GÜNDEM - 13 Kasım 2017 Pazartesi 18:49

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy Yüksekova'da

A
A
A
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy Yüksekova'da

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Ersoy, bölge halkına hizmet için sık sık ziyaretlerde bulunacaklarını belirterek, “Devletimizin her kademesinde irade çok güçlü bir şekilde varlığını korumakta” dedi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Hakkari’nin Yüksekova ilçesine geldi. İlk olarak Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı’yı makamında ziyaret eden Ersoy, ilçenin sorunları ve yapılan hizmetlerle ilgili bilgi aldı. Bir yıl önce Kanun Hükmünde Kararname ile terörü destekleyen belediyelere kayyum yolunun açıldığını ifade eden Ersoy, “Yüksekovamızı da yaklaşık bir yıldır kaymakamımız kayyum belediye başkan vekili olarak görevini ifa etmektedir. Hem onları ziyaret etmek, hem bu anlamda yapılan çalışmaları yerinde görmek, arkadaşlarımıza gerektiği yerde rehberlik etmek için buradayız. Son bir yıl içinde yapılan çalışmalarda gerçekten milletimizin mahalli müşterek ihtiyaçları için ayrılmış kaynakların yerinde ve doğru şekilde kullanıldığını, neler yapılabildiğini sizlerle kamuoyuyla paylaşmaktır. Yoğun mesai sarf eden başta güvenlik görevlilerimiz olmak üzere arkadaşlarımıza teşekkür etmek, tebrik etmek, bugün ülkemizin bu en hassas noktalarında sağlığın, huzurun, asayişin ve can güvenliğinin, halkımızın devletimize duyduğu güvenin kazanılmasında önemli bir faktör olduğunun bilincindeyim. Eksiklerimiz varsa Ankara’dan yapılması gerekenleri not alıp yardımcı olmaya çalışacağız" dedi.

Bakan Yardımcısı Ersoy, bölge halkına hizmet için sık sık ziyaretlerde bulunacaklarını belirterek, "Hepimiz bu bölgelerde yarınların dünlerden daha huzurlu olması için, aramızdaki nifak tohumlarının ortadan kalkması, 80 milyonun bu ülkede eşit vatandaş olarak barış ve huzur içinde kardeşlik içinde yaşaması, Anadolu coğrafyasının Rabbimin bahşettiği bütün güzelliklerinin 80 milyonun aynı şekilde faydalanmasını sağlamak için gece gündüz çalışacağız. Biz bu işi başaracağız. Vatandaşımızın günlük hayatını bu derece etkileyen despot uygulamalarına, faşist uygulamalarına hiçbir şekilde izin vermeyeceğiz. Halkımızla birlikte el ele, gönül gönüle özlemini duyduğumuz huzur ve güven ortamını sağlayacağız. Devletimizin her kademesinde irade çok güçlü bir şekilde varlığını korumakta. Bundan sonrada aynı kararlılıkla halkımızın hizmetinde olup yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu. 

Ömer Oğuz
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir