GÜNDEM - 25 Ağustos 2017 Cuma 13:50

Fuat Uğur ve Cem Küçük soruyor: 'İGDAŞ'tan çaldığın paraların hesabını ver Ahmet Hakan'

A
A
A
Fuat Uğur ve Cem Küçük soruyor: 'İGDAŞ'tan çaldığın paraların hesabını ver Ahmet Hakan'

Medya Kritik, yine gündeme bomba gibi düşen belgelerle izleyici karşısına çıktı. Fuat Uğur ve Cem Küçük’ün hazırlayıp sunduğu programda Hürriyet yazarı Ahmet Hakan’ın İGDAŞ yolsuzluğu konuşuldu.

TGRT Haber ekranlarında yayınlanan Medya Kritik, yine şok eden belgelerle izleyici karşısına çıktı. Gazeteci-Yazar Fuat Uğur ve Cem Küçük’ün hazırlayıp sunduğu programda, Hürriyet Yazarı Ahmet Hakan’ın İGDAŞ yolsuzluğu gündeme geldi. İGDAŞ'ı 1.5 trilyon dolandıran İroni Ajans'ın ortakları arasında yer alan Ahmet Hakan Coşkun ve kardeşi Abdullah Topel’in neden hala cezalandırılmadığını sorgulayan Cem Küçük, “Cesim Parlak, bana 'Hakan ve kardeşi paramı çaldılar' dedi. Sonra ona baskı yada başka bir şey yaptılar. 1,5 yada 2 sene önce Parlak sustu. 'Benim Ahmet Hakan ve kardeşinden alacağım yoktur’ diyerek tweet’ler attı. Sonra Hakan'ın kardeşine de Parlak'ı dolandırdı diye dava açıldı. Parlak şu an FETÖ'den tutuklu kişi. Ne kadar tuhaf ilişkileri var. Bunları açıklasın” ifadelerini kullandı.

“Askerliğini yapmamış ama Aydın Doğan'ın paralı askerliğini yapıyor”

“Ahlak satanların çoğu ahlaksızdır” diyen gazeteci Cem Küçük ise, “Ahmet Hakan şirket kurup belediyeleri, kamu kuruluşlarını, İGDAŞ'ı soymuş. Bu paralar devletin ve yetimin parası değil mi? Aydın Doğan, Ahmet Hakan'ı kendine köle yapmış durumda. Hakan'ın kardeşi dolandırıcılıktan yargılanıyor. Hakan ve kardeşi yüzünden rahmetli babasının evine dolandırıcılıktan haciz geldi” bilgisini paylaştı.
Programda mahkeme belgelerini de ekrana getiren Uğur ve Küçük, “Buradan Ahmet Hakan'a soruyorum. Bu geçmişle nasıl yaşıyorsun ve ‘Temizim’ diyorsun? Askerliğini yapmamış ama Aydın Doğan'ın paralı askerliğini yapıyor. Lejyoner olarak yapıyor” dediler.
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Edirne Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne’nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti Edirne’de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne’nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne’nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne’yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti. Sabah eşi tarafından yatağında hareketsiz halde bulunan Dinar’ın kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği belirlendi. İki ay içersinde 2 kardeşini toprağa veren ciğerci esnafı Bahri Dinar’ın kalbi daha fazla bu acılara dayanamadı. Ciğerci esnafı Bahri Dinar’ın ağabeyleri Nazmi Dinar (68) Şubat ayında geçirdiği kalp krizinden, Bahattin Dinar (65) ise Perşembe günü Uzunköprü ilçesinde geçirdiği iş kazasında hayatını kaybetmişti. Ciğerci Bahri Dinar, ikindi namazının ardından Eski Camide düzenlenen cenaze töreni ile birlikte son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan çok sayıda vatandaş, göz yaşlarına hakim olamadı. Cenazeye Adülhey de katıldı Kurtlar Vadisi dizisinde hayat verdiği Abdülhey karakteriyle akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Kenan Çoban da, "Sabah çok üzücü bir haberle uyandık. Yakın dostumdu. Bahri abi bir değerdi. Ciğerci Bahri diye anılıyordu ama bizim ciğerimizi yaktı. Edirne’mizin Türkiye’mizin başı sağ olsun" dedi.