MAGAZİN - 19 Eylül 2014 Cuma 14:16

Hülya Koçyiğit ‘Gelin’ filmi ile Optimum’da

A
A
A
Hülya Koçyiğit ‘Gelin’ filmi ile Optimum’da

Bu yıl 21.’si düzenlenen ‘Uluslararası Altın Koza Film Festivali’, Türk Sineması’nın efsane oyuncularından Hülya Koçyiğit’i Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde ağırlıyor.

Bölgenin çekim merkezi olma özelliğini sürdüren Optimum AVM, ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit’i yeniden restore edilen “Gelin” filmi için yönetmen Ömer Lütfi Akad ile birlikte konuk edecek. Türk sinema tarihinin başyapıtlarından birisi olarak kabul edilen “Gelin” filmi Adana Optimum AVM’deki Avşar Sineması’nda gösterime girecek. Altın Koza Festivali’nin önemli sunumlarından birisi olan etkinlik 20 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’da başlayacak.

AVŞAR SİNEMASI’NDA ALTIN KOZA HEYECANI
Film, Avşar Sineması’nın konforlu ortamında izleyiciyle buluşacak. “Gelin” filmi; “İstanbul’un taşı toprağı altındır düşüncesiyle büyük kente gelen Yozgatlı aileyi tüm bireyleri ile beyaz perdeye aktarıyor. ’Meryem’ tiplemesini de feodal geleneklerinden arındırıp ekonomik özgürlüğüne kavuşturuyor”. Filmde, "Meryem" karakterini Hülya Koçyiğit canlandırıyor.

“Her gün indirim” sloganıyla yeni bir alışveriş kültürü yaratmasının yanı sıra kültür-sanat alanındaki etkinlikleriyle de sosyal hayata renkli bir boyut kazandıran Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’ndeki Altın Koza rüzgarı AVM ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatacak. Sinemaseverler, sadece televizyon ve filmlerde izleyebildikleri sanatçıları görme, fotoğraf çekilme ve imza alma fırsatı da bulacaklar.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir