MAGAZİN - 09 Ekim 2018 Salı 00:43

Kadın 37. yeni SON BÖLÜM İZLE | KADIN 38. BÖLÜM YENİ FRAGMANI | KADIN SON BÖLÜM YENİ FRAGMAN İZLE (Fox TV, Youtube İZLE)

A
A
A
Kadın 37. yeni SON BÖLÜM İZLE | KADIN 38. BÖLÜM YENİ FRAGMANI | KADIN SON BÖLÜM YENİ FRAGMAN İZLE (Fox TV, Youtube İZLE)

Kadın 37. yeni SON BÖLÜM CANLI İZLE | KADIN 38. BÖLÜM YENİ FRAGMANI | KADIN SON BÖLÜM YENİ FRAGMAN İZLE (Fox TV, Youtube İZLE) Kadın 38. bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı? Kadın dizisinde beklenen büyük kavuşma gerçekleşti. Peki bundan sonra neler oldu hangi olaylar gelişti? İşte, heyecan dozunun giderek yükseldiği Kadın 38. yeni bölüm fragmanı ve son bölümü izleyebileceğiniz link ve diğer detaylar...

Kadın 37. yeni SON BÖLÜM CANLI İZLE | KADIN 38. BÖLÜM YENİ FRAGMANI | KADIN SON BÖLÜM İZLE (Fox TV, Youtube İZLE). 

KADIN DİZİSİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KADIN YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kadın 38yeni bölüm fragmanı yayıncı kuruluşu FOX TV tarafından dizinin bitiminde yayınlandı mı? Kadın son bölümde heyecanın dozu giderek yükselmişti. Ve aylardır beklenen büyük kavuşma gerçekleşmiş, Sarp ve çocuklar kavuşmuştu. Peki, 37. yeni son bölümde neler oldu? Bahar'ın durumunu öğrenen ve Şirin'in iliğine muhtaç kalan Bahar için ne yaptı? Şirin bunun için iliğini isteyen Sarp'la ne pazarlığı yaptı, ne istedi? Şirin''in yeni planı neydi? Tüm bunlar yaşanırken Arif ne yaptı? Yeni son bölümde neler oldu? Yayınlanır yayınlanmaz izleyebileceğiniz Kadın 38yeni bölüm fragmanı (Fox TVYoutubePuhu izle) ve son bölüm izleme link ve detayları haberimizin devamında... 

kadın dizisi, kadın dizisi yeni bölüm, kadın dizisi yeni fragman, kadın yeni fragman izle, kadın canlı izle, kadın dizisi youtube, kadın dizisi puhu tv, kadın dizisi fox tv, kadın dizisi son bölüm izle, kadın dizisi 38. yeni bölüm fragmanı, kadın dizisi 38. yeni bölüm fragmanı izle, kadın dizisi son bölüm canlı izle

KADIN 37. YENİ SON BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kadın dizisinde heyecan dorukta… Büyük merak ve heyecanla beklenen Kadın 37. yeni son bölümde olaylar şöyle gelişecek; geçen bölümde büyük buluşma gerçekleşmiş Sarp ve çocuklar nihayet kavuşmuştu. Peki, dizinin seyrini önemli ölcüde değiştirecek bu gelişme sonrası dizide neler olacak? İşte Kadın 37. yeni son bölümde yaşananlar… Sarp, çocuklarına kavuşmanın şaşkınlığı içindedir. Ancak büyük buluşma henüz tamamlanmamış Bahar’ı henüz görememiştir. Nisan ve Doruk ise babalarını gördüklerine inanamamışlardır. Hatta Doruk bunun bir rüya olduğunu düşünmektedir. Bahar ile ilgili gerçeği öğrenen Sarp Bahar’ın tek umudunun Şirin olduğunu da öğrenmiştir. Bahar’ın sağlığına kavuşması için çare aramaya başlayan Sarp için çözüm hiç planlamadığı şekilde gelişecektir. Peki bu çözüm nedir? Şirin Bahar’a vereceği ilik karşısında Sarp’tan ne isteyecek? Sarp ne yapacak? Saniyeler yarışan Bahar Şirin’in iliği sayesinde mi kurtulacak? İşte tüm bu merakla beklenen soruların yanıtları Kadın 37. Yeni son bölümde… Nefeslerin tutulduğu Kadın 37. yeni son bölümle ilgili tüm gelişmeler ve fragman haberimizde...

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sarp, Bahar ve çocukların mezarında karşılaştığı manzara ile şoke olmuştur. Artık Sarp’ın aklında tek bir soru vardır: Bugüne kadar inandığı her şey yalan mıdır? Karşılaştığı bu manzaradan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Ve Suat’tan hesap sormaya gider. Sarp’ı artık hiçbir güç Bahar ve çocukların yaşamadığına inandıramayacaktır. Emin olabileceği tek kişi vardır o kişi de  Enver'dir. Ağlayarak Enver’in kapısına dayandığında ise kapıda Arif ile karşılaşır. Arif’in ise Sarp’ı görmeye tahammülü bile yoktur. Artık kimseye inanmayan Sarp, Bahar ve çocukların yaşadığına emin olup bu defa onlara kavuşabilecek mi? Bu büyük kavuşma gerçekkleşecek mi? Peki Sarp'ı Bahar'ı artık görebilecek mi? 

KADIN DİZİSİ 38. BÖLÜM YENİ FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kadın dizisi 38. yeni bölüm fragmanı dizinin bitiminde merakla beklenecek. Ancak dizinin sonunda yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz belli değil. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki linkten izleyebilir, diziyle ilgili son haber ve gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

KADIN YENİ SON BÖLÜM FRAGMANI 

KADIN DİZİSİ GEÇEN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Kadın dizisi son bölümde Bahar için gerekli ilik için tek adresin Şirin olduğu açıklanacak. Şirin, Enver’e yalan söylediği için babasıyla kavga edip evi terk edecek. Ve sonunda Bahar sonunda Sarp’ın hayatta olduğunu öğrenebilecek mi? Diğer yandan Arif, Bahar’ı seviyor ve bunu babasına açıkca itiraf ediyor ve onunla evlenmeyi kafasına koymuş durumda umutla bekliyor. 

KADIN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Kadın en son yeni fragmanda Dorukcum ile Nisan sohbet eder ve Dorukcum babasından sonra annesinin de gitmesinden korkmaktadır. Bahar fenalaşmıştır. Sarp, Enver'in yanındayken Hatice arar ve Bahar'ın ölebileceğinden söz eder. Bu yüzden de Şirin'in acilen hastaneye gelmesini ister. Bu arada Enver'in ağzından kaçırmasıyla Sarp, Bahar'ın adını duyar.  'Bahar'ı çocukları rahat bırak' diye çıkışır ve  Sarp'ı kovar. Sarp artık Bahar'ın adını bir kez duymuştur. Sarp'ın bu olayla Bahar'ın izini sürmeye başlayacağını tahmin etmek zor olmaz. İşte heyecan dolu son bölümüyle Kadın son bölüm yeni bölüm fragman izleme linkleri ve ayrıntılar...

BAHAR, SARP'LA İLGİLİ HABER ALIYOR

Jale kapıya gelir ve birinin hastanede onları aradığını söyleyince Hatice kim olduğunu sorarç Sarp olduğunu söyler ve bunu Bahar ve Dorukcum duyar. Bahar o şokla kapıdan çıkar ve Jale'nin yanına koşar ‘Sarp mı dediniz' der. AncakJale gördüğünün sarışın biri olduğunu söyler. Bahar evden Sarp'ın fotoğrafını getirir ve Jale'ye  bu muydu diye yalvararak sorar. Jale, fotoğrafa bakıp bu değil der. Hatice hastaneye gelen adamın manavın olduğu yalanını da söylemek zorunda kalır.

KADIN SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

BAHAR GERÇEĞİN PEŞİNDE İZ SÜRÜYOR

Bahar manavın evini arar ve bulur. Bir oğulları olup olmadığını ve adının ne olduğunu sorar, kadın tesadüfen oğlunun adının Sarp olduğunu söyler. Bahar büyük bir hayal kırıklığı yaşar ama kadının oğlunun askerde olduğunu öğrenir. Bahar askerdeki adamın nasıl hastaneye geldiğini sorgular. Bu da hala Bahar için umut demektir. Hatice, Bahar'ı ikna etmeye çalışır.

“GERÇEĞİ ÖĞRENMEK BAHAR'IN HAKKI”

Jale kırdığı pot için çok pişmandır. Yeliz neden söylemedin deyince ameliyat öncesi Bahar'ın duymaması gerektiğini savunur ama Yeliz bunu öğrenmeye hakkı olduğunu söyler.

DORUKCUM: ARİF ABİYİ  SEVMİYORUM

Dorukcum çok üzgündür ve sebep olarak da yalancı oldukları için Nisan'a Arif ve Jale'yi sevmediğini söyler.

BAHAR ŞİRİN'E SALDIRIYOR...

Bahar, Hatice ile eve gelir ve Şirin'e Sarp'ı sorar. İkili kavga etmeye başlar. Enver dışarı çıkınca kavga biter.

PIRIL GEÇMİŞE Mİ DÖNÜYOR?

Pırıl kanlar içindeki Sarp'ı hastaneye götürmüştür. Eski sevgilisinin adamları yalıyı ateşe vermiştir. 

'BEN O KIZI ALACAĞIM'

Babası Arif'e Bahar'ın onu parmağında oynattığını söyler ancak Arif, Bahar'da gözü olmadığını, Bahar'ı sevdiğini söyler ve ‘ben o kızı alacağım' der.

BAHAR ŞİRİN'İN İLİĞİNE MUHTAÇ MI OLACAK?

Bahar'ın iyileşebilmesi için gerekli olan ilik Şirin'den alınmak zorundadır. Doktor Jale, bu haberi mecburen Bahar'a verir. 

PIRIL, SARP'A ENGEL OLMAYA ÇALIŞIYOR

Sarp, Pırıl'a Bahar'ın ailesine gitmek istediğini söylüyor ama Pırıl bunu bir kez daha düşünmesi konusunda ısrarcı oluyor.

ENVER ŞİRİN'İ EVDEN KOVACAK

Şirin, Suat Bey'e olan yardımından dolayı yüklü miktarda para alır. Enver parayı görür ve Hatice'ye Şirin'in hırsızlık yaptığını söyler.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Konya Konya’da suç ve suçlu ile mücadele kararlılıkla devam ediyor Konya’nın Ereğli ilçesinde, huzurun ve düzenin muhafazasına yönelik çalışmaların değerlendirildiği güvenlik toplantısı yapıldı. Konya Valisi Vahdettin Özkan, her türlü suç ve suçlu ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini söyledi. “Huzur Şehri Konya” sloganıyla suç ile mücadele il genelinde kararlılıkla devam ediyor. Konya Valisi Vahdettin Özkan başkanlığında Ereğli’de güvenlik toplantısı yapıldı. Ereğli Kaymakamlığında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Vali Vahdettin Özkan, uyuşturucu ile mücadele, organize suç örgütlerine yönelik operasyonlar, aranan şahıslara yönelik çalışmalar, düzensiz göç ile mücadele ve terör örgütlerine yönelik mücadele başlıklarında değerlendirmelerde bulundu. Vali Özkan, gençleri ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlar ve uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini söyledi. Özkan, Ereğli’de ilk 4 ayda; uyuşturucu ile mücadele kapsamında 163 şahıs hakkında işlem yapılırken, 20 şahsın tutuklandığını, çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirildiğini belirtti. Organize suç örgütlerine yönelik operasyonlar kararlılıkla sürüyor Haksız menfaat peşinde suç işleyen, vatandaşların huzuruna kasteden hiçbir yapıya izin verilmeyeceğini belirten Vali Vahdettin Özkan, İçişleri Bakanlığı koordinesinde suç örgütlerine yönelik çalışmaların titizlikle devam ettiğini ifade etti. Özkan, ilçede yapılan operasyonlar sonucu nitelikli yağma, resmi belgede sahtecilik, tefecilik, kasten yaralama, tehdit olaylarına karıştığı tespit edilen 18 şüpheli şahsın cezaevine gönderildiğini söyledi. Aranan şahıslar toplum içinde rahat dolaşamayacak Suç işlemiş, yeni suç işleme potansiyeli olan ve toplumsal huzuru tehdit eden aranan şahısların yakalanmasına yönelik operasyonların devam ettiğine değinen Vali Özkan, “Son 4 ayda değişik suç türlerinden aranan 345 şahıs kolluk kuvvetlerince yakalanarak, adli mercilere sevk edilmiştir. 64 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar titizlikle devam etmektedir” şeklinde konuştu. Düzensiz göç ile mücadelenin etkin bir şekilde devam ettiğini kaydeden Vali Vahdettin Özkan, “Kamu düzeninden taviz vermeyen bir göç yönetimi anlayışı ile düzensiz göçmenlere ve göçmen kaçakçılığı yapan organizatörlere yönelik mücadele etkin bir şekilde devam ediyor. Son zamanlarda da Ereğli’de göçmen kaçakçılığı yapan 1 organizatör gözaltına alındı” dedi. Ülkenin birlik ve bütünlüğüne yönelik her eylemin karşılığını bulacağını, terör örgütlerine yönelik mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini kaydeden Vali Özkan, ilçede 2024 yılında terör faaliyetlerine yönelik 8 işlem gerçekleştirildiğini bildirdi. “Her türlü suç ve suçlu ile mücadele kararlılıkla devam edecek” Konya Valisi Vahdettin Özkan, kanunların verdiği yetkiye ve hukukun üstünlüğüne dayanarak, vatandaşların can ve mal güvenliğine tehdit oluşturan her türlü suç ve suçlu ile mücadelenin kararlılıkla devam edeceğine değinerek, “Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için 7/24 esaslı özverili bir çalışma mevcut. ‘Huzur Şehri Konya’ hedefimizin tahakkuku için Ereğli ilçemizde yapılan çalışmaları değerlendirdik, önümüzdeki dönemde de etkin mücadelenin tüm unsurlarıyla devam edeceğini belirtmek isterim” diye konuştu. Vali Vahdettin Özkan başkanlığında düzenlenen toplantıya, Ereğli Kaymakamı Oğuz Cem Murat, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Cemil Lütfi Özkul, İl Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Yavuz, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bayrak ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Fatih Kurt katıldı.
Çorum Çorum’da bu sene vektörel mücadeleye erken başlandı Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri hava sıcaklıklarının artması nedeniyle bu yıl vektörel mücadele çalışmalarına erken başladı. Ekipler, cadde ve sokaklarda ilaçlama çalışması yapıyor. Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Vektörel Mücadele Ekibi bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte karasinekle mücadele çalışmalarına başladı. Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Tuncel “Çorum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak Vektörel Mücadele çalışmaları şehir merkezinde her yıl Mayıs ayı sonlarında veya Haziran ayı başlarında ULV (soğuk sisleme) cadde ve sokak ilaçlama çalışmaları yapılmaktaydı. Ancak, 2024 yılında kış mevsimin yaşanmaması, yağışsız bir ilkbahar yaşanması sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle 7/24 esasına göre çalışma yapan müdürlüğümüzce Vektörlerle mücadele hizmeti kapsamında, halk sağlığını göz önünde tutarak 24 Nisan 2024 tarihinde ULV (soğuk sisleme) cadde ve sokak ilaçlama çalışmaları başlatılmıştır.” dedi. Vatandaşlara da çağrıda bulunan Başkan Yardımcısı Tuncel, “Evsel katı atıklarınızı çöp poşetine koyarak ağzı kapalı bir şekilde çöp konteynırına bırakınız ve konteynır kapaklarını kapalı tutunuz. Evlerinizde ve bahçelerinizde uzun süre çöp bulundurmayınız. Hayvan gübrelerini açıkta bırakmayınız, yığın haline getirip üzerine toprak veya kireçle örtünüz.” şeklinde konuştu
Antalya Bocce sporunun ihtiyar delikanlıları Alanya’da yarıştı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 2023 yılında 6’ncısı gerçekleştirilen Yaşlı Resmi Huzurevleri Yetişkin Gençler Huzur Bocce Ligi’nde ilk dörde kalan takımlar Antalya’nın Alanya ilçesinde hem tatil yaptı hem de yarıştı. 29 Ekim- 3 Kasım 2023 tarihleri arasında Antalya’nın Side ilçesinde huzurevlerinde kalan yaşlılara yönelik Gençler Huzur Bocce Ligi düzenlendi. Şampiyonada son dörde kalan Aksaray Kadir Üçyıldız Huzurevi takımı birinci olurken, Osmaniye Özden Huzurevi ikinci, Erzincan 100.Yıl Atatürk Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi (HYBRM) üçüncü, Samsun Bafra 75. Yıl Huzurevi ise dördüncü oldu. İlk dörde giren takımlara ödül olarak Alanya’da 5 günlük tatil hakkı tanındı. Takımlar Alanya Huzurevi’nde bir araya gelerek Alanya Huzur Evi Bocce ekibiyle karşılaştı. Turnuvanın finalinde Alanya Huzurevi takımı, Erzincan 100. Yıl Atatürk Huzurevi’ni 12-11 yenerek şampiyon oldu. Ayrıca takımlar yarışmanın ardından ilçede tekne turu ve mağara gezisi yaparak turistik yerleri ziyaret edecek. “Bu spordaki amaç aktif yaşlanmak” Yarışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Antalya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip Sökmen, Bocce sporunun daha rahat yapıldığından dolayı bakanlık tarafından seçildiğini ifade ederek, “Bu spordaki amaç aktif yaşlanmak. Bakanlık tarafından huzurevindeki yaşlılarımız, çocukları ve yakınları tarafından bırakıldıkları havasından kurtulmaları, aktif, sağlıklı yaşlanmaları için onlara uygun aktif spor dalları hakkında araştırma yapıldı Bedensel engelli birinin dahi rahatlıkla oynayabileceği için bocce sporu üzerinde duruldu. Antalya’da olan yarışmaların bölge birincileri finali için buraya geldi” dedi. “81 ildeki sporcuları birleştirerek bütün yaşlıları topladılar” Yarışmaya katılan 76 yaşındaki Şahin Dursun, “Samsun’dan geldim, 8 senedir takım kaptanlığını yürütüyorum. 81 ildeki sporcuları birleştirerek bütün yaşlıları topladılar. Birbirimizi tanımaya başladık. 2017’de Samsun’a Türkiye şampiyonluğunu getirdik. Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nden daha fazla ilgi alaka gördük. Hepsine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. “2017’den beri bocce oynuyorum” Bocce sporunu 7 yıldır yaptığını ifade den Mehmet Böle isimli sporcu ise, “Aksaray olarak Bocce şampiyonası finalinde Türkiye şampiyonu olduk. 2017’den beri oynuyorum, kaptanlığını da yapıyorum. Bugünde kadar devam etti. Bir dahaki senelerde de inşallah bunları görürüz” dedi.