SPOR - 10 Kasım 2017 Cuma 09:03

İpekoğlu: 'Mağlubiyete rağmen ümidimizi kaybetmedik'

A
A
A
İpekoğlu: 'Mağlubiyete rağmen ümidimizi kaybetmedik'

Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Boluspor mağlubiyetine rağmen ümitlerini kaybetmediklerini, üst sıralara çıkmak için çalışacaklarını söyledi.

Deneyimli Teknik Direktör Engin İpekoğlu, haftalık olağan basın toplantısını Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirdi. Boluspor maçını ve Milli Takım arasından sonra oynayacakları Adanaspor maçını değerlendiren İpekoğlu, önemli açıklamalarda bulundu.

Çok değerli 3 puan kaybettiklerini ifade eden Engin İpekoğlu, "Bu maçı kazansaydık 16 puanımız olacaktı. Üst sıralardaki takımlara bir hayli yaklaşacaktık. Bu anlamda baktığımızda da bu 3 puanın ne kadar önemli olduğunu görebiliyoruz. Aldığımız mağlubiyete rağmen ümidimizi kaybetmedik. Hedefimiz üst sıralara yaklaşmak. Kendi aramızda da toplantı yaptık. Sadece üst gruba yaklaşma süresini biraz uzattık. Bunu başarabilecek kadro yapısına sahip olmasak bunu hiç dile getirmem. Tabii ki burada önemli olan galibiyet serisi yakalamak. İnşallah bu seriye de Adanaspor maçı ile birlikte başlarız. Eğer üst sıraları hedefliyorsak özellikle iç sahada oynayacağımız maçları kazanmamız gerektiği de bir gerçek. Umarım bu başlangıcı Adanaspor maçı olur” dedi.

“Sakat çok oyuncumuz var”

Kadroda sakatların çokluğundan da yakınan İpekoğlu, "Hücum çıkışlarını iyi yapmaya başladık ancak bu da yetmiyor. Golü de atmamız gerekiyor. Olumlu yönde takımın oyun yapısında bir gidişat var. Ancak gol bölgesinde Ayite'nin olmaması sıkıntı oluşturdu. Golcü özellikleri olan, soğukkanlı oyuncu sıkıntısı çekiyoruz. Özellikle gol bölgesinde daha doğruları yapabilecek bir oyuncu sıkıntısı yaşıyoruz. Belki Ayite sakat olmasaydı daha farklı olabilirdi. Oyuncularımız çok sık adale sakatlığı yaşıyor. Ayite, Adanaspor maçında oynayabilir gibi. Kenan Karışık belli değil. Ramazan Övüç’ün arka adalesinde yırtık var. Angan’da da adale sakatlığı var. Çağrı’da sarı kart cezalısı konumunda, Adanaspor maçında 4 veya 5 oyuncumuz eksik olacak. Yani orta sahada büyük sıkıntı yaşıyoruz. İnşallah 10 gün içinde bu oyuncularımızın bir kaçı iyileşir" diye konuştu. 

Erdi Demür
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Balıkesir Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesi kurulmasıyla birlikte üroloji kliniği güncel sağlık hizmetlerine devam ediyor. Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tıp fakültesinin kurulması ve hastanenin eğitim ve araştırma hastanesi statüsüne geçmesiyle birlikte üroloji kliniği, en güncel sağlık hizmetlerini sunmaya devam ediyor. Daha önce açık cerrahi ile Bandırma’da çeşitli ilklere imza atan üroloji kliniği, bölgede önemli bir üroloji merkezi haline gelmeye devam ediyor. Son olarak, laparoskopik (kapalı yöntem ile) prostat kanseri ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Üroloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Aykut Başer, hastanenin Bandırma ve çevresine en güncel tedavi yöntemleriyle yüksek kalitede sağlık hizmeti sunduğunu belirterek laparoskopik cerrahi hakkında şunları söyledi: "Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri tedavisinde sıkça kullanılan bir cerrahi yöntemdir. Bu yöntemde, cerrah küçük kesiler yaparak bir kamera ve cerrahi aletler aracılığıyla prostat bezini çıkarır. Laparoskopik cerrahi, geleneksel açık cerrahiye kıyasla daha az invazif bir yöntemdir, bu da daha az kan kaybı, daha az ağrı ve daha hızlı iyileşme süreci anlamına gelir. Laparoskopik radikal prostatektomi, prostat kanseri olan erkekler için etkili bir tedavi seçeneği olabilir. Ancak, her hasta için uygun olmayabilir ve tedavi seçenekleri, hastanın bireysel durumuna ve kanserin evresine bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle, prostat kanseri teşhisi konmuş hastaların, hatta tüm ürolojik kanserlerinde dahil tedavi seçenekleri hakkında hastanemize başvurarak detaylı bir şekilde bilgi almaları önemlidir."