ASAYİŞ - 03 Mayıs 2015 Pazar 08:22

Kar maskeli şahıslar kuyumcu soydu

A
A
A
Kar maskeli şahıslar kuyumcu soydu

Kağıthane’de bir kuyumcu kar maskeli ve silahlı şahıslar tarafından soyuldu.

Kaçan şahıslar kuyumcudan çıkarken bazı altınları kuyumcunun bulunduğu cadde üzerine düşürdü. Soygun anı ise güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Olay, Talatpaşa Mahallesi Aslangazi Caddesi 1 numarada bulunan kuyumcu dükkanında saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, 4 kişi oldukları belirlenen kar maskeli ve silahlı şahıslar lüks ciple kuyumcu dükkanın önüne gelerek kepenkleri kestiler. Kuyumcu dükkanına giren şahıslar içeride ki altınlardan bir kısmını alarak dışarı çıktı. Şahıslar daha sonra havaya ateş ederek geldikleri araca binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Olayı fark eden çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine birçok polis ekibi sevk edildi. Olay yeri inceleme ekipleri kuyumcunun çevresine şerit çekerek olay yerinde delil araştırması yaptı.

İşyerinin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen polis, görgü tanıklarının da ifadeleri doğrultusunda soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı. Soyguncuların kaçtıkları sırada bazı altın ve ürünleri düşürdükleri görüldü.
Kuyumcunun soyulma anı, iş yeri güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Soygunu gerçekleştiren şahısların kepengi keserek içeriye girdikleri ve içeriden aldıkları altınlarla olay yerinden hızla uzaklaştıkları görülüyor. Polis, işyeri sahibi Fatih Çağman’ın da ifadesine başvurdu. İlk incelemelere göre kuyumcudan yaklaşık 25 bin lira değerinde ürün çalındığı belirlendi. 

 MURAT SOLAK

Bunlar Da İlginizi Çekebilir