GÜNDEM - 31 Ekim 2014 Cuma 13:07

İnci: 'Hendek bir marka olmuştur'

A
A
A
İnci: 'Hendek bir marka olmuştur'

Hendek’te yeni hizmete giren işyerinin açılışında konuşan Başkan İnci, “Tüm bu gelişmeler birlikteliğin ve kardeşliğin eseridir. Hendek bir marka olmuştur” dedi.

Karaman Ermenek’te meydana gelen taş ocağı faciası nedeni ile açılışa özel düzenlenen Zeynep Dizdar ve DJ Murat Uyar konseri de iptal edildi.
Üniversite Caddesi’nde Hendek Kampüsü’nün karşısında hizmete giren ve Taşkın Baki’ye ait olan D’lux Cafe’nin açılışına Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı İlçe Emniyet Müdürü İsmail Baş, Hendek Belediye Meclis Üyesi Üyesi Şenay Sakal, Ahmet Kavakçı ve vatandaşlar katıldı.
Hendek Belediye Başkanı Ali İnci açılış töreninde yaptığı konuşmada “İşverenlerimiz bizlerden böylesi güzel yerlerin hizmete girmesini istediklerinde belediye olarak her zaman katkı vereceğimizi özellikle belirteyim. Biz böylesi yerleri sohbetin bölüşüldüğü, zenginliğin ve kardeşliğin birleştiği bir yer olarak görüyoruz. Hendek her geçen gün bir adım daha ileriye gidiyor. Tüm bu gelişmeler birlikteliğin ve kardeşliğimizin eseridir. Hendek bir marka olmuştur. İşyerinin hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum” dedi.
İlçe Kaymakamı Mustafa Ayhan’da yaptığı konuşmasında; “Özel bir günde nezih bir işletmenin açılışı dolayısı ile bir aradayız. Gelişen ve büyüyen Hendek’te kalitenin artması artık bu tür işletmelerin açılıyor olmasını görmekteyiz. Bir ilçenin büyümüşlüğü ve gelişmişliği açılan yeni ve kaliteli işletmelerle doğru orantılı olup beklenen bir durumdur. İşletme sahibimizi tebrik ediyor, işyerinin hayırlı olmasını diler katılımcılarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tür işletmelerin çoğalmasını arzuluyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.
Açılış töreninin ardından yerlerini alan davetlilere işyeri sahibi tarafından ikramlarda bulunulurken, Karaman Ermenek’te meydana gelen taş ocağı faciası nedeni ile Zeynep Dizdar konseri iptal edildi. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir