ASAYİŞ - 24 Kasım 2014 Pazartesi 13:49

Kazada ölen 3 genç toprağa verildi

A
A
A
Kazada ölen 3 genç toprağa verildi

Samsun’un Bafra ilçesinde arkadaşının doğum günü partisinden dönerken kazada hayatını kaybeden 3 genç, gözyaşları içinde toprağa verildi.

Alaçam'dan arkadaşının doğum günü partisinden dönerken Samsun-Sinop yolunun 55. kilometresi Bafra şehir merkezi girişi Çetinkaya mevkisinde Emre Nacak'ın (18) kullandığı 35 KA 0751 plakalı otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada sürücü ile birlikte otomobilde bulunan Salih Mertcan Gedik (15) ve Kadir Baş hayatını kaybetmişti. Kazada hayatını kaybeden 3 gencin cenaze namazı Kemalpaşa Mahallesi'ndeki Kaşıkçı İyi Gün Camii'nde öğle namazına müteakip kılındı. Cenaze namazının ardından Emre Nacak ve Salih Mertcan Gedik'in cenazeleri Bafra Asri Mezarlık’ta, Kadir Baş'ın cenazesi ise Balıklar Mahallesi Karaaslan Mezarlığı’nda gözyaşları içerisinde defnedildi.

Cenazeye 3 yıl önce çıkan tartışmada amcasının oğlu Ahmet Baş'ı av tüfeğiyle sırtından vurduktan sonra cezaevine düşen Aydın Baş, alınan özel izinle jandarmalar eşliğinde katıldı. Son derece üzgün görünen baba Aydın Baş, oğlu Kadir Baş'ın tabutunun başında cenaze namazını kıldıktan sonra tekrar cezaevine götürüldü. Cenazeler cenaze araçlarına konulurken yakınları gözyaşlarına boğuldu. Emre Nacak'ın ablası Özge Nacak "Gitme gitme” diye ağıt yakarken, babaanne Teslime Nacak, "Bir tanem, kibar yavrum, oğul” diyerek gözyaşlarını tutamadı. Hala Arzu Nacak da, "İçime kor attın” diyerek ağıtlar yaktı. 

AHMET ŞÜKRÜ ULUÇAY

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Muş Muş’ta Masa Tenisi Turnuvası 60 sporcunun katılımı ile başladı Muş’ta Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü 27. İller arası “Masa Tenisi Turnuvası Bölge Grup Elemeleri” 60 sporcunun katılımı ile başladı. Yeni spor salonunda düzenlenen masa tenisi turnuvasına; 9 ilden 60 sporcunun katılımı ile başladı. 4 gün sürecek olan turnuvanın sonunda gruplarını finale çıkaracak olan takım Türkiye finallerinde eleme oynamaya hak kazanacak. Turnuvaya; Muş, Elazığ, Bingöl, Bitlis, Van, Bayburt, Ağrı. Iğdır, Kars’tan sporcular katıldı. Programda konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Arif Taşdemir, “Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğünün organizasyonunda, 24-27 Nisan tarihleri arasında 27’nci Masa Tenisi Grup Birinciliği ev sahipliğimizde başladı. Burada 9 ilimizden yaklaşık 60 sporcumuz masa tersinde ter dökecek. İnşallah burada elde edilen başarılar neticesinde Türkiye finaline gidecek olan gençlerimize başarılar diliyorum. Geçen günlerde güreşte ev sahipliği yaptık, bugün burada masa tenisine ev sahipliği yapıyoruz. Spor salonlarımız tamamen çevre illerden gelen öğrencilerimize hem bölge birincilikleri, hem Türkiye şampiyonalarında ev sahipliği yapmaya hazır. Burada birçok misafirimizi de ağırlıyoruz. Burada ter dökecek olan sporcularımız çevre illerimizin yurtlarında kalanlardır. Dün bizim sporcularımız Iğdır’da voleybolda ter dökmüşlerdi. Ben katılım sağlayan tüm illerimize teşekkür ediyorum. Gelen bu ekipler ilin ekonomisine de katkı sağlamaktadırlar. Bu vesileyle yaptığınız turnuvalar da önem arz etmektedir” dedi.