EKONOMİ - 24 Mayıs 2017 Çarşamba 12:35

FARO, inşaat ve mimari için Point Sense 18.0 yazılım setini tanıttı

A
A
A
FARO, inşaat ve mimari için Point Sense 18.0 yazılım setini tanıttı

Fabrika metrolojisi, inşaat BIM/CIM’i, ürün tasarımı, kamu güvenliği adli bilişimi ve 3D ölçüm ve görüntüleme çözümlerinde dünyanın en güvenilir kaynaklarından biri olan FARO, Point Sense 18.0 yazılım setinin hazır olduğunu duyurdu.

Şirket tarafından yapılan açıklamada,yeni güçlü yazılım platformunun gelişimi, en yeni 2018 AutoCAD ve Revit tasarım araçlarına kesintisiz entegrasyon, daha iyi bir kullanıcı deneyimi, geliştirilmiş yazılım idaresi ve yazılım verilerini işleme konusunda gelişmiş verimlilik sağladığı belirtildi. Yazılım setinin şunları içerdiği ifade edildi: Point Sense basic/Pro for AutoCAD, PointSense Building for AutoCAD, Point Sense Heritage for AutoCAD, PointSense Plant for AutoCAD ve PointSense for Revit. Bunların tek pakette toplanması ve Autodesk mimari, mühendislik, inşaat ve ölçme ürünlerinin geniş yelpazesi ile uyumluluk onu, türünün şu anda mevcut olan en uygun maliyetli çözümü haline getirdiği bilgisi paylaşıldı.

Global İnşaat BIM-CIM iş birimi Başkan Yardımcısı Andreas Gerster, ''Mimarlık, Mühendislik ve İnşaat pazar segmentleri için daha fazla değer yaratma taahhüdümüzü ilerletmeye devam ediyoruz. Endüstri lideri FARO Focus3D gibi 3D lazer tarayıcılarla birlikte kullanılan PointSense 18.0, yazılım çözümlerini tek bir pakette kullanmak için güçlü bir yeni kolaylık seti olarak sunularak, bu vaadin doğrudan bir yansımasıdır. PointSense 18.0'ın yalnızca AutoCAD ve Revit kullanıcılarına değil aynı zamanda FARO Focus3D Tarayıcı kullanıcıları için de sıkı bir şekilde entegre edilmiş, yüksek performanslı bir paket olarak sağladığı benzersiz değer konusunda heyecanlıyız ve onaylıyoruz'' dedi.
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir