KÜLTÜR SANAT - 27 Şubat 2014 Perşembe 15:12

Kars Sultan Alparslan Koleji’nde kısa film yarışması

A
A
A
Kars Sultan Alparslan Koleji’nde kısa film yarışması

Kars Sultan Alparslan Koleji’nde 6, 7. ve 8. Sınıf öğrencileri arasında düzenlenen 'Kısa Film Yarışması' herkesin beğeni topladı.

Öğrencileri hayata hazırlamak amacıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler, “Madde Bağımlılığı, Engelliler, Kişi Hak ve Özgürlükleri, İsraf, Vefa” gibi konuları filmlerinde işlediler.
Yarışma sonucunda üçüncülüğü elde eden öğrenciler, “İsraf” konulu kısa filmle insanlara israf ve önleme yollarını hatırlatıldı. Kısa Film Yarışması ikincilik ödülünü “Vefa” konulu filmiyle 7. Sınıf öğrencileri aldı. Vefanın insan yaşamında önemine vurgu yapan öğrenciler, filmi hazırlarken çok heyecanlandıklarını ifade ettiler. Birincilik ödülünü alan 8. Sınıf öğrencilerinin ise sevinçleri gözlerinden okunuyordu. Filmlerinde “Madde bağımlılığı” konusunu işleyen öğrenciler, film çekerken hem eğlendiklerini hem de öğrendiklerini belirttiler.
Sultan Alparslan Koleji Müdür yardımcısı Mehmet Çiçekdenk, bu gibi faaliyetlerin çocukların eğitimi açısından önemine vurgu yaparak öğrencilere ve emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.

IŞIK ÇAPANOĞLU
KARS

Bunlar Da İlginizi Çekebilir