TEKNOLOJİ - 29 Ağustos 2016 Pazartesi 09:45

İşte Galaxy Note7 fiyatı ve özellikleri!

A
A
A
İşte Galaxy Note7 fiyatı ve özellikleri!

Samsung, yeni bombasını patlattı ve büyük ekranlı akıllı telefon pazarını ortaya çıkaran Note serisinin yeni üyesi Galaxy Note7’yi ülkemizde satışa sundu.

Galaxy Note7, S Pen (kalem özelliği) ile Note serisinin yeni üyesi. Çift kavisli ekrana sahip ilk Note olan bu telefonu tutmak ve kullanmak çok daha kolay.

SUYA DAYANIKLI

Note7 ayrıca suya dayanıklı ilk Note modelidir. Bu sayede denizde, havuzda rahatça, özgürce kullanabilirsiniz.

İşte Galaxy Note7 fiyatı ve özellikleri!

S PEN ÖZELLİĞİ

Bu kalem sınır tanımıyor: İster güneşli ister yağmurlu havada kullanın; ister hareket halindeyken not alın, isterseniz GIF oluşturun. Yazı yazmayı kolaylaştıran ve görüntülerdeki metinleri çevirirken bile yüksek performans sunan bir kalem. Tüm notları, görüntüleri ve videoları tek bir yerde tutup düzenleyen bir kalem olma özelliğiyle Note7’yi çekici kılıyor.

İşte Galaxy Note7 fiyatı ve özellikleri!

KAMERA

Galaxy Note7, Dual Pixel teknolojisini kullanarak görüntüleri gözümüzle gördüğümüz kalitede yakalar. Dual Pixel Sensör, daha parlak F1,7 lens ve daha büyük 1,4 µm piksel kombinasyonu sayesinde, az ışıktan ani hareketlere kadar tüm zor koşulların üstesinden başarıyla gelir. Böylece istediğiniz zaman, istediğiniz yerde dilediğiniz görüntüyü yakalayabilirsiniz.

İşte Galaxy Note7 fiyatı ve özellikleri!

DAHA FAZLA ALAN

64 GB depolama kapasitesine sahip Galaxy Note7, 256 GB'ye kadar destek sunan genişletilebilir hafıza özelliğine de sahiptir.

FİYAT

Note 7'nin Türkiye lansmanında ülkemizdeki fiyatı belli oldu. Gelmiş geçmiş en pahalı Samsung olan Galaxy Note 7 ülkemizde 3,599 liradan satışa çıkıyor.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Başkan Aydın, makamının kapılarını halka açtı Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, makamında vatandaşları ağırlayarak hayırlı olsun dileklerini kabul etti. İl protokol üyelerini, sivil toplum kuruluşu üye ve temsilcilerini, esnafları ve vatandaşları nezaketle karşılayan Başkan Aydın, yeni dönemde Osmangazi’de yapmayı planladıkları projeler hakkında da bilgiler verdi. Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, merkez hizmet binasında bulunan başkanlık makamının kapılarını, kendisine tebrik dileklerini iletmek isteyen vatandaşlara açtı. Sosyal medya üzerinden yaptığı çağrı ile vatandaşları, belirli gün ve saat aralığında makamında kabul eden Başkan Aydın, her kesimden yüzlerce misafirini nezaketle karşıladı. Belirlenen program doğrultusunda, belediye makamını ziyaret eden vatandaşlar, Başkan Aydın’ı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Vatandaşlarla görüşerek, talep, öneri ve şikayetlerini dinleyen Aydın, halk tarafından kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi ve sıkıntıların giderilmesi adına da sık sık not aldırdı. Ziyaretler sırasında vatandaşlarla samimi bir ortamda sohbet eden Başkan Aydın, “Türkiye’nin en güzel ilçesi Osmangazi’de hemşehrilerimize hizmet edecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde ilçemize değer katacak projeleri hayata geçirmenin gayreti içinde olacağız. Tebrik ziyaretinden bulunan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Kapılarımız tüm halkımıza sonuna kadar açık olacak” dedi.