ASAYİŞ - 14 Eylül 2016 Çarşamba 12:50

İstanbul'da halk otobüsüne silahlı saldırı kamerada

A
A
A
İstanbul'da halk otobüsüne silahlı saldırı kamerada

Sancaktepe'de özel halk otobüsüne yol verme meselesi yüzünden yapılan silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı.

Önceki gün Sancaktepe 19S hatlı özel halk otobüsü sürücüsü Ferdi Ok, bir otomobil sürücüsü ile yol verme meselesi yüzünden tartışmıştı. Çekmeköy istikametine doğru ilerlerken çıkan tartışmanın büyümesi üzerine Ferdi Ok aracına binerek olay yerinden uzaklaşmıştı. Otobüs sürücüsü Ok, Sancaktepe Sevenler Caddesi'ne geldiği sırada daha önce tartıştığı şahıs otobüsün önünü keserek ateş aşmış, saldırgan kayıplara karışmıştı. Otobüs şoförü Ferdi Ok'un ölümle burun buruna geldiği ana ait görüntüler ortaya çıktı.
Görüntülerde araç sürücüsü özel halk otobüsüne yaklaşıyor. Özel halk otobüsü şoförü sürücüye tepki gösteriyor. Bu sırada sürücü otobüse ateş açıyor. Otobüs camından geçen mermi, otobüs şoförünü teğet geçiyor. Kırılan camlar şoförün yaralanmasına neden olurken, ateş açan şahıs kayıplara karışıyor. 

Murat Horoz

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muğla Fethiye’de Softbol Türkiye Şampiyonası başladı Muğla’nın Fethiye ilçesinde Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlar Okul Sporları Türkiye Softbol Şampiyonası, açılış seremonisi ile başladı. Kız sporcular 5 gün boyunca mücadele edecek. Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından Fethiye’de ilk defa düzenlenen Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlar Okul Sporları Türkiye Softbol Şampiyonası törenle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından tören geçişiyle başlayan şampiyonada, kız öğrenciler 5 gün boyunca mücadele edecek. 29 Nisan Pazartesi gününe kadar devam edecek karşılaşmaların ardından küçük kızlar ve yıldız kızlar Türkiye şampiyonları belli olacak. 16 ilden 33 takımla 500 sporcunun katıldığını söyleyen Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Bu tür organizasyonlar ilçenin tanıtım ve turizmine büyük katkı sağlıyor” dedi. Açılış töreninde sporculara hitap eden Fethiye Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, “Geçen hafta okul sporları Beyzbol şampiyonasını ilçemizde tamamlamıştık. Farklı spor dallarının müsabakalarında öğrencilerimizi misafir ediyoruz. Bu tür organizasyonlar ilçenin tanıtım ve turizmine büyük katkı sağlıyor. Bu anlamda federasyon başkanımıza da teşekkür ediyoruz. 16 ilden 500 sporcumuz, 33 takımımız var. Pazartesi günü de Türkiye şampiyonlarımız için ödül töreni yapacağız” dedi.