SPOR - 02 Eylül 2015 Çarşamba 15:25

Gençlerbirliği'nde ikinci Şifo Mehmet dönemi

A
A
A
Gençlerbirliği'nde ikinci Şifo Mehmet dönemi

Gençlerbirliği, geçen sezon istifa ederek kulüpten ayrılan Mehmet Özdilek ile bu sezon için 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Gençlerbirliği, İskoç teknik direktör Stuart Baxter ile yollarını ayırmasının ardından göreve getirilen Mehmet Özdilek ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Gençlerbirliği Kulüp Başkanı İlhan Cavcav katılmadı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şifo Mehmet lakaplı teknik adam, tekrardan Gençlerbirliği’nde olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, şunları söyledi:
“Bir o kadar da heyecanlıyım. Amacım tekrar Gençlerbirliği Kulübü'ne gelirken Gençlerbirliği’nin Türk futbol tarihindeki en köklü kulüplerinden biri olması, başkanı ve yönetim kurulundaki arkadaşların bakış açıları bu kararı vermemde çok etken oldu. Hep birlikte Gençlerbirliği'ni yukarılara taşıyacağız. Geçmişi çok irdelemeyi sevmem. Önemli olan bugün ve gelecektir. Hem kendi adıma hem de ekibim adına burada olmaktan son derece mutluyum.”

"HER HEDEFE HAZIRLIKLI OLMALIYIZ"
Gençlerbirliği’nin hedefinin her zaman Ankara’yı temsil etmek olduğunu sözlerine ekleyen Özdilek, "Lig başlayalı uzun bir süre olmadı. 3 hafta oynandı ve bakıldığı zaman puan belki biraz daha yukarıda olabilirdi. Önümüzde 15 günlük bir milli takım arası var. Bu arada oyuncularla bir araya geleceğiz. Birçoğu zaten çalıştığım ve bildiğim oyuncular. Önümüze gelen her hedefe hazırlıklı olmalıyız. Bunu yapabilecek potansiyelimiz var. Kazansa da kaybetse de oynadığı oyundan keyif alan bir Gençlerbirliği oluşturmak tek düşüncemdir” diye konuştu.

"HEP KAZANAMAZSINIZ"
Herkesin tek yürek tek hedef mantalitesi ile yola devam etmesi gerektiğini vurgulayan, "Arada dalgalanmalar olacaktır. Hep kazanamazsınız ama hep de kaybedemezsiniz. Sabırlı ve güvenli bir şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz. Ankara’nın tek takımıydık, şimdi ise 2 takımı var Süper Lig’de temsil eden. Gençlerbirliği tarihi ile bu süreyi çok daha yukarılara taşıyabilecek potansiyele sahip. Her kulübün genel hatlarıyla sıkıntıları olabilir ama bunları telafi edebilecek en önemli unsur sahadaki başarı olacaktır. Biz başarılı olduğumuz sürece bizi destekleyen kitlenin çok daha çabuk çoğalacağına yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

İLKER TURAK - MUSTAFA APAYDIN
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir