ASAYİŞ - 25 Eylül 2017 Pazartesi 00:17

İstanbul'da silahlı kavga: 1 ölü!

A
A
A
İstanbul'da silahlı kavga: 1 ölü!

Sultanbeyli'de aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Olay, saat 21.30 sıralarında Mimar Sinan Mahallesi Hikmetyar Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir yıl önce 4 kişinin yaralandığı kahvehane taranması olayının tarafları bu akşam da kavga etti. Yaşanan silahlı kavga sonucu işyerinin önünde bulunan Savaş Cam, açılan ateş sonucu ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Cam’ı hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan Savaş Cam yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu öğrenerek olay yerine gelen Savaş Cam'ın yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yerine toplanan Cam’ın yakınlarının taşkınlık çıkarması üzerine olay yerine çevik kuvvet ve özel harekat polisleri sevk edildi. Polisin mahalledeki geniş güvenlik önlemi sürerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Murat Solak
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Leylek Ormanı şenlendi: 7 bin kilometre uçup geldiler Afrika’dan 7 bin kilometre yol kat ederek Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti’ne gelen leylekler, apartmanı andıran ‘Leylek Ormanı’na yerleşti. Leyleklerin, Kızılırmak Deltası Kuş Cenneti sınırları içerisinde Samsun Bafra Doğanca Mahallesi mevkisinde ağaçlarda oluşturdukları kat kat yuvalar adeta leylek apartmanını andırıyor. Leylek Ormanı’na dişilerinden önce gelen ve yuvalarını tamir eden erkek leyleklerden sonra dişi leylekler de geldi. Bölgede 5 ay kalacak leylekler yavrularını büyüttükten sonra ağustos ayı sonunda daha sıcak ülkelere uçacaklar. Leylek Ormanı’nı gezen emekli öğretmen Nejdet Sungur, “Hobi olarak boş zamanlarımda 7- 8 yıldır kuş fotoğrafçılığı yapıyorum. Havalar güzel olduğu zamanlarda genelde bu bölgeye geliyorum, kuşların fotoğrafını çekiyorum. Leylekler benim de takip ettiğim kuşlardan birisi. Özellikle yavrularını besleme anları da çok güzel. Buradaki kuleye çıkarak yavrularının beslenmesi izlenebildiği için çok keyifli oluyor. Burası Samsun halkı için çok güzel bir nimet. Normalde leyleklerin yuvası yukarıda olduğu için aşağıdan o yavrularını besleme ya da birlikte vakit geçirme çok görünmüyor. Kuleye çıkarak yuvaların içerisi görülüyor. Böylece o güzel anlara şahit olmak mümkün oluyor. Herkese tavsiye ediyorum, insanlarımızın doğaya çıkıp buraya gelip bu güzellikleri görmesi iyi olur diye düşünüyorum” dedi.