POLİTİKA - 30 Ağustos 2014 Cumartesi 22:34

İhlas Koleji’nin gururu Mete Gazoz Çankaya Köşkü’nde

A
A
A
İhlas Koleji’nin gururu Mete Gazoz Çankaya Köşkü’nde

Avrupa Gençler Okçuluk Şampiyonası’nda bir zafere imza atan İhlas Koleji öğrencilerinden Mete Gazoz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Çankaya Köşkü’nde verdiği resepsiyona katıldı.

Avrupa Gençler Okçuluk Şampiyonası’nda bir zafere imza atan İhlas Koleji öğrencilerinden Mete Gazoz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla Çankaya Köşkü’nde verdiği resepsiyona katıldı. 

Mayıs ayında Slovenya’nın başkenti Ljubljana’da düzenlenen Avrupa Gençler Okçuluk Şampiyonası’nda büyük bir zafere imza atarak Avrupa Şampiyonu olan İhlas Koleji öğrencilerinden Mete Gazoz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla verilen resepsiyona katıldı. Çankaya Köşkü’ne davet edilen 2 bin kişi arasında yer alan Gazoz, tören alanında açık havada verilen resepsiyona kendisi gibi sporcu arkadaşlarıyla birlikte geldi. Metrelerce uzanan kuyrukta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a tebriklerini iletmek için bekleyen Gazoz, sporcu arkadaşlarıyla birlikte uzun süre sırada sohbet etti. Yaklaşık 1 saat süren karşılama töreninde milli okçu Mete Gazoz, Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Emine Erdoğan’a tebriklerini ileterek resepsiyon alanındaki yerini aldı. Mete Gazoz’a Çankaya Köşkü’nde aynı zamanda antrenörü olan babası Metin Gazoz da eşlik etti. Resepsiyonun sonunda Mete Gazoz ve babası Metin Gazoz, Çankaya Köşkü’nden ayrıldı. 

TÜRKER BEKTAŞ

Bunlar Da İlginizi Çekebilir