MAGAZİN - 09 Ekim 2018 Salı 00:43

Kadın 37. yeni SON BÖLÜM İZLE | KADIN 38. BÖLÜM YENİ FRAGMANI | KADIN SON BÖLÜM YENİ FRAGMAN İZLE (Fox TV, Youtube İZLE)

A
A
A
Kadın 37. yeni SON BÖLÜM İZLE | KADIN 38. BÖLÜM YENİ FRAGMANI | KADIN SON BÖLÜM YENİ FRAGMAN İZLE (Fox TV, Youtube İZLE)

Kadın 37. yeni SON BÖLÜM CANLI İZLE | KADIN 38. BÖLÜM YENİ FRAGMANI | KADIN SON BÖLÜM YENİ FRAGMAN İZLE (Fox TV, Youtube İZLE) Kadın 38. bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı? Kadın dizisinde beklenen büyük kavuşma gerçekleşti. Peki bundan sonra neler oldu hangi olaylar gelişti? İşte, heyecan dozunun giderek yükseldiği Kadın 38. yeni bölüm fragmanı ve son bölümü izleyebileceğiniz link ve diğer detaylar...

Kadın 37. yeni SON BÖLÜM CANLI İZLE | KADIN 38. BÖLÜM YENİ FRAGMANI | KADIN SON BÖLÜM İZLE (Fox TV, Youtube İZLE). 

KADIN DİZİSİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KADIN YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kadın 38yeni bölüm fragmanı yayıncı kuruluşu FOX TV tarafından dizinin bitiminde yayınlandı mı? Kadın son bölümde heyecanın dozu giderek yükselmişti. Ve aylardır beklenen büyük kavuşma gerçekleşmiş, Sarp ve çocuklar kavuşmuştu. Peki, 37. yeni son bölümde neler oldu? Bahar'ın durumunu öğrenen ve Şirin'in iliğine muhtaç kalan Bahar için ne yaptı? Şirin bunun için iliğini isteyen Sarp'la ne pazarlığı yaptı, ne istedi? Şirin''in yeni planı neydi? Tüm bunlar yaşanırken Arif ne yaptı? Yeni son bölümde neler oldu? Yayınlanır yayınlanmaz izleyebileceğiniz Kadın 38yeni bölüm fragmanı (Fox TVYoutubePuhu izle) ve son bölüm izleme link ve detayları haberimizin devamında... 

kadın dizisi, kadın dizisi yeni bölüm, kadın dizisi yeni fragman, kadın yeni fragman izle, kadın canlı izle, kadın dizisi youtube, kadın dizisi puhu tv, kadın dizisi fox tv, kadın dizisi son bölüm izle, kadın dizisi 38. yeni bölüm fragmanı, kadın dizisi 38. yeni bölüm fragmanı izle, kadın dizisi son bölüm canlı izle

KADIN 37. YENİ SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kadın dizisinde heyecan dorukta… Büyük merak ve heyecanla beklenen Kadın 37. yeni son bölümde olaylar şöyle gelişecek; geçen bölümde büyük buluşma gerçekleşmiş Sarp ve çocuklar nihayet kavuşmuştu. Peki, dizinin seyrini önemli ölcüde değiştirecek bu gelişme sonrası dizide neler olacak? İşte Kadın 37. yeni son bölümde yaşananlar… Sarp, çocuklarına kavuşmanın şaşkınlığı içindedir. Ancak büyük buluşma henüz tamamlanmamış Bahar’ı henüz görememiştir. Nisan ve Doruk ise babalarını gördüklerine inanamamışlardır. Hatta Doruk bunun bir rüya olduğunu düşünmektedir. Bahar ile ilgili gerçeği öğrenen Sarp Bahar’ın tek umudunun Şirin olduğunu da öğrenmiştir. Bahar’ın sağlığına kavuşması için çare aramaya başlayan Sarp için çözüm hiç planlamadığı şekilde gelişecektir. Peki bu çözüm nedir? Şirin Bahar’a vereceği ilik karşısında Sarp’tan ne isteyecek? Sarp ne yapacak? Saniyeler yarışan Bahar Şirin’in iliği sayesinde mi kurtulacak? İşte tüm bu merakla beklenen soruların yanıtları Kadın 37. Yeni son bölümde… Nefeslerin tutulduğu Kadın 37. yeni son bölümle ilgili tüm gelişmeler ve fragman haberimizde...

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarp, Bahar ve çocukların mezarında karşılaştığı manzara ile şoke olmuştur. Artık Sarp’ın aklında tek bir soru vardır: Bugüne kadar inandığı her şey yalan mıdır? Karşılaştığı bu manzaradan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Ve Suat’tan hesap sormaya gider. Sarp’ı artık hiçbir güç Bahar ve çocukların yaşamadığına inandıramayacaktır. Emin olabileceği tek kişi vardır o kişi de  Enver'dir. Ağlayarak Enver’in kapısına dayandığında ise kapıda Arif ile karşılaşır. Arif’in ise Sarp’ı görmeye tahammülü bile yoktur. Artık kimseye inanmayan Sarp, Bahar ve çocukların yaşadığına emin olup bu defa onlara kavuşabilecek mi? Bu büyük kavuşma gerçekkleşecek mi? Peki Sarp'ı Bahar'ı artık görebilecek mi? 

KADIN DİZİSİ 38. BÖLÜM YENİ FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kadın dizisi 38. yeni bölüm fragmanı dizinin bitiminde merakla beklenecek. Ancak dizinin sonunda yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz belli değil. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki linkten izleyebilir, diziyle ilgili son haber ve gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

KADIN YENİ SON BÖLÜM FRAGMANI 

KADIN DİZİSİ GEÇEN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Kadın dizisi son bölümde Bahar için gerekli ilik için tek adresin Şirin olduğu açıklanacak. Şirin, Enver’e yalan söylediği için babasıyla kavga edip evi terk edecek. Ve sonunda Bahar sonunda Sarp’ın hayatta olduğunu öğrenebilecek mi? Diğer yandan Arif, Bahar’ı seviyor ve bunu babasına açıkca itiraf ediyor ve onunla evlenmeyi kafasına koymuş durumda umutla bekliyor. 

KADIN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Kadın en son yeni fragmanda Dorukcum ile Nisan sohbet eder ve Dorukcum babasından sonra annesinin de gitmesinden korkmaktadır. Bahar fenalaşmıştır. Sarp, Enver'in yanındayken Hatice arar ve Bahar'ın ölebileceğinden söz eder. Bu yüzden de Şirin'in acilen hastaneye gelmesini ister. Bu arada Enver'in ağzından kaçırmasıyla Sarp, Bahar'ın adını duyar.  'Bahar'ı çocukları rahat bırak' diye çıkışır ve  Sarp'ı kovar. Sarp artık Bahar'ın adını bir kez duymuştur. Sarp'ın bu olayla Bahar'ın izini sürmeye başlayacağını tahmin etmek zor olmaz. İşte heyecan dolu son bölümüyle Kadın son bölüm yeni bölüm fragman izleme linkleri ve ayrıntılar...

BAHAR, SARP'LA İLGİLİ HABER ALIYOR

Jale kapıya gelir ve birinin hastanede onları aradığını söyleyince Hatice kim olduğunu sorarç Sarp olduğunu söyler ve bunu Bahar ve Dorukcum duyar. Bahar o şokla kapıdan çıkar ve Jale'nin yanına koşar ‘Sarp mı dediniz' der. AncakJale gördüğünün sarışın biri olduğunu söyler. Bahar evden Sarp'ın fotoğrafını getirir ve Jale'ye  bu muydu diye yalvararak sorar. Jale, fotoğrafa bakıp bu değil der. Hatice hastaneye gelen adamın manavın olduğu yalanını da söylemek zorunda kalır.

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

BAHAR GERÇEĞİN PEŞİNDE İZ SÜRÜYOR

Bahar manavın evini arar ve bulur. Bir oğulları olup olmadığını ve adının ne olduğunu sorar, kadın tesadüfen oğlunun adının Sarp olduğunu söyler. Bahar büyük bir hayal kırıklığı yaşar ama kadının oğlunun askerde olduğunu öğrenir. Bahar askerdeki adamın nasıl hastaneye geldiğini sorgular. Bu da hala Bahar için umut demektir. Hatice, Bahar'ı ikna etmeye çalışır.

“GERÇEĞİ ÖĞRENMEK BAHAR'IN HAKKI”

Jale kırdığı pot için çok pişmandır. Yeliz neden söylemedin deyince ameliyat öncesi Bahar'ın duymaması gerektiğini savunur ama Yeliz bunu öğrenmeye hakkı olduğunu söyler.

DORUKCUM: ARİF ABİYİ  SEVMİYORUM

Dorukcum çok üzgündür ve sebep olarak da yalancı oldukları için Nisan'a Arif ve Jale'yi sevmediğini söyler.

BAHAR ŞİRİN'E SALDIRIYOR...

Bahar, Hatice ile eve gelir ve Şirin'e Sarp'ı sorar. İkili kavga etmeye başlar. Enver dışarı çıkınca kavga biter.

PIRIL GEÇMİŞE Mİ DÖNÜYOR?

Pırıl kanlar içindeki Sarp'ı hastaneye götürmüştür. Eski sevgilisinin adamları yalıyı ateşe vermiştir. 

'BEN O KIZI ALACAĞIM'

Babası Arif'e Bahar'ın onu parmağında oynattığını söyler ancak Arif, Bahar'da gözü olmadığını, Bahar'ı sevdiğini söyler ve ‘ben o kızı alacağım' der.

BAHAR ŞİRİN'İN İLİĞİNE MUHTAÇ MI OLACAK?

Bahar'ın iyileşebilmesi için gerekli olan ilik Şirin'den alınmak zorundadır. Doktor Jale, bu haberi mecburen Bahar'a verir. 

PIRIL, SARP'A ENGEL OLMAYA ÇALIŞIYOR

Sarp, Pırıl'a Bahar'ın ailesine gitmek istediğini söylüyor ama Pırıl bunu bir kez daha düşünmesi konusunda ısrarcı oluyor.

ENVER ŞİRİN'İ EVDEN KOVACAK

Şirin, Suat Bey'e olan yardımından dolayı yüklü miktarda para alır. Enver parayı görür ve Hatice'ye Şirin'in hırsızlık yaptığını söyler.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Kurum’dan otobüs şoförlerine müjde: “Göreve gelir gelmez otobüsçülerin içeride kalan ücretlerini zamlı bir şekilde ödeyeceğiz” İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Sancaktepe’de düzenlenen ‘Özel Halk Otobüsçüleri Sahuru’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Kurum, “Hiç merak etmeyin, hiç üzülmeyin. 1 Nisan’dan sonra göreve gelir gelmez otobüsçülerin içeride kalan ücretlerini zamlı bir şekilde ödeyeceğiz. Bu Murat Kurum sözüdür. Boş yere kesilen cezaları da göreve gelir gelmez iptal edeceğiz” dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Murat Kurum, Sancaktepe’de düzenlenen ‘Özel Halk Otobüsçüleri Sahuru’ programında vatandaşlarla bir araya geldi. Programa Kurum’un yanı sıra Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Dernek Başkan Vekili Göksal Ovacık, ÖZULAŞ Başkanı Sedat Şahin, milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programda ilgiyle karşılanan Kurum vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi. “İstanbul’daki otobüs sayısı, vatandaşımızın mevcut talebine istese de yetmiyor” Programda konuşan İBB Başkan Adayı Kurum, “Bugün İstanbul’da yaklaşık 3 bin halk otobüsümüz var. Yüzbinlerce yolcuyu taşımaya çalışıyorsunuz. İstanbul’un bu yükünü almak için çaba sarf ediyorsunuz ama her geçen gün bu yük bir kat daha artıyor. İstanbul’daki otobüs sayısı, vatandaşımızın mevcut talebine istese de yetmiyor. Biz, hem özel halk otobüsü emekçilerini hem de İstanbulluları uğraştıran değil ulaştıran İstanbul diyerek rahatlatacağız. İstanbullu kardeşlerimiz sizlere emanet. Genç kızlarımız, kadınlarımız otobüse bindiğinde saat geçse, durak evine uzaktaysa şoför kardeşlerim gerekirse evinin önüne kadar bırakacak. Bu hedef öyle sadece yatırım ve buradaki hizmetlerden müteşekkil değildir. Biz bir yandan yeni ulaşım yatırımları yaparken bir yandan da İstanbul’un trafik sorununa dair, çok önemli adımlar atacağız. Ben ulaşım sektöründeki esnafımızın sorunları için aylarca çalıştım. Bu konudaki tüm uzmanlarla esnaf odalarımızla istişare ettim” dedi. “Göreve gelir gelmez otobüsçülerin içeride kalan ücretlerini zamlı bir şekilde ödeyeceğiz” Otobüsçülerin yaşadığı sorunlara değinen Kurum, müjdeleri hakkında da şöyle konuştu: “Sizler, 40 yıldır yaşadığınız sorunları, dertleri şu beş yılda yaşadınız. Ücretlerinizi iki ay geç aldığınızı biliyorum. Çok büyük mağduriyetler yaşıyorsunuz. 2023 zammını hala alamadınız. Her bir özel halk otobüsümüzün 1 milyon TL alacağı var. Alamadığınız ödemelerinizden dolayı araçlarınıza bakım yapmakta zorlanıyorsunuz. Vatandaşlarımızı taşımak için gereken her türlü fedakarlığı yapıyorsunuz. Yanan ve bozulan otobüsler olduğunda mevcut İBB yönetimi bu sorunları görmezden geliyor. Sen otobüsçünün hakkını ödemezsen bu esnaf otobüsüne nasıl bakım yaptıracak. Mevcut İBB yönetimi sizin eksiklerinizle alakalı bırakın bir irade ortaya koymayı sorunları görmezden geliyor. Yetmiyor, bir de size boşu boşuna cezalar kesiyor. İETT yönetimi, ezan okunurken aracında su içip orucunu açan özel halk otobüsü şoförüne neden ceza keser? Eğer kötü niyetliyseniz, eğer bu milleti sevmiyorsanız elbette kesersiniz. Hiç merak etmeyin, hiç üzülmeyin. 1 Nisan’dan sonra göreve gelir gelmez otobüsçülerin içeride kalan ücretlerini zamlı bir şekilde ödeyeceğiz. Bu Murat Kurum sözüdür. Boş yere kesilen cezaları da göreve gelir gelmez iptal edeceğiz” “Sizlere sağladığımız uygun kredilerle otobüslerimizi yenileyeceğiz” Müjdelerini saymaya devam eden Kurum, “Otobüslerinizi yenileyemediğinizi çok iyi biliyorum. Toplu taşıma kanununu ve mülkiyet probleminin çözümüyle ilgili kanunu meclise bu kardeşiniz taşıdı. Bu konunun takibini yapacağız ve mülkiyet sorununu tamamen çözeceğiz. Göreve gelir gelmez devlet bankalarımızla yapacağımız protokollerle sizlere sağladığımız uygun kredilerle otobüslerimizi yenileyeceğiz. Hem siz huzur içerisinde çalışacaksınız hem de İstanbullu kardeşlerimize en güzel hizmeti vereceğiz. İstanbul halk otobüsü bir marka olacak. İstanbul’un yollarında bozulan, yanan otobüs devri 31 Mart akşamı tamamen bitecek” diye konuştu. “İnsanımız bu seçimi, İstanbul’u yeniden emin ellere teslim etmek için çok büyük bir fırsat olarak görüyor” Seçimin iki zihniyet arasında gerçekleşeceğini belirten Kurum, “Bizim şoför esnafımız, kalenderdir. İşte sizler İstanbullunun sorunlarını dinleyen insanlarsınız. Sizlerle yaptığımız görüşmelerde de bu sorunların çözümleri hakkında konuşuyoruz. Konuştuğumuz herkesin ortak bir noktası var. İnsanımız bu seçimi, İstanbul’u yeniden emin ellere teslim etmek için çok büyük bir fırsat olarak görüyor. Nasıl öyle görmesin? Fark ortada. Milletin karşısında sadece iki taraf var. Bir tarafta afet anında tatil beldelerinde gezenler, diğer tarafta sadece Fikirtepe’de, Esenler’de bile toplam 75 bin yeni yuvayı inşa edenler var. Bir yanda kendi geleceği için İstanbul’u kaderine terk edenler, diğer tarafta Kartal Orhantepe’de, Üsküdar’da, Beykoz’da, Ümraniye’de, 39 ilçemizde şantiyelerde arı gibi çalışanlar var. Bir yanda İstanbul’a yapılan tüm büyük ulaşım yatırımlarına karşı çıkanlar var, diğer yanda havalimanını, Marmaray’ı, Avrasya Tüneli’ni yapanlar var. Bu seçimde ya sağlıksız binalarda deprem korkusuyla beklemeyi ya da kentsel dönüşümle huzur içinde yaşamayı seçeceğiz. Bu seçimde ya 5 yılda 5 bin konut bile dönüştüremeyenleri ya da asrın felaketinde 3 ayda 180 bin konutu başlatanları seçeceğiz. Bu seçimde ya milletin kaynaklarını çarçur edenleri, ya da bizim gibi İstanbul’a her alanda 350 milyar lira yatırım yapanları seçeceğiz. Ya İstanbul’un bütçesini kendi için harcayanları, ya da kenti için, harcayanları seçeceğiz. Ben inanıyorum ki İstanbullular 5 yıldır çektikleri çileyi göz önünde bulunduracaklar. Hizmetin ve eserin adresi olan AK Parti’mizi ve Cumhur İttifakı’mızı sandıkta rekor bir oyla seçecektir. Ne yazık ki, son 5 yılda İstanbulluların derdiyle dertlenen, o dertlere çare olmaya gayret eden bir başkanları olmadı. Bu kardeşiniz, sizlerle hem dert ortağı, hem de çözüm ortağı olacak, İstanbul’un dertlerine deva olacak. Esnaf dostu, emek dostu, ekmek dostu bir belediyeciliği sizlere göstermek için bundan önce nasıl gece gündüz çalıştıysak yine aynı anlayışla çalışacağız” diyerek sözlerini tamamladı. “5 yıldır bir tane kavşak yaptırmadık” İlçede yaşanan sıkıntıları dile getiren Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü, “En büyük sıkıntımızı İBB’nin çalışmalarımızda yaşadık. Burada 200.000 nüfusla başlayan bir ilçe süreci var. 10-15 yıllık genç bir ilçeyiz ama o kadar çok nüfus aldık, o kadar çok tercih edildik, nüfusumuz 500 bine geldi. Bu ilçemizin otobüs hatlarının mutlaka düzenlenmesi lazım. Sancaktepe’de ikamet eden tüm vatandaşımız benimle aynı fikirde. Evinden çıkıp bir mahalleden bir mahalleye giderken bile otobüs hatlarında sıkıntı çekiyor. 2-3 tane vesait değiştirmek durumunda kalıyor. Bunlar için büyükşehirle defalarca görüşmemize rağmen hiçbir ilerleme kaydedemedik. Bırakın ilerleme kaydetmeyi gerileme yaşadık. Otobüs hatları iptal ediliyor. Başka güzergahlar daha faydalı olur hatlarımızı düzenleyelim diyoruz ses yok. Gelin yeni hatlar düzenleyelim, Sancaktepe artık kocaman bir ilçe oldu, bunların yeniden planlanması lazım diyoruz ses yok. Bırakın ses vermeyi duraklara giden vatandaşlar mevcut hatlardaki otobüsleri saatlerce bekliyor. Ulaşımda defalarca söylememize rağmen 5 yıldır bir tane kavşak yaptırmadık. 5 yıl önce bu sorunu görmüş kavşaklarımızı, otopark yerlerimizi, projelerimizi belirlememize rağmen bu konularda da hiçbir gelişme ve ilçemize herhangi bir hizmet alamadık. Bir büyükşehir sadece süt dağıtmasıyla övünemez. Biz ilçeleri zaten Sayın Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu sosyal belediyecilikle mükemmel bir şekilde yönetiyoruz” ifadelerini kullandı.