SPOR - 11 Aralık 2016 Pazar 18:24

Galatasaray 3-1 Gaziantep maçı geniş özeti ve golleri izle l GS, Antep Kaç Kaç?

A
A
A
Galatasaray 3-1 Gaziantep maçı geniş özeti ve golleri izle l GS, Antep Kaç Kaç?

Galatasaray Gaziantep maçı canlı geniş özeti ve golleri izle ile ilgili bilgilere buradan ulaşabilirsiniz. Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, Gaziantepspor'u konuk etti. Peki Galatasaray Antep maçı kaç kaç bitti? İşte detaylar...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında TT Arena’da karşılaştığı Gaziantepspor’u 3-1 mağlup etti.

Maçtan dakikalar 

1. dakikada Bruma’nın sol taraftan son çizgiye inerek ceza sahası içine yaptığı ortada topla buluşan Sneijder’in vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Gökhan’da kaldı.

12. dakikada Podolski’nin ara pasında ceza yayı üzerinde topla buluşan Bruma’nın vuruşunda defansın da müdahalesinde meşin yuvarlak Yasin’in önünde kaldı. Yasin’in boş kaleye vuruşunda top ağlara gitti. 1-0

24. dakikada Sneijder’in ceza sahası dışından kullandığı serbest vuruşta kaleci Gökhan, meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti.

45. dakikada sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda defanstan seken topla ceza sahası dışında buluşan Selçuk'un şutunda meşin yuvarlak altıpas önünde Serdar’da kaldı. Müsait durumdaki Serdar’ın vuruşunda top yandan auta çıktı.

51. dakikada Yasin’in sağ taraftan son çizgiye inerek içeriye pasında ön direkte bulunan Sneijder’in vuruşunda defansa çarpan meşin yuvarlak kornere gitti.

56. dakikada Bruma’nın pasıyla ceza yayı üzerinde bulaşan Sneijder’in plase vuruşunda kaleci Gökhan, meşin yuvarlağı köşeden çıkardı.

61. dakikada Yasin’in pasıyla ceza sahası dışında topla buluşan Sneijder’in uzaktan vuruşunda kaleci Gökhan meşin yuvarlağı kornere gönderdi.

66. dakikada Selçuk’un ara pasıyla ceza sahası içi sağ tarafında topla buluşan Podolski’nin içeriye çevirdiği topu Yasin filelerle buluşturdu. 2-0

74. dakikada sağ taraftan kullanılan köşe vuruşunda ceza sahası içinde bulunan Nabil Ghilas’ın kafayla arka direğe çıkardığı topta Elyasa’nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 2-1

87. dakikada Bruma’nın pasında ceza sahası içi sol çaprazda topla buluşan Eren’in şutunda meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.

Galatasaray 3-1 Gaziantep maçı geniş özeti ve golleri izle l GS, Antep Kaç Kaç?

90. dakikada ceza sahası yayının hemen önünde topla buluşan Sneijder’in düzgün ve sert şutunda kaleci Gökhan topu sol kale direği dibinden çıkarmayı başardı. Dönen topa hareketlenen Eren’in, ceza sahası içi sağ çaprazdan sert şutunda meşin yuvarlak bir kez daha kaleciden döndü.

90+1. dakikada hızlı gelişen Galatasaray atağında ceza sahasına sol çaprazdan giren Bruma, altıpas önünde boş durumdaki Eren’e topu çıkardı. Müsait durumdaki Eren’in topun gelişine vuruşunda meşin yuvarlak sol kale direği dibinden auta çıktı.

90+2. dakikada Sneijder’in pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Bruma’nın topu düzelterek çektiği sert şutu kaleci Gökhan güçlükle çıkardı.

90+5. dakikada ceza sahası yayının hemen gerisinden kullanılan serbest vuruşta Selçuk şutu sol kale direğinden geri döndü. Dönen topa hareketlenen Yasin’in sol çaprazdan yatarak vuruşunda meşin yuvarlak uzak kale direği dibinden ağlarla buluştu. 3-1

Stat: TT Arena

Hakemler: Halil Umut Meler xx, Serkan Olguncan xx, İlker Takpak xx
Galatasaray: Muslera xx, Linnes xx (Sabri dk. 46 x), Serdar xx (Semih dk. 62 x), Hakan Balta xx, Carole xx, Nigel de Jong xx, Selçuk xx, Yasin xxx, Bruma xx, Sneijder xx, Podolski xx (Eren dk. 81 ?)
Yedekler: Cenk, Hamit, Josue, Cavanda
Teknik Direktör: Jan Olde Riekerink
Gaziantepspor: Gökhan xx, Fatau xx, Elyasa xx, Şenol xx, Musa xx, Mota xx (Orkan dk. 75 x), Doğanay xx (Putsila dk. 69 x), Kangwa xx (Angan dk. 61 x), Larsson xx, Muhammed xx, Nabil Ghilas xx
Yedekler: Erten, Kisliak, İlhan, Rajtoral
Teknik Direktör: Tahsin Kum
Goller: Yasin (dk. 12, dk. 66 ve 90+5) (Galatasaray), Elyasa (dk. 74) (Gaziantepspor)
Kırmızı kart: Muhammed (dk. 78) (Gaziantespor)
Sarı kartlar: Bruma, Podolski, Selçuk, Sneijder (Galatasaray), Kangwa, Doğanay, Elyasa (Gaziantepspor)

TT Arena, hep bir ağızdan teröre lanet etti

Ligin 14. haftasında evinde Gaziantepspor'u ağırlayacak olan Galatasaray'da, sarı-kırmızılı taraftarlar karşılaşma öncesi dün gerçekleşen hain saldırıda şehit olanları unutmadı.

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, evinde Gaziantespor'u ağırlıyor. Dün Beşiktaş'ta Vodafone Arena yanında gerçekleşen hain saldırıda şehit olan vatandaşlarımızı unutmayan sarı-kırmızılı taraftarlar, karşılaşma öncesi 'Vatan sana canım feda', 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Polise uzanan eller kırılsın' tezahüratları yaptı. Galatasaraylı taraftarlar ayrıca, karşılaşmada görev yapan polis ekiplerini de tribünlere çağırdı. TT Arena'daki birlik mesajına Gaziantepspor taraftarları da katıldı.

Galatasaray 3-1 Gaziantep maçı geniş özeti ve golleri izle l GS, Antep Kaç Kaç?

'Terörü lanetliyoruz' pankartı ile
Galatasaray ve Gaziantepsporlu futbolcular ile maçın hakemleri, 'Terörü lanetliyoruz' pankartı ile sahaya birlikte çıkarken, tribünlerde de büyük Türk bayrakları açıldı. 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı'nın ardından maçın hakemleri, Galatasaraylı ve Gaziantesporlu futbolcular, ellerinde çiçekler ile maçta görev alan polislere tek tek başsağlığı diledi. Daha sonra futbolcular, taraftarların çağrısını karşılıksız bırakmayarak hep birlikte Galatasaray tribünlerine gitti.

Kaptan, polisi tribüne götürdü
Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, taraftarların 'Selçuk polisi buraya getir' tezahüratını da karşılıksız bırakmadı. Yıldız oyuncu, saha kenarında görev yapan bir polis memuruna sarılarak beraber Galatasaray tribünlerinin önüne getirdi. Sarı-kırmızılı taraftarların yoğun alkışının yanı sıra 'Şehirler ölmez, vatan bölünmez' sloganları atıldı. 

Mehmet Şirin Topaloğlu - Oğuzhan Ort 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamalarına ilişkin, "Atama sayılarını Hazine ve Maliye Bakanımızla birlikte önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" dedi. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 104. yıl dönümü nedeniyle Meclis Tören Salonu’nda verilen resepsiyonda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Müfredatla ilgili yapılan çalışmalara ilişkin bir soruyu cevaplayan Tekin, Talim ve Terbiye Kurulunun ön incelemeleri yaptığını; süreç biter bitmez askıya çıkarılacağını belirtti. “2 kat fazla müfredat yüklüyoruz çocuklara” Müfredatla ilgili çalışmaların gelecek hafta tamamlanacağını dile getiren Tekin, şunları kaydetti: "OECD’nin yaptığı derecelendirme mekanizmaları var. Kamuoyunun bizimle yarıştırdığı ülkelerdeki müfredat yoğunluğu ile bizimkini karşılaştırdık. Oradaki yoğunluğa yaklaştırmaya çalıştık. O ülkelerden yaklaşık 2 kat fazla müfredat yüklüyoruz çocuklara. Birincisi, çocuklara daha fazla müfredat yüklüyoruz, ikincisi ise orada olduğu gibi beceri temelli değil, bilgi, kazanım temelli veriyoruz. Bahsettiğimiz ülkelerde çocukların aldıkları eğitimi gündelik yaşam becerilerine dönüştürüp dönüştüremediği ölçülürken biz normal bilgi olarak veriyoruz. Halbuki bahsedilen sınavlarda bunlar ölçülüyor. Hem müfredat olarak daha fazla hem de farklı bir mantıkla verdiğiniz zaman rekabet edemiyorsunuz." Müfredatı seyrelteceklerini vurgulayan Tekin, "Halbuki biraz bunu seyreltsek, çocuklarımızın kapasitelerine uygun, öğretmenlerimizin süresinde yetiştirebileceği hale getirebilsek hem çocuklarımız daha rahat öğrenecek hem de sistem rahatlayacak hem öğretmen arkadaşlarımız koştura koştura müfredatı yetiştirmek için çaba harcamak zorunda kalmayacak. Dolayısıyla ortalama yüzde 35 bandında bir seyreltme var" diye konuştu. Bakan Tekin, öğretmen atama rakamlarına ilişkin bir başka soruya ise "Öğretmen atama sayılarını Hazine ve Maliye Bakanımızla birlikte önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" cevabını verdi.
Ankara Bakan Uraloğlu: “Hala ‘X’ Türkiye’ye temsilci atamadı, bununla ilgili bir kanuni düzenleme de gerekecek” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Hala ‘X’ Türkiye’ye temsilci atamadı. Bununla ilgili bir kanuni düzenleme de gerekecek. Görüşmelerimiz hala devem ediyor. Yürürlükte olan bir reklam yasağı var. Devamı da gündemimizde” dedi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Türkiye Büyük Millet Meclisinde düzenlenen resepsiyona katıldı. Burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uraloğlu, sosyal medya platformu X’in Türkiye’de temsilcilik açmaması halinde yeni yaptırımlara maruz kalabileceğini söyledi. “İki aylık bir zaman diliminde de dörtlü bakanlar zirvesi yapacağız” Kalkınma Yolu Projesi hakkında da bilgi veren Uraloğlu, “Kalkınma Yolu Projesi’ni biz şu ana kadar iki götürüyorduk Irak ve Türkiye olarak. Son birkaç günlük gayretimizle dörtlü mutabakat imzaladık. Birleşik Arap Emirlikleri ve Katar’ı da işin içerisine kattık. Çünkü hem bu işin finansmanında hem yük temininde hem de işletilmesi konusunda katkısı olacaktır. Bu çok ciddi bir aşama ve iki aylık bir zaman diliminde de dörtlü bakanlar zirvesi yapacağız. Ama bizim zaten haftalık gerek Irak’la gerekse Türkiye’de genel müdür seviyesinde sürekli görüşüyoruz. Projede Türkiye’nin güneyi Irak’ın kuzeyindeki projeyle ilgili tamamlanmamış bir kesim var. Orası tamamlandığında finansman modeline kadar konuştuk. Bu sene orada başlamayla ilgili bir vaziyet alalım istiyoruz” ifadelerine yer verdi. Kalkınma Yolu ile ilgili ofislerin yakın zamanda açılacağını belirten Uraloğlu, TCDD bünyesinde bir firma kurulabileceğini de söyledi. “Hala ‘X’ Türkiye’ye temsilci atamadı. Bununla ilgili bir kanuni düzenleme de gerekecek” Sosyal medya platformu “X” Türkiye’de temsilcilik açması yönünde uyarılmış ve temsilcilik açılana kadar platforma Türkiye’de reklam yasağı getirilmişti. Bu konudaki gelişmenin ve ek yaptırım olarak bant daraltma cezasının verilip verilmeyeceği konusundaki soru üzerine Uraloğlu, “Hala ‘X’ Türkiye’ye temsilci atamadı. Bununla ilgili bir kanuni düzenleme de gerekecek. Görüşmelerimiz hala devem ediyor. Yürürlükte olan bir reklam yasağı var. Devamında bu dediğiniz de (bant daraltma) gündemimizde” diye konuştu.
Ankara Ziraat Türkiye Kupası: MKE Ankaragücü: 0 - Beşiktaş: 0 (İlk yarı) Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında MKE Ankaragücü, sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya geliyor. Mücadelenin ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle geçildi. Maçtan dakikalar (İlk yarı) 15. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Bassogog’un içeriye çevirdiği meşin yuvarlağı Ali Sowe arka direkte tamamlayarak ağlarla buluşturdu. VAR’dan gelen karar sonrası gol ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. 26. dakikada yaptığı baskı sonrası topu kazanan ve ceza sahasına giren Ali Sowe’nin şutu üstten auta gitti. 35. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Bassagog’un yaptığı şut sonrası meşin yuvarlak, sağ direğin dibinden az farkla auta çıktı. 39. dakikada ceza sahası çizgisi üstünde topla buluşan Tolga Ciğerci’nin çektiği şut sonrası top direkten auta çıktı. 40. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Morutan’ın pası sonrası ceza sahası yayında topla buluşan Efkan Bekiroğlu’nun şutunu kaleci Mert Günok çıkardı. Hakemler: Ümit Öztürk, Abdullah Bora Özkara, Mehmet Kısal MKE Ankaragücü: Bahadır Güngördü, Kitsiou, Atakan Çankaya, Radakovic, Mujakic, Tolga Ciğerci, Efkan Bekiroğlu, Bassogog, Morutan, Flips, Ali Sowe Yedekler: Ertaç Özbir, Chatzigiovanis, Pedrinho, Rodrigues, Saponara, Kaan Güneren, Arda Ünyay, Macheda, Kazımcan Karataş, Mert Çetin Teknik Direktör: Emre Belözoğlu Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Worrall, Necip Uysal, Umut Meraş, Al-Musrati, Gedson Fernandes, Rachid Ghezzal, Ernest Muçi, Milot Rashica, Muleka Yedekler: Ersin Destanoğlu, Tayyip Sanuç, Omar Colley, Salih Uçan, Cenk Tosun, Vincent Aboubakar, Chamberlain, Demir Ege Tıknaz, Masuaku Teknik Sorumlu: Serdar Topraktepe Sarı kart: Tolga Ciğerci (MKE Ankaragücü)