ASAYİŞ - 20 Aralık 2013 Cuma 10:53

Gaziantep’te fuhuş operasyonu

A
A
A
Gaziantep’te fuhuş operasyonu

Gaziantep polisinin yaptığı operasyonda fuhuş şebekesinde bulunduğu iddia edilen 3’ü kadın toplam 7 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı’nın koordinesinde bir fuhuş şebekesine yönelik operasyon başlattı. Gaziantep’te 7 ayrı adrese ve İstanbul’da bir adrese yapılan eş zamanlı baskında toplam 6 mağdur bayan kurtarıldı. Operasyonda bu bayanlara fuhuş yaptıran, aracılık eden veya fuhşa teşvik eden, maddi menfaat temin eden 3 bayan toplam 7 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Bir şüphelinin ikametinde yapılan aramada bir mağdur bayan üzerinden 67 adet captagon uyuşturucu hap ele geçirildi. Mağdur olan yabancı uyruklu bayanlar ifadeleri alındıktan sonra Yabancılar Şube Müdürlüğüne teslim edildi. Bu arada fuhuş müşterileri oldukları tespit edilen toplam 44 şahsın ifadesine başvurdu.Polis olayla ilgili olarak yakalanan ve haklarında 46 ayrı organize şekilde işlenen fuhuş olayı ile ifadeleri alınan şüpheliler S.K., T.I., K.A., M.E.Ş., A.F.M., Ş.K. ve B.D. adli makamlara sevk edildi.

FATİH SEBZECİ - HABİP DEMİRCİ
GAZİANTEP

Bunlar Da İlginizi Çekebilir