GÜNDEM - 01 Eylül 2017 Cuma 23:04

Genelkurmay Başkanı Org. Akar, Süleyman Şah Türbesini ziyaret etti

A
A
A
Genelkurmay Başkanı Org. Akar, Süleyman Şah Türbesini ziyaret etti

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Şanlıurfa ziyaretleri kapsamında, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte Süleyman Şah Türbesini ziyaret etti.

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Şanlıurfa ziyaretleri kapsamında, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Birecik Kaymakamı Kadir Perçi, Birecik 8. Hudut Bölük Merkezi Bilekli Komutanı Süleyman Keser, Birecik İlçe Jandarma Komutanı Harun Çetinkaya ve beraberindeki üst düzey komutanlar ile birlikte, Suriye Eşmesi köyündeki Süleyman Şah Türbesini ziyaret etti.

Sınırdaki birlikleri ziyaret eden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Birecik 8. Hudut Bölük Merkezi Bilekli Komutanlığını ziyaret ederek, vatani görevini yerine getiren askerlerle tokalaşarak bayramlaştı. Daha sonra türbede görevli askerlerle bir araya gelen Genelkurmay Başkanı Org. Akar, askerlerin Kurban Bayramlarını kutladı. Askeri personelden türbe ve karakolun son durumu hakkında bilgi aldı. Org. Akar, türbe ziyaretinin ardından ziyaretçi defterini imzaladı.

Genelkurmay Başkanı Org. Akar, Süleyman Şah Türbesini ziyaret etti

Orgeneral Akar vatandaşın davetini kırmadı

Süleyman Şah Türbesinden ayrılan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, yol üstündeki köylerde yaşayan çocuklar için durarak çeşitli hediyeler verdi. Köyde ikamet eden bir vatandaşın davetini kırmayan Org. Akar, aile ile bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi. 

Müslüm Dalda

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."