SPOR - 18 Ekim 2016 Salı 22:59

Fenerbahçe, Manchester United maçı özet ve golleri izle

A
A
A
Fenerbahçe, Manchester United maçı özet ve golleri izle

UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda Fenerbahçe, deplasmanda İngiliz ekibi Manchester United ile karşılaştı. Mücadele ev sahibi ekibin 4-1 üstünlüğü ile sona erdi. Fenerbahçe, Manchester United maçı geniş özet ve golleri izle...

UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Mourinho'nun ManU'su ile karşılaşacak olan Fenerbahçe maçına daie aklınıza takılan ''Fenerbahçe Manchester United maçı ne zaman, ManU Fenerbahçe maçı hangi kanalda, Fener Manchester maçı saat kaçta, ManU Fener maçı şifresiz mi Manchester Fener maçı şifreli mi, Fenerbahçe Manchester UEFA maçı TRT'de mi?'' gibi sorulara cevap niteliğinde bir haber hazırladık. İşte aklınıza takılan tüm bu soruların cevabı olan haberimiz.


Fenerbahçe, Manchester United maçı özet ve goller izle


Fenerbahçe, dejavu yaşamak istemiyor

Fenebahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda deplasmanda oynayacağı Manchester United maçını Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Fransız hakem daha önce Fenerbahçe'nin kendi evinde Molde'ye 3-1 yenildiği maçı yönetmişti.

Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda deplasmanda İngiliz temsilcisi Manchester United ile perşembe akşamı karşılaşacak. Karşılaşmayı Fransız hakem Benoit Bastien yönetecek. Fransız hakem, Fenerbahçe'nin 2015-2016 sezonunda kendi evinde oynadığı Molde maçını yönetmişti. Sarı-lacivertliler o karşılaşmada sahadan 3-1 mağlubiyetle ayrılmıştı. Fransız hakem maç sırasında 3 kez sarı ve 1 kez de kırmızı kartına başvurmuştu.
Sarı-lacivertliler, Fransız hakem Benoit Bastien'in yöneteceği maçı kazanarak dejavu yaşamak istemiyor. 

Fenerbahçe, Manchester United maçı özet ve golleri izle

Fenerbahçe, Manchester United maçı hazırlıklarına başladı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 3. maçında deplasmanda oynayacağı Manchester United karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Dirk Advocaat yönetiminde sarı-lacivertli futbolcular basına kapalı olarak antrenman yaptı. Spot Toto Süper Lig'in 7. haftasında dün akşam oynanan Aytemiz Alanyaspor maçında ilk 11'de yer alan futbolcular rejenarasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Diğer futbolcular ise koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı, 5’e2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdü. Antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı.
Fenerbahçe, Manchester United maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek. 


MAÇ BİLGİLERİ

Maç tarihi: 20 Ekim 2016 Perşembe

Maç saati: 22:05 

Maçın hakemi: Benoit Bastien (Fransa)

Stadyum: Old Trafford

Canlı Yayın: Tivibu Spor 2 (Şifreli)

Canlı Anlatım: İha.com.tr


 

Fenerbahçe, Manchester United maçı özet ve golleri izle

Fenerbahçe'de kötü gidişat devam ediyor

Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde en kötü başlangıçlarından birisini yaptı.
Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in başında Portekizli teknik adam Vitor Pereira'yı yollayarak yerine Hollandalı teknik adam Dick Advocaat'ı getirdi. Hollandalı teknik adam ilk maçı olan Medipol Başakşehir maçında mağlup olarak sahadan ayrılırken, sarı-lacivertli taraftarlar sahada oynanan oyundan memnun değildi. Dün akşam oynanan Aytemiz Alanyaspor maçının ardından sarı-lacivertli taraftarlar hem yönetimi hem de futbolcuları protesto etti.

Fenerbahçe tarihin en kötü başlangıçlarından bir tanesini yaptı

Fenerbahçe, sezona deplasmanda Medipol Başakşehir yenilgisi ile başlarken, ilk 7 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet ile 9 puan topladı. Sarı-lacivertliler 9 puan ile 9. sırada yer alırken, ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'ın 9 puan arkasında yer alıyor. Sarı-lacivertliler 2008-2009 sezonunda da ilk 7 haftada 9 puan ile 10. sırada yer aldı. Bu istatistiklerle Fenerbahçe son 10 yılın en kötü 2. başlangıcını yaptı.

Goller orta sahadan

Spor Toto Süper Lig'in ilk 7 haftasında Fenerbahçe rakip ağları 12 kez havalandırdı. Sarı-lacivertlilerde santrafor mevkisinde oynayan Emenike 2 kez, Robin van Persie ve Sow ise rakip ağları birer kez havalandırdı. Fenerbahçe'de orta saha ve defansta oynayan futbolcular ise 8 gol attı. Mehmet Topal dün akşam Aytemiz Alanyaspor'da sezonun ilk golünü attı. Kjaer, Alper Potuk ve İsmail birer gol atarken, Ozan Tufan ve Josef ise rakip ağları 2 kez havalandırdı.

Fenerbahçe, Manchester United maçı özet ve golleri izle

Son 10 senede kendi evinde en az puan toplayan hoca Advocaat

Süper Lig'in başında takımın başına geçen Hollandalı teknik adam Dick Advocaat, son 10 senede kendi evinde ilk 7 haftada en az puanı toplayan hoca oldu. Hollandalı Teknik Direktör Dick Advocaat yönetimindeki sarı-lacivertliler, kendi evinde oynadığı 4 maçtan sadece 1 maçtan galibiyet ile ayrıldı. Advocat ilk 7 haftada kendi evinde sadece 5 puan toplayabildi.

Geçen sene takımın başlında bulunan Portekizli teknik adam Vitor Pereira, 2013-2014 sezonunda takımın başında bulunan Ersun Yanal ve 2012-2013 sezonunda takımın başında bulunan Aykut Kocaman kendi evinde oynadıkları 4 maçın 3'ünden sahadan galibiyet ile ayrılırken, 1 maçtan da sahadan beraberlik ile ayrıldı. Sarı-lacivertliler Pereira, Ersun Yanal ve Aykut Kocaman takımın başında iken ilk 7 haftada kendi evinde 10 puan topladı.

Fenerbahçe, Manchester United maçı özet ve golleri izle

Zico, Daum ve İsmail Kartal namağlup

Kanarya, 2014-2015 sezonunda İsmail Kartal yönetimde ilk 7 haftada kendi evinde oynadığı 4 maçın hepsini kazanarak kendi evinde puan kaybına izin vermedi. Ayrıca ilk 7 haftada 2009-2010 sezonunda takımın başında bulunan Christoph Daum ve 2006-2007 sezonunda takımın başında bulunan Arthur Zico Kadıköy'de oynanan 3 maçı da kazandı.

Fenerbahçe son 10 sezonda Süper Lig'de ilk 7 haftada teknik direktörler ve aldıkları puanlar şöyle:

2016-2017 Dick Advocaat - 9 puan (9. sırada)
2015-2016 Vitor Peraria - 14 puan (3. sırada)
2014-2015 İsmail Kartal - 13 puan (4. sırada)
2013-2014 Ersun Yanal - 16 puan (1. sırada)
2012-2013 Aykut Kocaman 12 puan (5. sırada)
2011-2012 Aykut Kocaman 17 puan (1. sırada)
2010-2011 Aykut Kocaman 13 puan (4. sırada)
2009-2010 Christoph Daum 21 puan (1. sırada)
2008-2009 Luis Aragones 9 puan (10. sırada)
2007-2008 Arthur Zico 12 puan (7. sırada)
2006-2007 Arthur Zico 16. puan (2. sırada) ( RIDVAN TURŞAK)

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Yeniden Refah lideri Erbakan: “İnancımızla, insanlığımızla, tarihi misyonumuzla bağdaşmayan bir tutumdan geri dönülmüş oldu" Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Ticaret kısıtlamasıyla inancımızla, insanlığımızla, tarihi misyonumuzla bağdaşmayan bir tutumdan geri dönülmüş oldu. İktidarın geç de olsa İsrail’le yapılan ticareti sınırlı olsa da kısıtlaması, geç de olsa olumlu bir tavırdır” dedi. TBMM’de basın toplantısı düzenleyen Erbakan, 31 Mart seçimlerinde partilerinin üçüncü parti olduğunu söyleyerek, “Şanlıurfa, Yozgat Belediyesi başta olmak üzere toplam il ve ilçelerle birlikte 62 belediye kazanmış durumdayız. Milli Görüş belediyeciliğini, ahlaklı belediyeciliği en etkili şekilde uygulayacaklar, milletimizin derdine yerelde derman olacaklar. Adil düzenin uygulamasını yerelde başlatacaklar. Yeniden Refah Partimiz kazandığı belediye başkanlıklarının yanında 20 ilde yüzde 10’un üzerinde, daha fazla ilde yüzde 7’nin üzerinde, 132 ilçede yüzde 20’nin, 210 ilçede yüzde 10’un üzerinde oy almıştır” ifadelerini kullandı. Erbakan, İsrail ile ticarette 54 ürüne kısıtlama getirildiğini belirterek, “İhracatı yapılan ürünler İsrail’e de gidiyordu. Hükümet yetkilileri eleştiriler karşısında ’İsrail ile ticareti özel sektör yapıyor’ diyorlardı. Cumhurbaşkanlığına bağlı Türkiye Varlık Fonu şirketi olan Eti Maden’in 21 ton borik asit ihracatı yaptığı ortaya çıktı. Ticaret kısıtlamasıyla inancımızla, insanlığımızla, tarihi misyonumuzla bağdaşmayan bir tutumdan geri dönülmüş oldu. İktidarın geç de olsa İsrail’le yapılan ticareti sınırlı olsa da kısıtlaması, geç de olsa olumlu bir tavırdır” dedi. "Türkiye’de belediyeler borçlu, merkezi yönetim borçlu, vatandaş borçlu" Ekonomiye de değinen Erbakan, “Hazine ve Maliye Bakanlığı verilerine göre 2023 yılı sonu itibarıyla Türkiye’nin toplam borç stoku 499 milyar 886 milyon dolar. Bir senede 42 milyar dolar artmış. 2002 yılında da 130 milyar dolar, dört kat artmış. Bir yıldan kısa vadede ödemeniz gereken borç 180 milyar dolar. Gelişmiş ülkelerin borçları uzun vadeli ve sıfıra yakın. Türkiye’de belediyeler borçlu, merkezi yönetim borçlu, vatandaş borçlu. Ocak-mart döneminde bütçe 570 milyar açık verdi. 337 milyar borçlanma yapıldı” diye konuştu. Erbakan, Cumhur İttifakı’nın içinde yer alıp almadıkları sorusu üzerine, "Gazze konusu, rant belediyeciliğinden Türkiye’nin kurtulması gerektiğini düşündüğümüz için biz Cumhur İttifakı içinde yer almadık” dedi.
İstanbul TFF ve 4 büyük kulüp, Mehmet Ali Yılmaz için taziye mesajı yayımladı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş, hayatını kaybeden Spordan Sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Mehmet Ali Yılmaz için taziye mesajı yayımladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trabzonspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Mehmet Ali Yılmaz’ın vefatının ardından yayımladığı taziye mesajları şu şekilde: Türkiye Futbol Federasyonu (TFF): "Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın vefat ettiğini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Mehmet Ali Yılmaz’a Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve başta Trabzonspor olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı dileriz." Trabzonspor: "Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ı kaybettik. Kulübümüze 1 Lig Şampiyonluğu, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 Başbakanlık Kupası ve 1 de Türkiye Kupası’nın yanı sıra sayısız başarılar kazandıran Onursal Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ı kaybettik. Yakınlarının, sevenlerinin, camiamızın ve futbol ailesinin başı sağ olsun." Galatasaray: "Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü’nün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz’ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Mehmet Ali Yılmaz’a, Allah’tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz." Fenerbahçe: "Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz’ın vefat ettiği haberini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; yakınlarına, sevenlerine ve spor camiasına başsağlığı dileriz." Beşiktaş: "Gençlik ve Spor eski bakanı ve Trabzonspor Kulübü eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz’ın vefat ettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Mehmet Ali Yılmaz’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, Trabzonspor Kulübü ve spor camiasına başsağlığı dileriz."