ASAYİŞ - 20 Mayıs 2018 Pazar 21:33

Freni boşalan tır bakkala girdi

A
A
A
Freni boşalan tır bakkala girdi

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde park halindeyken freni boşalan tır, yol kenarındaki bakkal dükkanına girdi. Kazada şans eseri yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Şehit Fatih Mehmet Zorlu Caddesi üzerinde park halinde olan İsmail Kındıl’a ait 41 U 9846 plakalı dorseli tır, henüz belirlenemeyen sebeple bir anda frenden kurtularak hareket etmeye başladı. Yokuş aşağı yaklaşık 50 metre giden tır, cadde üzerinde işletmeciliğini Ekrem Çaylı’nın yaptığı bakkal dükkanına çarparak durabildi. Kaza sonrası bir süre trafiğe kapatılan yol, polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonrası kaza yapan tırın olay yerinden kaldırılmasıyla tekrardan trafiğe açıldı.

Selçuk Şavran
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sakarya Başkan Soykan koltuğunu minik öğrencilere devretti 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu Atatürk İlkokulu öğrencileri Zümra Altun ve Hamit Tuna’ya devreden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Başta Gazze’deki çocuklarımız olmak üzere Dünya’daki tüm çocukların barış ve huzur içinde kutlamasını dilediğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi. Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile geleneksel olarak düzenlenen programda başkanlık koltuğunu Atatürk İlkokulu 2. Sınıf öğrencileri Zümra Altun ve Hamit Tuna devretti. Başkan Soykan’dan koltuğu devralan Zümra Altun, Belediye Başkanı Bilal Soykan gibi kendisinin de belediye başkanı olarak yüzme kursları düzenleyeceğini ve mahallelere parklar yapacağını söyledi. Ülkenin çocuklarında ve gençlerine çok güvendiklerini ifade eden Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, “Onlar ülkemizin geleceği ve ülkemiz onların omuzlarında yükselecek. Bizim bütün gayret ve çabamız onlara güzel bir gelecek bırakabilmek. Çocuklarımızın yüzündeki gülümseme hiç eksilmesin inşallah” dedi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tüm Dünya çocuklarına armağan ettiğini hatırlatan Başkan Soykan, “Başta Gazze’deki çocuklarımız olmak üzere Dünya’daki tüm çocukların barış ve huzur içinde kutlamasını dilediğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyorum” diye konuştu.