SPOR - 02 Kasım 2018 Cuma 21:32

Galatasaray’dan 3 boyutlu Fatih Terim koreografisi

A
A
A
Galatasaray’dan 3 boyutlu Fatih Terim koreografisi

Galatasaraylı taraftarlar Fenerbahçe derbisinde iki tane koreografi yaptı. İlk olarak ezeli rakipleri sarı-lacivertlilere gönderme yapılırken, ikinci de ise Fatih Terim’in 3 boyutlu görseli gerçekleştirildi.

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe maçı öncesinde sarı-kırmızılı taraftarlar, görsel şovlara imza attı. Daha önce derbilerde ve Avrupa kupalarında oynanan müsabakalarda bu şovları yapan sarı-kırmızılı taraftar, derbi öncesinde iki tane koreografi yaptı. İlk olarak ezeli rakibine gönderme yapıldı. Kadıköy’de alınan şampiyonluk, UEFA Kupası, UEFA Süper Kupası, 20.45'de kazanılan şampiyonluk, 4 yıldız ve ligdeki 21 şampiyonluk hatırlatılırken, ‘Sizin hayalleriniz bizim gerçeklerimiz’ pankartı açıldı. 

İkinci koreografi ise Teknik Direktör Fatih Terim temalı gerçekleştirildi. Terim’in 3 boyutlu görseli yapılırken, onun ‘Bizim hayallerimiz dünyadan daha büyük’ sözü de pankart olarak açıldı. Daha sonra Şampiyonlar Ligi müziği de çaldı. Bu koreografinin ardından Fatih Terim’in taraftarların yanına giderek teşekkür etti ve daha sonra basın mensuplarına poz verdi. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırşehir Kırşehir’de ilk: Sürat motorları şov yaptı Kırşehir’in Kaman ilçesinde yer alan ve ’Anadolu’nun Plajı’ olarak bilinen Savcılı Plajı’nda sürat teknelerinin şovu havadan görüntülendi. Piknik tutkunları, fotoğrafçılar ve doğaseverlerin uğrak noktası haline gelen Savcılı Plajı; sahili, yeşil alanı ve manzarasının yanı sıra su sporları ile de ön plana çıkıyor. 2023 yılında yenilenerek vatandaşların hizmetine sunulan Savcılı Plajı’nda gün batımı eşliğinde sürat teknelerinin şovu dron ile kaydedildi. Sürat motorları hız ve yetenekleriyle izleyenlere unutulmaz bir deneyim yaşatırken, teknelerin suda sergilediği manevralar havadan görüntülendi. Savcılı Plajı’nda kaydedilen görüntülerin ardından bölgenin doğa ve macera tutkunlarını buluşturarak bölgeye farklı bir renk katması bekleniyor. Kaman ilçesinde bulunan Hirfanlı Baraj Gölü kenarındaki Savcılı Plajı, yaz mevsiminde gün doğumu ve gün batımı, ilkbaharda açan çiçek tomurcukları, sonbaharda dökülen yaprakların oluşturduğu güzellikle tercih ediliyor. Öte yandan, Kırşehir’e 65, Kırıkkale’ye 80 ve Ankara’ya 140 kilometre uzaklıkta bulunan Savcılı Plajı, özellikle yaz dönemlerinde hafta sonları beklenenin üzerinde ilgi görüyor. Kaman ilçesine bağlı Savcılı Büyükoba’daki Hirfanlı Baraj Göleti, Kırşehir ve çevredeki illerden serinlemek için gelenlerin uğrak yeri haline gelirken, 3 kilometre sahili ile de Akdeniz’i aratmayan görsel bir güzelliğe sahip.