ASAYİŞ - 24 Haziran 2016 Cuma 18:56

Gizem'in ölümünde korkunç gerçek! Kuzeni tutuklandı

A
A
A
Gizem'in ölümünde korkunç gerçek! Kuzeni tutuklandı

Yalova'da evde babası tarafından ölü bulunan 12 yaşındaki küçük kızın, kuzeni tarafından tecavüz edildikten sonra bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre, Seyrantepe Mahallesi İkinci Sokak’taki bir evde ikamet eden G.E.’nin (12) annesi sabah işe giderken, babası da Yalova Devlet Hastanesi’ne gitti. Baba Arif E., saat 09.30 sıralarında eve döndüğünde kızını koltuğun arkasında ölü buldu. 700. Yıl Osmangazi Ortaokulu 6’ncı sınıf öğrencisi G.E.’nin göğüs bölgesinden bıçaklandığı öğrenildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri ve savcının incelemesinin ardından G.E.’nin cesedi incelenmek üzere Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 

KATİL CİNAYET MAHALİNE GERİ DÖNDÜ

Olay sonrasında jandarma yaptığı çalışmada, küçük kızın kuzeni olan Engin A’nın komşular tarafından en son eve giren kişi olduğunu belirledi. Engin A. ardından cinayeti işlediği iddia edilen taziye evine üzerini değiştirerek yeniden geldiği öğrenildi. Jandarma burada zanlıyı gözaltına aldı.

Jandarmada ilk ifadesi alınan zanlı, ardından Yalova Adliyesi’ne sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemede suçunu kabul ettiği öğrenilen Engin A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

SAİM ÇOTUK
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Ticaret Bakanlığı’ndan ihracat tescil açıklaması Ticaret Bakanlığı, 9 Nisan’dan bu yana İsrail ile ihracat kısıtlamasına tabi ürünlere gümrüklerde ihracat tescil işleminin yapılmadığını açıkladı. Bakanlığın sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, İsrail ile ihracat kısıtlamasına tabi olan 54 ürün grubundaki bin 19 ürüne, kararın yayımlandığı 9 Nisan 09.00’dan itibaren gümrüklerde ihracat tescil işleminin yapılmadığı bildirildi. Öte yandan yapılan açıklamada, bin 19 ürünün; antrepolar, serbest bölgeler, geçici depolama yerleri ve transit ticaret yoluyla dahi, İsrail’e gönderilmesinin de bu kısıtlama kapsamına dahil edildiği bilgisi verilerek şu ifadelere yer verildi: “Kısıtlama kararının alındığı 9 Nisan 2024 tarihinden önce gümrükte ihracat tescili yapılmış herhangi bir yasak kapsamındaki ürünün yola çıkmasını tezvirat haline getirme çabası, sadece uluslararası dış ticaret, gümrükleme, lojistik mevzuatını ve prosedürlerini bilmemekle ya da kötü niyetle açıklanabilir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve hükümetinin bu konuda aldığı karar, üzerinde kötü niyetli spekülasyonlara fırsat vermeyecek kadar açık ve nettir ve sıkı bir şekilde uygulanmaktadır. Vatandaşlarımızın bu tür yalan ve yanlış haberlere itibar etmemelerini ve müsterih olmalarını rica ederiz. Türkiye Cumhuriyeti olarak ilk günden beri yanlarında olduğumuz Filistinli kardeşlerimizin her zaman her alanda her platformda yanlarında olmaya devam edeceğiz.”
Kırıkkale Ünlü şarkıcı Lara’dan kritik maç öncesi taraftarlara çağrı: "Stadyuma bekliyoruz" Ünlü şarkıcı Lara, pazar günü Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. ile karşı karşıya gelecek Kırıkkalegücü FSK’ya destek için taraftarlara ’stadyuma bekliyoruz’ çağrısı yaptı. Lara, ’Haydi Kırıkkalem, bu pazar herkesi Başbınar Stadyumu’na bekliyoruz’ dedi. TFF 3 Lig’de son iki haftaya girilirken, 21 Nisan Pazar günü Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş.’yi ağırlayacak Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü, kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında alacağı en az beraberlikle ligde kalmayı hedefliyor. Ligde çıktığı 26 maçta 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 14 mağlubiyet alan Kırıkkalegücü FSK, topladığı 26 puanla ligin 12. sırasında küme düşme hattının 4 puan üzerinde yer alıyor. Ünlü sanatı Lara taraftarları maça davet etti Kırıkkaleli ünlü sanatçı Lara, paylaştığı görüntülü mesajda, Kırıkkalegücü FSK için ’stadyumu doldurmalıyız’ diyerek, vatandaşları maça davet etti. Lara, mesajında, "Haydi güzel Kırıkkalem! Kırıkkalesporumuza güveniyoruz, inanıyoruz. Her zaman da destekliyorum. Arkadaşlar, bu pazar Gümüşhane ile maçımız var. Çok önemli ve bu maçı almalıyız. Stadyumu doldurmalıyız. Bu pazar herkesi Başbınar Stadyumu’na bekliyoruz. Takımımıza destek olalım, sahip çıkalım. Sizleri seviyorum güzel Kırıkkale’m" ifadelerine yer verdi.