ASAYİŞ - 16 Eylül 2017 Cumartesi 10:24

Kağıt yüklü kamyon ile kamyonet çarpıştı: 3 ölü, 1 yaralı

A
A
A
Kağıt yüklü kamyon ile kamyonet çarpıştı: 3 ölü, 1 yaralı

Gaziantep D-400 karayolunun 12. kilometresinde meydana gelen kazada kağıt yüklü kamyon ile kamyonet çarpıştı. Kazada 3 kişi öldü, kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Nizip'ten Gaziantep istikametine seyir halinde bulunan Bekir İnal idaresindeki 27 BH 520 plakalı kamyonet, D-400 karayolunun 12. kilometresinde karşı istikametten gelen Mahmut Birlik yönetimindeki 27 N 1158 plakalı kağıt yüklü kamyon ile çarpıştı. Kazada kamyonet yol kenarına, kamyon ise yola devrildi. Çarpışmanın etkisiyle kamyonun içerisinden fırlayan sürücü Mahmut Birlik kamyonun kasasının altında kalarak feci şekilde yaşamını yitirdi. Kazada kamyonet sürücüsü Bekir İnal ile kamyonette bulunan Murat Çakır da olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazada yaralanan kamyon sürücüsünü eşi Emine Birlik ise kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili jandarma ekipleri inceleme başlattı.
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Başkan Arıcı’nın ilk icraatı Koçarlı’yı çöp dağlarında kurtarmak oldu Aydın’ın Koçarlı ilçesinin dört bir yanında oluşan çöp dağlarını temizleten Belediye Başkanı Özgür Arıcı, çöplerin ortadan kaldırılmasının vatandaşa rahat bir nefes aldıracağını belirterek, kaldırılan çöplerin ise ayrıştırılarak geri dönüşüme kazandırılacağını ifade etti. Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, ilçenin dört bir yanında oluşan çöp dağlarını ortadan kaldırarak vatandaşlara rahat bir nefes aldırmak için kolları sıvarken, kaldırılan çöplerin de ayrıştırılarak geri dönüşüme kazandırılmasını sağlayacak. Hizmet etme ve Koçarlı’yı geliştirme arzusu içinde olduklarını vurgulayan Başkan Arıcı, ilçenin en büyük sorunlarından biri olan çöp sorununun çözümü için verdiği sözü yerine getirdi. İlk icraati için kolları sıvayan Başkan Arıcı, sözünü tutarak ekiplere verdiği talimat ile çalışmaları başlattı. Her zaman Koçarlı’yı geliştirme arzusu içerisinde olduklarını, Koçarlı’yı daha ilerilere taşımak, insanların yaşam kalitesini artırmak için çalıştıklarını ifade eden Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı; “Göreve geldikten sonra gördük ki belediyenin asli görevlerinden olan çöp toplama ve depolama işi bile yapılmamış, vatandaşa hizmet gitmemiş. Bizim kaybedecek vaktimiz yok, işimiz çok. İlçenin her yerinde çöp dağları oluşmuş. Çakırbeyli tarafından girdiğinizde merkez mezarlığın yanında, Bıyıklı’da, Yeniköy’de, Esentepe’de çöp dağları oluşmuş ve o çöpler orada duruyor. Çok kötü bir görüntü ve insan sağlığını tehdit edercesine bir manzara vardı. Verdiğimiz sözler arasında Koçarlı’mızı çöp dağlarından kurtaracağız ve ilçemizin çöplerini geri dönüşüme kazandıracağız demiştik. Bugün itibariyle de verdiğimiz sözü tutuyoruz” dedi. “Geri dönüşüme kazandıracağız" Çöp dağlarının ve atık alanlarının en kısa sürede temizleneceğinin de altını çizen Başkan Arıcı; "Bir daha bu şekilde çöp dağları oluşmaması için gerekli tüm önlemleri alacağız. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun destekleri ile de ilçemizdeki çöpleri geri dönüşüme kazandıracağız”diyekonuştu.
Elazığ İşitme cihazları şirketi, Sakatlar Derneği Üyelerine destek için özel bir kampanya başlattı Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi ile bir işitme cihazları şirketi arasında yüzde 30’luk indirim protokolü imzalandı. Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi ile Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde faaliyet gösteren bir işitme cihazları şirketi arasında dernek üyeleri ve üyelerinin 1., 2. ve 3. yakınları dahil yüzde 30’luk indirimli cihazlar ile ilgili tüm hizmetleri kapsayan protokol imzalandı. Dernek binasında düzenlenen imza protokolüne, Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat ve İşitme Cihazları Merkezi ve Tıbbi Ürünler TİC. LTD. ŞTİ. Güneydoğu Bölge Müdürü Onur Arslan katılarak protokol imzalandı. Protokol uyarınca, işitme cihazı alacak olan dernek üyeleri ve yakınlarına 20 ay boyunca cihaz fiyatlarında yüzde 30 indirim uygulanacak. İmza töreninde açıklamalarda bulunan Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat, ’’Bugün işitme engelli kardeşlerimiz için anlamlı bir imza attık. Engelli kardeşlerimiz ve onların 1., 2. ve 3. yakınlarına cihazları ile ilgili indirim protokolü yaptık. Bu indirim protokolü kampanya dışında olan fiyat indirimi olan bir protokol. Bu anlamlı destekleri için işitme cihazları şirketi bölge müdürümüze çok teşekkür ediyoruz” dedi. İşitme Cihazları Merkezi Güneydoğu Bölge Müdürü Onur Arslan ise ’’Bugün Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi ile yüzde 30 indirim protokolü imzaladık. Bu indirimden tüm dernek üyeleri ve üyelerinde 1., 2. ve 3. yakınları da faydalanabilecekler. İşitme cihazları şirketi olarak tüm engelli kardeşlerimizin yanındayız” diye konuştu.