GÜNDEM - 18 Eylül 2014 Perşembe 13:11

First Lady’den mezun olduğu okula ziyaret

A
A
A
First Lady’den mezun olduğu okula ziyaret

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Üsküdar’da mezun olduğu okulu ziyaret etti. Erdoğan okul günlerine olan özlemini dile getirerek, “En mutlu yıllarım, o yıllardı” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eşi Emine Erdoğan, 1967 yılında mezun olduğu Üsküdar’daki Zeynep Kamil İlkokulu’nu ziyaret etti. Erdoğan’a burada Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız eşlik etti. Emine Erdoğan, okul girişinde öğrenciler tarafından “Hoş geldin” yazısı işle karşılandı.

ÖĞRENCİLER’DEN ERDOĞAN’A FOTOĞRAF SÜRPRİZİ

Emine Erdoğan, ilk olarak Zeynep Kamil İlkokulu Müdürü Feyzullah Güler’i makamında ziyaret etti. Ardından 1- B sınıfına giren Erdoğan, örencilerle ders sırasına oturdu. Öğrenciler, Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulundu. Emine Erdoğan, yanında getirdiği ceviz ve üzüm paketlerini öğrencilere dağıttı. Bu sırada Erdoğan, öğrencilerin bir sürprizi ile karşılaştı. Küçük yaşta ailesi ile çektirdiği fotoğraftan puzzle yapan öğrenciler, fotoğrafı Erdoğan’a hediye etti. Ziyaretin ardından okulun bahçesine çıkan Emine Erdoğan, öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

“EĞİTİM SİSTEMİ HER GÜN BİRAZ DAHA İLERİYE GİDİYOR”

Emine Erdoğan, öğrencilerin yeni eğitim ve öğretim yılını tebrik ederek, “Okuduğum okuluma ziyaretim beni duygulandırdı. Benim eğitim aldığım bina bu bina değildi. Hatıralarımın olduğu bir binaydı. O yetmediği için yeni yapılan bir bina, yeri de farklı bir yerde. Hepsi bizim okulumuz, hepsi bizim çocuğumuz. Maşallah çok akıllılar. Bizde onlara göre imkanlarımızı geliştirmeye, arttırmaya çalışıyoruz. Şartlarını iyileştirmeye çalışıyoruz. Eğitim sistemi her gün biraz daha ileriye gidiyor” dedi.

“EN MUTLU YILLARIMDI”

Okulunda duygulu anlar yaşadığını belirten Erdoğan, “Çok geriye gittik. Belki de en mutlu yıllarımdı. İnşallah çocuklar bu yılların değerini önemini anlarlar. Sonradan anlaşılıyor tabi. En mutlu yıllarım o yıllardı” şeklinde konuştu.

Öğrencilerin yaptığı sürprizi çok beğendiğini kaydeden Erdoğan, “Çocukların sürprizine çok duygulandım. Çok güzel bir sürprizdi. Çok teşekkür ediyorum” dedi.  

MUSTAFA ESEN

Bunlar Da İlginizi Çekebilir