliğe katılarak hastalığa karşı farkındalık oluşturmanın önemine değinen Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya, Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu’na çölyak hastalarına verdiği destekten ve toplum bilinçlenmesi adına sağladığı eğitimlerden dolayı teşekkür etti. Etkinlik, eğitime katılan çocuklara Melikgazi Belediyesi tarafından hazırlanan çanta ve kırtasiye malzemelerin hediye edilmesiyle sona erdi.
Niğde Kimisi gelin kaynana geldi kimisi ise 70’inden sonra Niğde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün Yeşilgölcük ve Alay beldelerinde açtığı okuma yazma kursu sona erdi. Kursu başarıyla tamamlayan 12 kursiyere düzenlenen törenle sertifikaları verildi. Yeşilgölcük ve Alay’da düzenlenen sertifika törenine Niğde Valisi Cahit Çelik’in eşi Nermin Çelik, Yeşilgölcük Belediye Başkanı Nurettin Yurtseven, Alay Belediye Başkanı Yusuf Akdemir, Niğde Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Çetin, Yeşilgölcük Anadolu İmamhatip Lisesi Müdürü Ahmet Tayfun Eren, Alay İlköğretim Okulu Müdürü Abdullah Bozok, öğretmenler ve kursiyerler katıldı. Törende yaptığı konuşmada bireyin eğitiminin önemine dikkati çeken Niğde Valisi Cahit Çelik’in eşi Nermin Çelik hayatın her alanında aktif rol olan kadınların eğitim seviyesinin yükseltilmesi gerektiğini ifade etti. Çelik; "Günümüz dünyasında toplum değişen ekonomik ,teknolojik ve sosyolojik şartlarla beraber kadına her zaman olduğundan daha büyük sorumluluklar yüklemektedir. Cemiyetin her alanında gün geçtikçe rolü daha çok ön plana çıkan kadınlarımızın eğitimden de en üst düzeyde yararlanma hakkının bulunduğunu ve bu hakkın bireye teslim edilmesi noktasında da Devletimizin büyük sorumluluk üstlendiğini görmekteyiz .Ekonomik ve toplumsal hayatta farklı roller üstlenen kadınlarımızın eğitiminin güçlü olması, gelişmiş ve müreffeh bir toplum olma yolunda daha kararlı adımlar atma hususunda bizleri cesaretlendirmektedir. Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde 2018 yılında başlatılan “Okuma-Yazma Seferberliği” projesi Ülkemizin dört bir yanında Halk Eğitimi merkezlerimizin koordinesinde okullarımızda açılan kurslarımızla devam etmektedir" dedi. "Okuma yazma bilmediğim için evden çıkamıyordum" Niğde Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Çetin Halk Eğitim Merkezleri’nde kurs açılabilmesi için 12 kişi olması gerektiğini ifade ettiği konuşmasında okuma-yazma kursu için bir kişinin yeterli olduğunu vurguladı. Çeşitli sebeplerle okuma yazma öğrenemeyen ve kursu başarı ile tamamlayarak sertifika almaya hak kazanan kursiyerler ise yaşadıkları mutluluğu dile getirdi. Kursa katılanlar arasında gelin Güllü ve kaynanası Gülderen Erol ile 70 yaşındaki Fatma Soylu da yer aldı. Soylu; "Geçmişte ailem iş yaptırıp çocuk baktırmak için okula göndermedi. Ben çok hevesliydim, çok istedim okumayı. Ama göndermediler" dedi. Bir diğer kursiyer Hanife Atıcı ise, okumayı öğrendiği için mutlu olduğunu ifade ederek; "Okuma yazma bilmediğim için evden dışarı çıkamıyordum. Şimdi her yeri öğrendim, kendim gidip gelebiliyorum. Yeni başlamama rağmen TC’mi bile ezberledim. Daha ne olsun" diye konuştu.