GÜNDEM - 12 Şubat 2016 Cuma 10:53

Hakkarili fenomen genç GSM şirketini tekrar aradı

A
A
A
Hakkarili fenomen genç GSM şirketini tekrar aradı

Bir GSM şirketi müşteri temsilcisiyle yaptığı telefon görüşmesiyle sosyal medyada fenomen olan Cihan Dinçer, yaşadıklarını anlatarak tekrar GSM şirketi müşteri temsilcisini arayıp şarkı söyledi.

Hakkârili sanatçı Cihan Dinçer (27), geçen günlerde bir GSM şirketinin müşteri temsilcisi ile yaptığı komik görüşme ve ardından Ahmet Aslan’ın seslendirdiği "Giresun'un içinde iki sokak arası" adlı parçasıyla sosyal medyada fenomen oldu. İHA muhabirine açıklama yapmadan önce tekrar GSM şirketini arayan Cihan Dinçer, bu defa Semra adından bir müşteri temsilcisiyle görüştü. Müşteri temsilcisinin kendisini tanıdığını söylemesi üzerine Dinçer, bu sefer Semra adındaki müşteri temsilcisine daha önce seslendirdiği şarkıyı tekrar seslendirdi. Fenomen genç Cihan Dinçer, arkadaşlarıyla sohbet ederken faturasının kabarık geldiğini bunun üzerine Türkcell müşteri hizmetlerini aradığını ve arkadaşları tarafından ses kaydına alındığını bilmediğini söyledi.

Dinçer, müşteri hizmetlerinde Esra hanımla konuşurken sesinin sıcak ve samimi geldiğini belirterek şöyle konuştu:
"Bana hizmet verdiklerinden dolayı bende bir hizmet vererek Ahmet Aslan’ın seslendirdiği Giresun parçasını çaldım söyledim. Bir hafta içinde sosyal medyada fenomen olduğumu gördüm. Bu parçayı söylediğimden dolayı Giresun’dan iş adamları ve esnaf beni aradı. Beni bağırlarına bastı ve bana kapılarını açtı. Hatta bana bu parçayı Ahmet Aslan’dan daha iyi okuduğumu söylediler. Bugün yine müşteri hizmetlerini aradım. Telefona bu sefer Semra hanım çıktı. Semra hanımda Esra hanıma söylediğim parçayı dinlemiş. Ve ben Semra hanıma Esra hanımın yerinde olmak ister miydiniz diye sordum. Size de bu parçayı okumamı ister misiniz diye sordum. Semra hanımda olur dinlerim dedi. Bende yine ona Giresun parçasını okudum. Ben müşteri hizmetlerini herhangi bir amaç için aramıyorum. Bir farkındalık yaşatmak istedim. Halkımız müşteri hizmetlerini aramaktan çekiniyor. Onlara cesaret vermek istedim. Müşteri hizmetlerinin bana gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum.” 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir