ASAYİŞ - 08 Ekim 2017 Pazar 09:27

Kamyonetin kasasından 1 dakikada 3 bin liralık hırsızlık kamerada

A
A
A
Kamyonetin kasasından 1 dakikada 3 bin liralık hırsızlık kamerada

Sultanbeyli’de kapalı kasa bir kamyonete giren hırsız, caddeden geçen insanlara aldırış etmeden 1 dakikada yaklaşık 3 bin lira değerindeki matkap, sprey ve fotoğraf makinesini çaldı. Soğukkanlı tavırlarıyla dikkat çeken hırsızın çaldıklarını ceketinin içinde götürmesi ve hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü saat 18.40 sıralarında Sultanbeyli Mehmet Akif Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, kapalı kasa kamyonetin sahibi Orhan Kalafat, bir iş yerinin önüne çekerek çalışmak üzere aracından ayrıldı. Ardından kamyonete yaklaşan kimliği belirsiz hırsız, kimsenin olmamasını fırsat bilerek kasasına tırmandı. Bir süre içeriyi karıştıran hırsız, matkap, sprey ve fotoğraf makinesini ceketinin içine koydu. Ardından kamyonetten inen hırsız, ceketin içerisinden sarkan kablolara birlikte uzaklaştı. Hırsızlık olayı 1 dakikada gerçekleşirken, çalınan eşyaların toplam değerinin yaklaşık 3 bin lira olduğu öğrenildi. Hırsızlık anı ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, hırsız kamyonetin kasasına tırmanıyor. İçerisini bir süre araştıran hırsız, ceketinin içerisine malzemeleri koyuyor. O esnada bir vatandaş caddeye giriyor. Vatandaşlara aldırış etmeden soğukkanlı tavırlarıyla dikkat çeken hırsız ardından kasadan inerek uzaklaşıyor.
Güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan polis, hırsızı yakalamak için çalışma başlattı. 

Doğan Can Cesur
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir