GÜNDEM - 21 Ocak 2016 Perşembe 12:42

Kalp krizi ölümleriyle üzen ünlü isimler

A
A
A
Kalp krizi ölümleriyle üzen ünlü isimler

Kimini sahnede kimini ise filelerle buluşturduğu gollerle tanıdık. Bazen meclis kürsülerinden bazense başarılı iş yaşantılarıyla hayatın her alanında karşımıza çıktılar. Ortak kaderleri ise kalp krizi geçirerek yaşama veda etmeleri oldu. Son olarak iş dünyasının yakından tanıdığı Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman ünlü simalardan oldu.

İşte son 5 yılda Türkiye ve Dünyadan kalpleriyle kayan yıldızlar: 

7 Aralık 2009: Oynadığı sayısız oyunla özellikle tiyatro severlerin yakından tanıdığı Devlet Tiyatrosu sanatçısı 42 yaşındaki Halil Ayan, ‘İstibdat Kumpanyası’ adlı oyun sırasında sahnede fenalaşarak hastaneye kaldırılmış ancak kalp tüm müdahalelere karşın kurtarılamamıştı.

27 Eylül 2009: Kurtlar Vadisi başta olmak üzere bir çok dizide rol alan Nihat Nikerel, Balmumcu'daki evinde geçirdiği kalp krizi sonucunda hayıtını kaybetti. Aynalı Tahir, Süper Baba, Sıcak Saatler, İpsiz Recep gibi dizilerde rol alan Nikerel'in ölümü izleyicileri üzmüştü.

7 Ocak 2012: Kendine özü tavırları ile bilinen Sanatçı Azer Bülbül de Antalya'da kaldığı otel odasında kalp krizi geçirerek hayatını yitiren isimler arasında

5 Eylül 2012 yılında Eskişehirsporun başarılı futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 26 yaşındaki genç futbolcunun ölümü camiayı hüzne boğdu.

24 Kasım 2012: Türkiye'nin tanınmış ressamlarından Nadir Temiztürk, Kastamonu'da geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti.

14 Haziran 2015: Ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Sümer Tilmaç (67), Sedat Peker'in Esma Sultan Yalısı'ndaki düğünü sırasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

8 Ağustos 2015: Ajda Pekkan başta olmak üzere, Gülben Ergen ve Hande Yener gibi birçok ünlü ismin şan hocalığının yapan opera sanatçısı Erdem Siyavuşgil vefat etti.

22 Ocak 2015: ünlü Rus tenisçi Violetta Degtiareva, 23 yaşında kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

12 Mart 2015: Türk pop müziğinin en ünlü isimlerinden 79 yaşındaki Erol Büyükburç’ da Etiler'deki evinde ölü bulundu. Kalp ve şeker hastalığı bulunan ünlü sanatçının kalp krizi sonucu ölmüş olabileceği belirtildi.

2 Mayıs 2015: Dünyanın ve 20. yüzyılın en iyi dansçılarından biri olarak gösterilen Rus balerin Maya Plisetskaya 89 yaşında hayatını kaybetti. Çaykovski'nin 'Kuğu Gölü' adlı balesinde sergilediği unutulmaz performansı sebebiyle 'ölümsüz kuğu' olarak anılan Bolşoy balerini Maya Plisetskaya Almanya'da geçirdiği kalp krizi sonrası hayata gözlerini yumdu.

17 Kasım 2015: Türk televizyonlarının ünlü Aktörü ve komedyeni Atilla Arcan, kalp krizisonucu hayatını kaybetti.

31 Aralık 2015: Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, Suudi Arabistan gezisini izleyen ekipte yer alan Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hasan Karakaya, gezinin son durağı olan Medine'de, kaldığı otelde yaşamını yitirdi. İlk müdahaleyi otelde, Cumhurbaşkanlığı sağlık ekipleri yaptı.

7 Ocak 2016 Sinema ve dizi oyuncusu Remzi Evren (58), Üsküdar'daki evinde hayatını kaybetti. Evren’in KOAH hastası olduğu ve uykusunda kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

14 Ocak 2016: Erzurumspor eski Başkanlarından, iş adamı Kıyasettin Yüksel geçirdiği ani kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 

21 Ocak 2016: Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Mustafa koç geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde normal sezon sona erdi 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Ligi’nde 22 haftalık normal sezon, bugün oynanan karşılaşmalar ile ererken, Beşiktaş ligi ilk sırada tamamladı. 2023-24 Hentbol Sezonu Erkekler Süper Ligi’nde 22 haftalık normal sezon sona erdi. Beşiktaş Safi Çimento’nun birinci olarak tamamladığı Erkekler Süper Ligi’nde normal sezonu 1, 2, 3 ve 4’üncü sırada arasında tamamlayan takımlar Play-off Şampiyonluk Etabı oynarken, sezonu 5, 6, 7 ve 8’inci sırada tamamlayan takımlar “Play-Off Sıralama Etabı” oynayacak. Buna göre Şampiyonluk Etabı ilk tur müsabakaları; birinci (Beşiktaş) tamamlayan takım ile dördüncü (Spor Toto) tamamlayan takım; ikinci (Sakarya BBSK) tamamlayan takım ile üçüncü (Beykoz Belediyesi) tamamlayan takım arasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakaları; üç müsabakalık serilerde, iki galibiyet üzerinden oynanacak. Bu serinin ilk iki maçı normal sezonu üst sırada tamamlayan takımın, üçüncü maçı normal sezonu daha alt sırada tamamlayan takımın sahasında oynanacak. Şampiyonluk etabı ilk tur müsabakalarında iki maç galip gelerek rakibini eleyen iki takım finale yükselecek. Play-Off Şampiyonluk Etabı final serisi ise beş müsabakalık seride üç galibiyet üzerinden oynanacak. Normal lig sezonunu beş ile sekizinci sıra arasında bitiren takımlar sıralama etabı oynayacak. Sıralama etabı ilk tur müsabakaları; beşinci tamamlayan takım ile sekizinci tamamlayan takım; altıncı tamamlayan takım ile yedinci tamamlayan takım arasında oynanacak. Erkekler Süper Ligi 22. hafta sonuçları: Rize Belediyesi 33-56 Beykoz Belediyesi Trabzon BBSK 30-33 Köyceğiz Belediyesi Spor Toto 31- 24 İzmir BBSK Sakarya BBSK 41-34 Nilüfer Belediyesi Beşiktaş Safi Çimento 51-23 Bahçelievler Belediyesi