GÜNDEM - 25 Şubat 2017 Cumartesi 10:48

Fatih, Beyoğlu, Güngören, Bağcılar elektrik kesintisi

A
A
A
Fatih, Beyoğlu, Güngören, Bağcılar elektrik kesintisi

Fatih, Beyoğlu, Güngören, Bağcılar ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanıyor. İstanbullular bu haftasonu karanlıkta kalacak. Peki Fatih, Beyoğlu, Güngören ve Bağcılar’da elektrikler ne zaman gelecek?

İstanbullular bu haftasonu karanlıkta kalacak. Fatih, Beyoğlu, Güngören ve Bağcılar ilçelerinde 12 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ elektrik kesintilerini internet sitesinden duyurdu. Sizler için elektrik kesintilerinin hangi ilçe ve mahallelerde olduğunu derledik. Fatih, Beyoğlu, Güngören ve Bağcılar ilçelerinde elektrikler ne zaman gelecek? 

Fatih, Beyoğlu, Güngören, Bağcılar elektrik kesintisi

FATİH’TE ELEKTRİK KESİNTİSİ

25 ŞUBAT CUMARTESİ: KATİP KASIM Mh., AKSARAY Cd., ALACA CAMİİ Sk., AYRIK Sk., FABRİKA Sk., GAZİ MUSTAFA KEMALPAŞA Cd., GÜVENLİK Cd., HADIM ODALARI Sk., HAYRİYE TÜCCARI Cd., İMRAHOR HAMAMI Sk., KATİP KASIM CAMİİ Sk., LANGA HİSARI Cd., LANGA KARAKOLU Sk., NATIRKIZI Sk., PAŞAZADE Sk., SEPETÇİ SELİM Sk., ZİNDANDELEN Sk., (FATİH İlçesi) ve civarında 07:00-10:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

26 ŞUBAT PAZAR: KATİP KASIM Mh., AYRIK Sk., AKSARAY Cd., GAZİ MUSTAFA KEMALPAŞA Cd., GÜVENLİK Cd., HADIM ODALARI Sk., HAYRİYE TÜCCARI Cd., İMRAHOR HAMAMI Sk., KATİP KASIM CAMİİ Sk., NATIRKIZI Sk., PAŞAZADE Sk., LANGA HİSARI Cd., LANGA KARAKOLU Sk., ZİNDANDELEN Sk., SEPETÇİ SELİM Sk., FABRİKA Sk., ALACA CAMİİ Sk., (FATİH İlçesi) ve civarında 08:00-20:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.,Fatih, Beyoğlu, Güngören, Bağcılar elektrik kesintisi

BEYOĞLU ELEKTRİK KESİNTİSİ

PİYALEPAŞA Mh., AÇIK Sk., AVCILAR Sk., CAN Sk., CAN KARDEŞLER Sk., DİRİ Sk., GÜZEL BAHÇE Sk., GÜZELLER Sk., KAYIŞOĞLU Sk., KÜÇÜK EFEM Sk., MENEVŞE Sk., OKÇULAR ÇEŞME Sk., PİYALEPAŞA Cd., SAĞLIK OCAĞI Sk., ŞENAY Sk., TOROS Sk., ÜLEV Sk., YARPUZ Sk., (BEYOĞLU İlçesi) ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Fatih, Beyoğlu, Güngören, Bağcılar elektrik kesintisi

GÜNGÖREN’DE ELEKTRİK KESİNTİSİ

GÜVEN Mh., ERGUVAN Sk., (GÜNGÖREN İlçesi) ve civarında 10:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.
MERKEZ Mh., SOKULLU MEHMET PAŞA Cd., (GÜNGÖREN İlçesi) ve civarında 10:00-19:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Fatih, Beyoğlu, Güngören, Bağcılar elektrik kesintisi

BAĞCILAR ELEKTRİK KESİNTİSİ

25 ŞUBAT CUMARTESİ: BAĞLAR Mh., OSMAN PAŞA Cd., EMRAH Sk., (BAĞCILAR İlçesi) ve civarında 08:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

26 ŞUBAT PAZAR: HÜRRİYET Mh., SEDEF Sk., ZÜMRÜT Sk., BARBAROS Mh., 13. Sk., 12. Sk., 15. Sk., MAHMUTBEY Cd., (BAĞCILAR İlçesi) ve civarında 09:00-18:00 saatleri arasında Yatırım Programı Çalışması süresince İş Sağlığı ve Güvenliği’ni de gözeterek elektrik kesintisi yapılacaktır.

Fatih, Beyoğlu, Güngören, Bağcılar elektrik kesintisi

BEDAŞ

Türkiye Elektrik Kurumu 15 Temmuz 1970 tarihli ve 1312 sayılı yasa ile kurulmuştur. 12 Ekim 1970 tarihinde çalışmalarına başlamıştır. 23 Şubat 1983 tarihli ve 17968 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan yönetmelik ile İstanbul ili merkez almak üzere Edirne, Kırklareli, Tekirdağ gibi Marmara Bölgesi illerinde Türkiye Elektrik Kurumu'na bağlı olarak Boğaziçi Elektrik Dağıtım Müessesesi olarak devam etmiştir. 1989 yılında İstanbul Elektrik Dağıtım Müessesesi adını almış ve faaliyet alanı İstanbul ili ile sınırlandırılmıştır. 1993 yılında Boğaziçi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi adını almıştır. BEDAŞ, özelleştirme kapsamında Limak-Cengiz-Kolin Konsorsiyumuna 1.960.000.000 Amerikan Doları karşılığında satılmıştır.
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Polisin alkollü sürücü ile imtihanı: Üfleme eğitimi verilen kadın 44. seferde başardı Aksaray-Konya Karayolunda jandarmanın "dur" ihtarına uymayarak kaçan kadın sürücü, jandarma ve emniyeti alarma geçirdi. 53 kilometre kaçan kadın sürücü E-90 Karayolunda kovalamaca sonucu yakalandı. Alkolmetreye üflermiş gibi yapıp üflemeyen ve 3 alkolmetre değiştirerek kadına üfleme eğitimi veren polis, üfletme imtihanına girdiği kadın sürücünün 44. üflemesinde promilini alabildi. 0.97 promil alkollü çıkan kadın sürücüye ceza kesilerek ehliyetine el konuldu. Olay Aksaray - Konya Karayolu Eşmekaya Kavşağı’nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray Konya Karayolunda yol kontrolü yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri durumundan şüphelendikleri kadın sürücünün kullandığı 68 AAN 849 plakalı otomobile ‘dur’ ihtarında bulundu. İhtara uymayan kadın sürücü hızla denetim noktasından kaçtı. Aksaray istikametine kaçan kadın sürücünün plakası jandarma ekipleri tarafından hem jandarma hem de emniyet haber merkezine bildirildi. Bunun üzerine jandarma ve polis ekipleri karayolu ve aracın geldiği istikamete yönelik adeta bölgeyi abluka altına aldı. Jandarma ekipleriyle kısa süre kovalamacaya giren kadın sürücü 53 kilometre kaçtıktan sonra şehir merkezi girişinde polis ekiplerinin de "dur" ihtarına uymadı. Ekiplerin kaza riskine karşı kontrollü bir şekilde takip ettiği kadın sürücü çok gidemeden Tacin Mahallesi E-90 Karayolu üzerinde yakalandı. 44. üflemesinde pes eden kadın sürücü 0.97 promil alkollü çıktı Durdurulduktan sonra araçtan indirilen ve isminin Gülten Nas Y. (49) olduğu belirlenen kadın sürücü rahat tavır ve hareketleriyle dikkat çekti. Ehliyet ve ruhsat kontrolünden geçirilen kadın sürücüye alkol kontrolü yapmak isteyen polis memurlarının üfleme eğitimi ile imtihanı burada başladı. Alkol kontrolünden geçirilmek istenen kadına polis memurlarınca alkolmetre üfletilmek istendi. Alkolmetreyi üflemeye çalışan kadın üflermiş gibi yapıp üflemekten çekinirken, polis memurları kadına adeta üfleme eğitimi verdi. Bir polis memuru ağzıyla kadına üflemeyi gösterirken, bir değir polis memuru da elindeki üfleme çubuğunun poşetiyle üflemeyi anlattı. Eğitimin ardından polis memurlarının üfletme imtihanı başladı. Kadına defalarca alkolmetreyi üfletmeye çalışan polis memurları kadının üflemeyip üflüyormuş gibi göstermesiyle büyük bir sınav verdi. Alkolmetreye de güvenmeyen kadın sürücüye 3 farklı alkolmetre üfletildi. Zaman zaman su içen ve dinlenmeye geçen kadın sürücü 1 saat boyunca polis memurlarına ecel teri döktürdü. 43 kez alkolmetreyi üflemeyerek kandırmaya çalışan kadın sürücü 44. üflemesinde pes ederek normal bir şekilde üfledi. Üflemenin ardından kadının 0.97 promil alkollü olduğu belirlendi. Polis ve kadın arasındaki yaşanan ilginç diyaloglar ise anbean kameralara yansıdı. Alkollü araç kullanmaktan 6 bin 439 TL para cezası kesilen kadın sürücünün ehliyetine de 6 ay süreyle el konuldu. Araç ise olay yerine çağırılan bir yakınına teslim edildi.