ASAYİŞ - 01 Şubat 2018 Perşembe 22:27

Kafasından yaralandı tedaviyi kabul etmeyip kayalıklara tırmandı

A
A
A
Kafasından yaralandı tedaviyi kabul etmeyip kayalıklara tırmandı

Antalya’da aldığı aşırı alkol nedeniyle kayalıklardan düşüp kafasından yaralanan genç kız, sağlık ekiplerinin tedavisini kabul etmeyip sarp kayalıklara tırmandı. Herkesin yüreği ağzına getiren genç kız polis ve itfaiye ekipleri tarafından kayalıklardan indirildi.

Olay, saat 18.00 sıralarında Muratpaşa ilçesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Yavuz Özcan Parkı’nda meydana geldi. Aşırı derecede alkol aldığı belirtilen R.E. (25) adlı genç kız, parkın içerisindeki kayalık alanda dengesini kaybedip düşerek kafasından yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekiplerinin tedavisini kabul etmeyen, polise de güçlük çıkaran R.E., kendisinden kimlik istenmesi üzerine ise, ‘ben kimliğimi size verdim, kimliğimi kaybettiniz. Gerekli yasal işlemlere yarın başvuracağım’ diyerek tepki gösterdi, ancak bir müddet sonra kimliği cebinden yere düştü. Bunun üzerine ise genç kız ‘Kimliğim cebimdeymiş’ diyerek polislere tebessüm etti.

Alkollüyken sarp kayalıklara tırmandı

Alkolün etkisiyle ayakta dahi zor duran R.E., motorize sağlık ekiplerinin ambulansla hastaneye kaldırılması gerektiği sözüne de tepki gösterdi. Hastaneye gitmek istemeyen ve ekiplere güçlük çıkaran genç kız, yapay şelalenin yanına inerek kayalıklara tırmanmaya başladı. Uçurumun kenarında tehlikeli hareketler yapan genç kızı görenlerin yürekleri ise ağzına geldi. Polisin ikna çabalarına aldırış etmeyen genç kızın yaptığı hareketler, yapay şelaleye gelen vatandaşların yüreklerini ağzına getirdi. Bu sırada polis, itfaiye ekiplerin takviye istedi. Kısa süre sonra olayın yaşandığı yere gelen itfaiye erleri, kendilerine doğru yaklaşan R.E.’yi bulunduğu yerden alıp polis ekiplerine teslim etti.

Rüya E. tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı. 

Suat Metin

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Diyarbakır Diyarbakır’a hafta sonu 1 milyona yakın taraftar gelmesi bekleniyor TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve 77 puan ile lider olan Amed Sportif Faaliyetleri Başkanı Aziz Elaldı, “Emniyetin ve belediyenin verdiği bilgilerde hafta sonu Diyarbakır’a 1 milyona yakın kişi gelecek. Emniyetin rakamı 600 bin, belediyenin rakamı da 1 milyon insanın il dışından gelmesi. Bizim sevincimize ortak olmak için, karnavalımıza katılmak için gelecekler” dedi. Basın mensuplarıyla Kayapınar ilçesindeki Amedspor Şeyhmus Özer Tesisleri’nde bir araya gelen Elaldı, Iğdır maçı ile ilgili birçok sıkıntı yaşadıklarını söyledi. Elaldı, stadyumun toplam kapasitesi 33 bin kişilik olduğunu, ama emniyetin ve belediyenin verdiği bilgilerde hafta sonu Diyarbakır’a 1 milyona yakın kişinin geleceği öngörüldüğünü söyledi. Emniyetin rakamı 600 bin, belediyenin rakamına göre ise 1 milyon insan il dışından gelmesi beklendiğini aktaran Elaldı, “Bizim sevincimize ortak olmak için karnavalımıza katılmak için gelecekler. Bu gelen insanların çoğu stadyuma girip o şampiyonluk maçını birebir yaşamak istiyor. Bilet satışlarımız bitti. İki gündür bundan dolayı da bir takım tatsızlıklar oluştu. Böyle büyük organizasyonda eksiklikler olabiliyor. Ama nihayetinde talep çok fazla olduğu için ne kadar özen göstersek de illaki aksaklık oluyor. Taraftarlarımızdan, camiamızdan ve halkımızdan bu konuda anlayış bekliyoruz" dedi. İl Spor Güvenlik Kurulu’nca yapılan toplantıda alınan taraftar yasağına ilişkin de konuşan Elaldı, “Iğdır’dan gelen arkadaşlarımız var. Biz onlarla beraber bu maçı izleyeceğiz. İskenderun’da yaptığımız tribünü burada yapacağız. Iğdır’dan isteyen taraftar gelsin, biz onları misafir edeceğiz” ifadelerinde bulundu.