ASAYİŞ - 19 Mart 2011 Cumartesi 11:01

Fuhuştan yakalandı AİDS'li çıktı

A
A
A
Fuhuştan yakalandı AİDS'li çıktı

Adana'da fuhuş operasyonunda gözaltına alınan, hastanede yapılan tahlil ve tetkikler sonucunda AIDS (HIV) virüsü bulunduğu tespit edilen bir kadın, cezaevinden çıktıkta sonra 2 erkekle fuhuş yaparken yakalandı.

FATİH KEÇE-EJDER DİNLER
ADANA

 

Olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri 26 Kasım 2010 günü yaptığı operasyonda fuhşa yer temin eden ve fuhuş yapan 24 yaşındaki Leyla A.'yı gözaltına aldı. Leyla A. gözaltına alındıktan sonra önce hastaneye götürülerek herhangi bir hastalık olup olmadığı konusunda tahlil ve tetkikler yapıldı.

 

Ardından adliyeye sevk edilen Leyla A. fuhşa yer temin etmekten Karataş Kadınlar Cezaevine gönderildi. Bu sırada Leyla A.'nın tahlillerinde AIDS olarak bilinen HIV virüsü taşıdığı ortaya çıktı. Cezaevinde bulunan Leyla A.'ya AIDS virüsünü taşıdığı kendisine iletildi. Bu olaydan bir süre sonra Leyla A. ceza evinden çıktı. Ancak Leyla A. cezaevinden çıktıktan 1 ay sonra AIDS virüsü olmasına rağmen fuhuş yapmaya devam etti.

 

Bunu öğrenen polis dün yaptığı bir operasyonda Leyla A.'yı iki erkekle birlikte fuhuş yaparken yakalayarak gözaltına aldı. Polis Leyla A.'nın 1 aydan buyana günde ortalama 4 erkekle birlikte olduğunu tespit etti. Leyla A. emniyetteki sorgusunda erkeklerin korunarak virüsü karşı önlem aldığını söyledi. Leyla A. sorgusunun ardından bugün "fuhşa yer temin etmek ve bulaşıcı hastalığı olduğunu bildiği halde erkeklerle birlikte olmak" suçlarından adliyeye sevk edildi.


AIDS virüsü taşıyan Leyla A. ile birlikte olan erkeklerin hemen en yakın hastaneye başvurması gerektiği bildirildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir