YEREL HABERLER - 26 Mart 2014 Çarşamba 17:36

Sözlü Mutlu

A
A
A
Sözlü Mutlu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, partisinin dün Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılımı ile Adana’da 7 ayrı merkezde gerçekleştirilen açık hava toplantılarına ve Volkan Konak’la Uğur Mumcu Meydanı’nda proje tanıtım toplantısına gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.
Sözlü, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“İki ayrı günde 8 ayrı etkinliğe rağmen Adanalı hemşehrilerimin yorgunluk nedir bilmeyen müthiş enerjisi, partimize, liderimize, teşkilatlarımıza ve şahsımıza yönelik teveccühlerinden büyük bir memnuniyet duydum. Gerek değerli sanatçı Volkan Konak’ın renklendirdiği proje tanıtım toplantımıza gerekse bir gün sonra Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin onurlandırdığı 7 ayrı açık hava toplantısı vatandaşlarımızın yüksek ilgileriyle tam bir şölen havası içinde geçmiştir.”
"Adanalı yine şanına yakışanı yaptı; kirli ihanet sürecinde eğilip bükülmeyen ve doğruları ifade etmekten çekinmeyen lidere sahip çıktı" diyen Sözlü, "Adana yine şanına yakışanı yaptı; doğru zamanda doğru liderin yanında durdu. Yine Adanalı, projelerimize sahip çıkarak bizlere umut verdi. Değerli hemşehrilerimizin, kıymetli vatandaşlarımızın, iki ayrı günde 8 farklı yerde ama aynı gönül birliği içinde ortak hedefte buluşmuş olması, 30 Mart seçimlerinin sonucunu da şimdiden ilan eden kutlu bir sözleşme niteliğine dönüşmüştür” şeklinde konuştu.
Hüseyin Sözlü açıklamasında şunları kaydetti:
“Allah’ın izniyle 30 Mart’tan sonra Adana’nın gecesi de gündüzü de bir başka güzel olacaktır. Adana’da kardeşliğin, huzurun, güvenliğin, bolluk ve bereket kapılarının aralanmaya başladığı bu son saatlerde arzumuz şudur; bize gönül veren, destek veren bütün mensuplarımızdan, bütün vatandaşlarımızdan rehavete kapılmadan çalışmaya devam etmelerini rica ediyorum. Bu vesile ile yürekleri bizimle olan ve bizleri yalnız bırakmayan bütün hemşehrilerimize teşekkür ediyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Düzce Faruk Özlü ve Meclis üyeleri mazbatalarını aldı AK Parti’den Düzce Belediye Başkanı seçilen Dr. Faruk Özlü mazbatasını, Düzce Adliyesinde törenle aldı. Adliye çıkışında açıklama yapan Özlü önümüzdeki 5 yılda çok büyük ve önemli hizmetlere imza atacaklarını söyleyerek kazananın Düzce olduğunun altını çizdi. Mazbatasına almak üzere Düzce Adliyesi’ne giden Faruk Özlü’ye Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, Merkez İlçe Başkanı Buğra Alp Kocaman, yeni seçilen Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları eşlik etti. Adliye binası toplantı salonunda gerçekleşen mazbata töreninin ardından çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Faruk Özlü, seçim döneminde vaat ettiği 100 projeyi hayata geçirmek için hemen çalışmalara başlayacaklarını belirterek şunları söyledi, “AK Parti grubu olarak milletvekillerimizle birlikte mazbatalarımızı aldık. Önümüzdeki 5 yıl Düzce’ye çok önemli ve büyük hizmetler yapacağız. Seçimden önce projeler kitabı yayınladık. Düzce’nin çehresini değiştirecek 100 projemiz var. Her projenin sorumlusu belli. Seçimler ile ilgili süreçte çok bir çalışma yürüttük. Gece gündüz çalıştık. Sonuçta kazandık. Düzce bu seçimde aklı selimle, sağduyu ile Düzce’nin 5 yılında hizmet edecek olana kadroyu belirlemiştir. Önümüzdeki 5 yıl Düzce’de güzel hizmetler yapacağız. Düzce’mize hayırlı olsun” dedi. Toplu fotoğraf çekimi ile tören sona erdi.