MAGAZİN - 27 Nisan 2017 Perşembe 13:40

İbrahim Erkal'ın yakınları haberlere isyan etti

A
A
A
İbrahim Erkal'ın yakınları haberlere isyan etti

İbrahim Erkal hakkında yapılan asılsız haberler yakınlarını isyan ettirdi.

15 gün önce evinin otoparkında düşerek beyin kanaması geçiren ve hemen ameliyata alınan İbrahim Erkal'ın sağlık durumu ciddiyetini korurken Erkal, hakkında yapılan asılsız haberler yakınlarını isyan ettirdi.

İbrahim Erkal'ın resmi facebook hesabında şu açıklamaya yer verildi:

 "Sevgili dostlar; Çıkarları uğruna yalan yalnış haber yapanlara itibar etmeyiniz lütfen. İbrahim Bey'in durumunda değişiklik yoktur. Sizlerden ricamız, özellikle bunu istiyoruz ki; buradan başka yazılan bir şeye itibar etmemenizdir. Psikolojik baskı ile sizi ve bizi yıpratacak paylaşımlardan kaçının... sayfaları prim yapsın diye 15 gün öncenin haberini kendilerince yorumlayıp 'son dakika haberi' gibi servis edenleri; sizlerin de bulunduğu sosyal platforma şikayet ederek bize yardımcı olabilirsiniz. Bu basiretsiz insanlar; burada yaptığımız bildirimden dakikalar sonra paylaşım yapıp, tüm İbrahim Erkal sevenlerini maalesef psikolojik baskı altına almaya çalışmaktadır... Şuan bizim tek derdimiz sanatçımız İbrahim Erkal'ın sağlık durumudur. Lütfen dualarınızı eksik etmeyiniz..."

İbrahim Erkal'ın yakınları haberlere isyan etti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Yerlikaya: “7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik ‘Bozdoğan-29’ operasyonlarında 23 şüpheli yakalandı” İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik “Bozdoğan-29” operasyonlarında 23 şüphelinin yakalandığını açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın paylaştığı bilgilere göre 7 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik “Bozdoğan-29” operasyonları düzenlendi. Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde; İl Emniyet Müdürlüklerince Çanakkale, Hatay, Konya, Sakarya, Tekirdağ, Yalova ve Yozgat olmak üzere 7 ilde düzenlenen operasyonlar sonucu DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten, Hatay’da 10, Yalova’da 5, Konya’da 1, Yozgat’ta 3, Çanakkale’de 1, Sakarya’da ise 2 şüpheli yakalandı. Bakan Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemize kararlılıkla devam edeceğiz” ifadelerini kullanırken 1 Haziran 2023 - 22 Nisan 2024 tarihleri arasında 10 aylık süre içinde DEAŞ terör örgütüne yönelik toplam bin 422 operasyon düzenlendiğini açıkladı. Operasyonlarda 2 bin 991 şüpheli yakalanırken bunlardan 718’i tutuklandı. 566’sı hakkında ise adli kontrol kararı verildi.