SAĞLIK - 13 Haziran 2017 Salı 15:59

Grifols kan tipleme çözümlerindeki en son geliştirmesini tanıtacak

A
A
A
Grifols kan tipleme çözümlerindeki en son geliştirmesini tanıtacak

Grifols, farklı laboratuvar iş akış ihtiyaçlarına göre kolaylıkla uyarlanabilen ve ölçeklenebilir kan tipleme çözümlerindeki en son geliştirmesi olan Erytra Eflexis'in piyasaya sürüldüğünü duyurdu

17-21 Haziran tarihleri arasında Danimarka'nın Kopenhag şehrinde düzenlenen ISBT'nin 27. Bölgesel Konferansı süresince plazmadan elde edilen ilaçların önemli üreticilerinden Grifols (MCE: GRF, MCE: GRF.P ve NASDAQ: GRFS), DG Gel teknolojisini kullanarak transfüzyon öncesi uyumluluk testi gerçekleştiren tam otomatik orta boyutlu Erytra Eflexis analizörün tanıtımını gerçekleştireceğini açıkladı.

Yapılan açıklamada; Erytra Eflexis, iki laboratuvar konfigürasyonunu tek bir düzenekte birleştirerek laboratuvarların farklı iş akış ihtiyaçlarına ve kapasitelerine en uygun çözümü seçmesine olanak tanımlanıyor. Bu akıllı, esnek ve sezgisel sistem, iş akış verimliliğini iyileştirmekte ve günlük iş yükünü geliştirerek laboratuvarlara yüksek esneklik ve uyarlanabilirlik kapasitesi sağladığı bildirilirken, değiştirilebilir numune ve reaktif doğrusal raflar, kartların, reaktiflerin ve numunelerin kolay ve sürekli yüklenmesine olanak tanıyor.

Erytra Eflexis, Grifols'un kan tipleme çözümlerine ilişkin portföyünü güçlendirmekte ve bağımsız bir sistem olarak kullanılabileceği gibi diğer Grifols çözümleriyle birlikte de kullanılabileceği öğrenilirken, çoklu laboratuvar konfigürasyonlarına ve çok bölgeli sağlık ağlarına kolaylık sağladığı ve kullanım kolaylığı, minimum düzeyde laboratuvar teknisyen müdahalesi gerektirdiği açıklandı.

Grifols Tanı Bölümü Başkanı Carsten Schroeder, "Bugün Erytra Eflexis'in CE piyasalarına sürülmesi, güvenli ve uyumlu nakil alanında üstlendiğimiz sorumluluğumuz kapsamında bir başka önemli adımı temsil etmektedir. Hastaların ve laboratuvar profesyonellerinin faydalanabileceği yenilikçi çözümleri tasarladığımız ve geliştirdiğimiz için gururluyuz" dedi.
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir