MAGAZİN - 13 Mayıs 2016 Cuma 17:24

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın düğünü için hazırlıklar tamamlandı

A
A
A
Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın düğünü için hazırlıklar tamamlandı

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin düğünü için Ayvalık’ta hazırlıklarda son aşamaya gelindi.

Ayvalık’ın Cunda Adası’ndaki 40 odalı Ortunç Otel’de yapılacak düğünün kusursuz olabilmesi hummalı çalışmalar sürüyor. Özel güvenlik tutulan düğüne gazeteciler ve davetlilerin haricinde kimsenin alınmayacağı öğrenildi. Düğün sonrası için ise otel tarafından Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti için özel balayı odasının yeniden düzenlendiği ileri sürüldü.

Bu arada İmirzalıoğlu ve Kobal çifti düğün hazırlıklarını görmek için Cunda'ya Adasına geldi. Sinem Kobal, yeni ev tutmasına rağmen Kenan İmirzalıoğlu’nun Cihangir’deki lüks dairesinde kalıyordu. Çift, düğün sonrası ise başka bir semte taşınma kararı aldı. Daha önce yer alan haberlere göre Kenan İmirzalıoğlu, Ezel dizisini kaleme alan yakın dostları Kerem Deren ile eşi Pınar Bulut’un Emirgan’daki Boğaz manzaralı iki katlı evine taşınacak. 

Sinem Kobal, haziran ayında yapımcılığını Mahsun Kırmızıgül ve Murat Tokat’ın üstlendiği “Romantik Komedi” serisinin yeni filmi “Romantik Komedi Balayı” filminde başrol oynayarak setlere geri dönecek. “Romantik Komedi Balayı” filminin kadrosunda başrol oynayacak olan Kobal, böylece hem özel hayatında, hem de filmde rol icabı 2. balayını ard arda yaşayacak.
Ünlü oyuncunun düğününde nikah şahidi yapmak istediği merhum sanatçı Tuncel Kurtiz'in yerine eşi Menend Kurtiz’e teklif götürdüğü öğrenildi. 

BEKİR TERZİOĞLU
 

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Yurtta hava durumu Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Batı Akdeniz, İç Anadolu’nun batısı, Edirne, Kırklareli, Çanakkale, Kocaeli, Sakarya, Bursa, Bilecik, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu ile Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer toz taşınımı bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek. Rüzgar, genellikle güney, güneydoğu kesimlerinde kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve yer yer fırtına (40-80 km/saat) şeklinde esecek. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle: Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde ve akşam saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 23 İzmir: Parçalı ve çok bulutlu 26 Adana: Parçalı ve az bulutlu 38 Antalya: Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 27 Samsun: Parçalı ve az bulutlu 27 Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 29 Erzurum: Parçalı ve az bulutlu 25 Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 32